|
170 boyla sokakta dev gibiyim (3. sayfa)

-
-
Ben hayatımda bu forum kadar boy takıntılı ortam görmedim. Boy önemlidir ama her şey değildir. Eli yüzü düzgün, kaliteli giyinen, vücudu sağlam olan, orta maddi durumda olan ve kızlarla muhabbet etmeyi bilen biri kendinden uzun olanlar hariç çoğu kızı düşürür. Ben 1.70im. Birçok sevgilim oldu. Benden uzun olan 180 190 lık çok arkadaşım var fakat çoğunun daha sevgili bile olmadı. Neden? Çünkü kızlarla konuşmayı bilmiyorlar, tipleri bana göre iyi değil ki bunu asla övünmek için söylemiyorum. sadece durum bu. yazdıklarımda ben ve arkadaş çevrem yerine başkasını da koysanız durum bu. tip önemli. evet boyu 170 olanlar her kızı düşüremez ama hiç kız düşüremez diye de bir şey çok saçma ve yıkıklık belirtisi. Ne 1.70ler tanıdım kızların çevresinde dönüp durduğu.
Tekrarlıyorum boy kısa olsa bile düzgün bir giyim sağlam bir vücut ve ortalama bir tip ile emin olun birçok kız boyunuz ondan kısa değilse sizle konuşmak ister.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 7 Ocak 2021; 6:52:40 >
-
180 97 kiloyum 4 yıldır güç sporlarıyla uğraşıyorum bana normal geliyor size larım.
-
Türk millet kısa felan depil tamamen genetik 13 yaşında boyum 185 vardı şuan 17 yaşındayım 195 boyum var
-
ulan ben 183 üm kısayım diye geziniyorum. sende 170'le hangi sokakta dev gibi yürüyorsun söyle de bizde orada yürüyelim.
-
Yakın arkadaşlarımda 180 altı en fazla 1-2 kişi var. Kendi boyum da 195. Yine de bu boy konularına fazla takılmamak gerek, önemli olan insan olmak.
-
Türk insanı hem uzundur hem kısadır.
İnternette 1.95
Gerçekte 1.70
Elhamdululuaah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan türünün dişisi kendinden en az +20 cm uzun olmayan erkeği potansiyel partner olarak görmüyor bilimsel olarak bu böyle. Ama erkeklerin %90 ı bunu görmek istemez. İnsan türü negatif şeyler gerçek olsa bile reddetmeye meyilli zaten dinler bu yüzden çıkmış ya ölümü kabullenmektense sonsuz hayat fikri ne gözel.
-
Kısa olan kardeşlerim için söylüyorum(178 altı için)kız işlerinde %97başarışız olacağız ben şahsen artık kız olayını hayatımdan çıkardım yada çabalıyorum olmuyor aga genetik olarak kaybetmişiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ya kim öğretiyor bunları size xdquote:
Orijinalden alıntı: John WICKİnsan türünün dişisi kendinden en az +20 cm uzun olmayan erkeği potansiyel partner olarak görmüyor bilimsel olarak bu böyle. Ama erkeklerin %90 ı bunu görmek istemez. İnsan türü negatif şeyler gerçek olsa bile reddetmeye meyilli zaten dinler bu yüzden çıkmış ya ölümü kabullenmektense sonsuz hayat fikri ne gözel.
Sokağa çık bakalım ne tiplerin yanında ne kızlar var. Sanırsın herkes Brad Pitt her kızın yanında 190 adam var. :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu da yine kızlara gelmiş. Kendiniz takıntılısınız kızları da öyle sanıyorsunuz. Bu forumdakilerin çevresindeki kezban ortalaması 10 filan herhalde. Benim çevremde bu kadar boş beleş tip olsa ben onlardan önce kendimi sorgularım.
Senin tip çok mu berbat hocam
Boy konusu açılmış hemen bot alıp 3 4 cm tabanla 190 olmam lazım -
Benim 1/10 gene şükür et usta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X