Şimdi Ara

1750Tl ye Iphone 4 16gb Ingiltere o2 sim kartı ile birlikte.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoSpadEs -- 20 Temmuz 2010; 20:35:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• o nasil bir olay hocam? ilk kez duyuyorum? 15 gun sonra unlock olma olayini apple'in. ilk defa duyuyorum, dev-team ile iphone 3G projesinde calistim ozaman bile bukadar garip bir olay duymami$tim. Orjinal bi olay. Denedin mi sen? oldu mu ?
  • garip değil doğrudur.

support.apple.com/kb/ht1937

bu linkten hangi ülkelerde unlock olduğu, hangi operatörlerin "authorized unlock" yani arkadaşın dediği olaya imkan verdiği de ikinci kolon da yazmakta. benim iphone 4 32 gb de o2 kayıtlıydı ancak oradan unlock yaptırılmadığı için bekliyorum hala. ,

sözün özü unlock yalan değil parası olan alsın
  • Evt arkadaş yukarda doğru belirtmiş, ben şu an ingilterede yaşıyorum ve 3gs telefonumu yukarda belirtilen yöntemle unlock yaptım. Daha detaylı bilgi için. +447902440964 ya da mobaran@gmail.com dan bana ulasın..

• yalan diye birsey demedik, sadece nasil oldugunu merak ettim, niye kasinti yaptin. Yapmi$ arkadas bu sekilde unlock aldik cevabimizi tesekkurler.
  • hattın'dan 15 paund düşmesi karşılığında unlock yapıyor o2..bu da belli bir zaman dilimin de gerçekleşiyor.
  • iyimi$, amerikaya gecerken birde ben ugrim bu ingiltereye bagri hazir vizede varken :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up beyler kaçmasın bu fırsat..

• 1 adet pm attım
  • 1750 miş rakamlara bak ya komedi gibi maliyet 1050 satış 1750 ki hepsinde anten problemi var ve apple full iade alıyor veya bumber kılıf veriyor 50 tl lik sorun hallolsun diye
  • apple bu iphone 4 lerin kesinlikle hatalı olduğunu ve toplatılması için gerekli çalışmalar yapılacakmış o süreç içerisindede kaçak olarak satışına göz yumacağı çünkü o şekilde garantiden çıkacağı için cihaz tazminatı ödemeyeceği zararın neresinden dönersek kar misali..dermişim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.