Şimdi Ara

17 Yaşımdayım Hiç Kız Arkadaşım Olmadı Hiçbir Kız Çıkma Teklif Etmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok ya öyle bana emir kipiyle konuşacak adamı döverim
    ama dışarda da forumda ki gibi trolüm salak salak sorular sorabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YılınŞakası

quote:

Orijinalden alıntı: Skull Crusher

24 yaşındayım, aynı şeyler benim için de geçerli. Gerçi senin tipin iyimiş, ben 151 kiloyum, oradan kaybediyorum.

Hocam 19 yasinda kac kiloydunuz hatirliyor musunuz

136 kiloydum. Hatta bu miktar 6.5 yıl öncesine ait.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrutera kullanıcısına yanıt
    Emir kipinden kastım saygı.Saygınlığın yoksa toplum icinde bi ağırlığın yoksa istediğin kadar yakışıklı ol istersen charlie hunnam ol yinede kız mız bulamazsın.Tipinle falan bulursun, o da seni takmaz seni ciddiye almaz, senle buluşacağında senin yanında geleceğinde kendine çeki düzen vermez.Yazmazsan o hiç yazmaz, yazarsan friendzone ile sonuçlanır.Charlie hunnam gibi bir tipin olduğunuda sanmıyorum.Demek istediğim sosyal değer, popülerlikte diyebiliriz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechR T kullanıcısına yanıt
    o yok işte 0.
    sınıfta okulda sadece normal arkadaşlarıyım sınıfta erkeklere en sevdiklerini say deseler en sonuncu benim
    severler ama en sondan
    Kız arkadaşının olmamasının sebebi bu.Zaten tipine uygun kişilerle değil, statüne saygınlığına göre kızlarla çıkarsın.Senin saygınlığın yoksa dediğim gibi istediğin kadar yakışıklı ol bi fayda etmez.Gene bulamazsın.Zaten friendzone un sebebide bu eziklik.Cocugun saygınlığı yok bi ağırlığı yok şamar oğlanı tipiyle öyle böyle bi kız buluyo sonra neden friendzone oldum diyo.Kısaca sebebi bu.Sen cok saygın birisi olsan herkese lafını geçiren biri olsan, yani lider olsan her türlü kız yazardı sana.

yanlış anladınız hocam ciddi bi ilişki istiyosanız eğer ki bu yaşta saçma, bunları yapmanız bi işe yaramıcaktır yine belki yarar bilmiyorum, ama sizinde bildiğiniz gibi bu yaştaki kızlar böyle erkekleri seviyor kandırmayalım kendimizi şimdi doğruya doğru
    edit: şunuda ekleyim ben öyle biri değilim veletlerin tabiriyle popi gibi falan değilim yani bildiğiniz normal biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 6 Şubat 2016; 22:55:32 >
  • Ayni durumdayiz kardesim benimde 17 yas hic olmadi daha

• Benimde olmadı üzülme :(

• Ayağına göre yorganı uzatmassan olacağı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skull Crusher

24 yaşındayım, aynı şeyler benim için de geçerli. Gerçi senin tipin iyimiş, ben 151 kiloyum, oradan kaybediyorum.

36 kilo verdim. sen de yapabilirsin. düşündüğünzden gerçekten çok daha kolay. ilk 1-2 hafta dayanacaksınız sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Emir kipinden kastım saygı.Saygınlığın yoksa toplum icinde bi ağırlığın yoksa istediğin kadar yakışıklı ol istersen charlie hunnam ol yinede kız mız bulamazsın.Tipinle falan bulursun, o da seni takmaz seni ciddiye almaz, senle buluşacağında senin yanında geleceğinde kendine çeki düzen vermez.Yazmazsan o hiç yazmaz, yazarsan friendzone ile sonuçlanır.Charlie hunnam gibi bir tipin olduğunuda sanmıyorum.Demek istediğim sosyal değer, popülerlikte diyebiliriz yani.

Abartı

• Valla yaş 19. Bi kaç kız çıkma teklifi etti, yalan yok birisi şimdi sakarya'da end. müh. etütlerde birlikte otururdur sınıftaki diğer kızlar vasıtasıyla etti daha doğrusu ama kibarca reddettim. Kız ağlaayrak sınıftan çıkmıştı ama orta okuldaydık o zaman Lisede'de teklif edenler olmuştu ama kısmet olmadı ya. Bi keresinde hoşlandığım bir kıza arkadaşım benim adımdan bir şeyler yazıp yollamış, kız kabul etmişti ama sonradan o da sonuçsuz kaldı. bir geliştirme göstermedim ben Şimdi 4-5 senedir platonik bir aşığım. İsim vereyim direkt zaten daha öncede vermiştim. Dilara. Kurbanı olurum. Bakalım artık....

• NeHayatAma kullanıcısına yanıt
    Ekrana tükürdüm

Edit: bakalım inceyi anlıycak çıkıcak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tetration -- 7 Şubat 2016; 2:22:05 >
  • akrabalar onu dünyanın en çirkinine de yapıyolar kanka, yanlış anlama ama durum bu malesef. Özgüven diyorum başka bişey demiyorum, tabi 17 yaşındaysan kızlara kafayı yorma, derslerine odaklan bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.