Şimdi Ara

17 yaşımdayım, biraz utangacım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, ben biraz çekingenim, pek kankam flan yok ama arkadaş var, ama kız arkadaş yok, bi el atsanız, son zamanlarda dışarı çıkıyorum, belki aradığım kişi ayağıma gelir diye, otobüste flan cam kenarı arka taraflara fln oturuyorum, takıyorum kulaklığı, kızlar fln otobüse binince arada sırada bna bakıyolar, hoşuma gidiyo, ama bişi yapamıyorum, tipim iyi sayılır, biraz bıyık bıraktım, saçım uzun değil, boyum 1.80 fln, ama çekingenim, ne yapabilirim, ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kimse cevaplamamış ben bir iki tüyo verim. Evde fazla takılma bi spor salonuna git, zayıf olsan bile kondüsyon yap hem ortamın olur. Sevdiğin kafa dengi kankin varsa onlarla takıl. Giyimine özen göster. Armut piş ağzıma düş olmaz buralarda. Genelde kızlar ya paraya ya da tipe bakarlar ama şunu unutma doğru kız bunları fazla umursamaz. İllaki bulursun. Arada AVM'ye falan git. Biraz cool olmaya çalış yani tavlamak istediğin biri varsa okulda, işyerinde vb. Karamsar olma ve herşeyden önce kendine güven. Saygılarımla :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.