Şimdi Ara

170 boyla sokakta dev gibiyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 23 Boy 170 ayakkabıyla 1.72 - 1.73 felan oluyorum yalan yok lise zamanı üni başlarında çok takardım ama artık hiçbir etkisi yok. Elinde olmayan bir şey için üzülmek çok aptalca farklı yönlerimi geliştirdim artık aklıma bile gelmiyor boyun uzun değil diye saygı duymayan veya alaycı gözle bakan boş insanlardan (Türk toplumunun en az %60 ı) anında uzaklaşın dolu bir insan boy olayının boş olduğunu bilir, He boyum 1.80 olsaydı belki lise ve üninin başlarında psikolojim bozulmazdı ama şuan bulunduğum konumda düşünüyorum hiçbir artısı olmazdı belki takım elbise felan daha çok yakışırdı yani başka artı göremiyorum.Kızlara gelirsek tipim iyi bu da allah vergisi ama aslında kendime bakmamla da alakalı yani tam olarak doğuştan diyemeyiz, Kendimden kısa kızlar ile hiçbir problem yaşamadım benden hoşlanan uzun kızlar bile oldu yani işin özü kız konularında boy lise çağlarında felan önemlidir ama kızlarda olgunlaştıkça geri plana düşüyor tabii boş beleş kezban takımı her zaman olucak eyyorlamam bu kadar.

• Ben hayatımda bu forum kadar boy takıntılı ortam görmedim. Boy önemlidir ama her şey değildir. Eli yüzü düzgün, kaliteli giyinen, vücudu sağlam olan, orta maddi durumda olan ve kızlarla muhabbet etmeyi bilen biri kendinden uzun olanlar hariç çoğu kızı düşürür. Ben 1.70im. Birçok sevgilim oldu. Benden uzun olan 180 190 lık çok arkadaşım var fakat çoğunun daha sevgili bile olmadı. Neden? Çünkü kızlarla konuşmayı bilmiyorlar, tipleri bana göre iyi değil ki bunu asla övünmek için söylemiyorum. sadece durum bu. yazdıklarımda ben ve arkadaş çevrem yerine başkasını da koysanız durum bu. tip önemli. evet boyu 170 olanlar her kızı düşüremez ama hiç kız düşüremez diye de bir şey çok saçma ve yıkıklık belirtisi. Ne 1.70ler tanıdım kızların çevresinde dönüp durduğu.

Tekrarlıyorum boy kısa olsa bile düzgün bir giyim sağlam bir vücut ve ortalama bir tip ile emin olun birçok kız boyunuz ondan kısa değilse sizle konuşmak ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 7 Ocak 2021; 6:52:40 >

• 180 97 kiloyum 4 yıldır güç sporlarıyla uğraşıyorum bana normal geliyor size larım.

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Türk millet kısa felan depil tamamen genetik 13 yaşında boyum 185 vardı şuan 17 yaşındayım 195 boyum var

• ulan ben 183 üm kısayım diye geziniyorum. sende 170'le hangi sokakta dev gibi yürüyorsun söyle de bizde orada yürüyelim.

• Yakın arkadaşlarımda 180 altı en fazla 1-2 kişi var. Kendi boyum da 195. Yine de bu boy konularına fazla takılmamak gerek, önemli olan insan olmak. 

• Türk insanı hem uzundur hem kısadır.
    İnternette 1.95
    Gerçekte 1.70
    Elhamdululuaah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan türünün dişisi kendinden en az +20 cm uzun olmayan erkeği potansiyel partner olarak görmüyor bilimsel olarak bu böyle. Ama erkeklerin %90 ı bunu görmek istemez. İnsan türü negatif şeyler gerçek olsa bile reddetmeye meyilli zaten dinler bu yüzden çıkmış ya ölümü kabullenmektense sonsuz hayat fikri ne gözel.

• Kısa olan kardeşlerim için söylüyorum(178 altı için)kız işlerinde %97başarışız olacağız ben şahsen artık kız olayını hayatımdan çıkardım yada çabalıyorum olmuyor aga genetik olarak kaybetmişiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZillaKami

Sokak dediğin şirinler köyü mü hocam

Ölücü Şirin

170 boyla sokakta dev gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

İnsan türünün dişisi kendinden en az +20 cm uzun olmayan erkeği potansiyel partner olarak görmüyor bilimsel olarak bu böyle. Ama erkeklerin %90 ı bunu görmek istemez. İnsan türü negatif şeyler gerçek olsa bile reddetmeye meyilli zaten dinler bu yüzden çıkmış ya ölümü kabullenmektense sonsuz hayat fikri ne gözel.

Ya kim öğretiyor bunları size xd

Sokağa çık bakalım ne tiplerin yanında ne kızlar var. Sanırsın herkes Brad Pitt her kızın yanında 190 adam var. :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu da yine kızlara gelmiş. Kendiniz takıntılısınız kızları da öyle sanıyorsunuz. Bu forumdakilerin çevresindeki kezban ortalaması 10 filan herhalde. Benim çevremde bu kadar boş beleş tip olsa ben onlardan önce kendimi sorgularım.

• Senin tip çok mu berbat hocam

• Boy konusu açılmış hemen bot alıp 3 4 cm tabanla 190 olmam lazım
  • Benim 1/10 gene şükür et usta

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.