Şimdi Ara

17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı özgüvensizim ciddi konu (ssli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı yaştayız 185 boy 65 kiloyum ne asosyalim ne sosyalim her daldan erkek arkadaşım oldu herkeslede aram iyidir,pek kız arkadaşım yok ama olsada bişey değişeceğini sanmıyorum.kızlar bi oyunsa evlenmek oyunu kazanmaktır şuan evlenemeyeceğine göre bu yaşta oyunu oynarsan olan sadece zamanına olur öyle düşünebilirsin mesela :D ha böyle diyorum benim sevgilim oldu ama bişey değişmedi dediğim gibi.Sevdiğin bi alan üzerinde geliştir kendini üniversiteye git yaş arttıkça zaten kızlar gerçek kaliteye bakıcaklardır o zaman oyunu kazanıcaksın işte
  • Nedense ileride çok iyi yerlere geleceksin gibi bi hava sezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet düzgün bir tipin var arkadaşım. Seni tatmin etmek için böyle söylemiyorum. Sevgili konusunu çok fazla kafaya takıp bu meseleyi zorunlulukmuş gibi görme. Sevgilin olmazsa senin tek eksiğin tecrübe olacak. Sen kendini geliştirmeye devam et ve her şeyi olacağına bırak.
  • Kafayı kes dostum zaten alışkınsın
  • quote:

kızlar bi oyunsa evlenmek oyunu kazanmaktır

• Spor yap sorumluluk almak özgüveni arttırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArapŞeyhi

Tipim bu arkadaşlar. Hiç kız arkadaşım olmadı hep özgüvrnsizdim. Kilo sorunumda var 49 kiloyum en sevdiğim şey kitap okumak özellikle Tarih'i çok severim ama çevremde hiç kimse benim gibi değil ve kitap okuyan dahi yok
     17 yaşındayım hiç sevgilim olmadı özgüvensizim ciddi konu (ssli)

Kalkmayan

• daha çocuksun normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: One True King

quote:

kızlar bi oyunsa evlenmek oyunu kazanmaktır

gülüncek ne dedik yav yazarken çok mantıklı ve felsefik bir söz gibi geliyordu
  • Up

• Malesef 3D kızlarla ilgilenmiyorum...

• kardeşim sana tavsiyem spora başlamandır şimdiki kızlar insanlıktan anlamıyor çünkü spor yaptıkça özgüven de ister istemez gelir artık kızlar kültür,tarih şu bu umursamaz olmuşlar hele senin yaşındakiler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.