Şimdi Ara

17.75 ayt matematik ile 2k yapilabiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Barışş9999

Saçmalığa bak ya hakkaten ea da 2k sayısalda en iyi 30k ya falan tekabül eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marsu 3.16

sayısal 200k=ea 2k
    sen de bunu hak ediyorsun.
  • ea da 2k giremedim ama sayısalda 200k daydım ne olacak şimdi? (Eşit ağırlık öğrencisiyim ve ea da çalışmak üzere mezuna kaldım.)
  • th3qu3st14 T kullanıcısına yanıt
    aslında çocuk haklı. İyi liselerin çoğundaki öğrenciler sayısaldan hazırlanıyor bu da doğal olarak sayısalda yığılmaya sebep oluyor. Ama bu demek değil ki say 40k = ea 2k . sayısal 40k ile boğaziçi,odtü .. hangisine gidebilirsin ki? Mühendislik okuduğunda çok farklı durumlar seni beklemiyor. Tıp desen hayvan gibi çalışman gerekiyor. hem de 15 binle falan kapatıyor yani. Kimse sizin ne kadar çalıştığınıza bakmıyor gerçekten. Evet sayısalda 30 bine girmek eşit ağırlıkta 2 bine girmekten biraz daha zor. çalışma açısından sayısal 30-40k> eşit ağırlık 2k denilebilir fakat tercih zamanı eşit ağırlıkta 2 binde olmak sayısalda 40k da olmaktan iyidir. Evet işletme iktisat, hukuk vb. bölümlerin durumu ortada fakat mühendislikte de çok farklı durumlar yok hani eğer çok iyi üniversitelerde okumuyorsanız. Büyük tepkiler gelecektir eminim fakat durum bu. Çok fazla sayısaldan hazırlanan iyi öğrenci var ve hepinize yetecek kadar çok iyi üniversite yok. Ea da 2k giren top 500 de yer alan üniversitelerde okuyabilecek iken say da 40k da olanlar ilk 1000 de yer almayan üniversitelerde okuyacaksınız. Hiç edebiyat yapmayan birisinin 5-6k girmesi bir şey ifade etmiyor. Mesele eşit ağırlıkta derece yapmanın kolaylığı zorluğu değil eşit ağırlıkta derece yaptığında gidebileceğin yerler ile sayısalda 40k da falan olduğunda gidebileceğin yerler.

Bu arada çoğu üniversite burslarında sayısal ilk 1k ile eşit ağırlık 1k eşit tutar. Say 10k ile ea 10k eşit tutar. ikisine de aynı şartlarda burs verir.

• Fen yapmis ve OBPsi yuksek. Benim OBP 68 Fen de calisacagim. Insallah 2k olabilirim :) Geometri kasiyorum. Sinava dogru full deneme cozecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Uygulamanin adi ne

• nYselmech kullanıcısına yanıt
    Sınavla kanka

• Bu fotoğrafta oynama var bana kalırsa. Çünkü 20.000lerde bile 17 mat neti görmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar da olmaz yani Çok abartmışsın hocam sayısal 1.000.000=eşit ağırlık ilk 10 sayısalcılar zaten 30 sos1 yapabiliyor da tmlere ayıp olmasın diye yapmıyorlar

• (: sanane :) ( kullanıcısına yanıt
    Ilk 500e giren bi arkadasimda mat2 29-30 civarı net vardı bence olası bu da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • (: sanane :) ( kullanıcısına yanıt
    Bizde ayıp olmaz hocam arti olarak 39-1 edebiyat yapmış

• enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Böyle sözelimin olmasi icin ne yapmam gerek ya süper
  • Böyle konular beni üzüyor aslında. :D En iyi hukuk fakültelerinde okumak için 20-25 mat neti yapmak yeterli oluyor. Bizse sayısalda aynı sıralamadaki okullara gitmek için +35 mat yapmak durumunda kalıyoruz. :D Siniri bozuluyor insanın bazen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HacettepeTıp2019 -- 12 Ocak 2019; 0:21:25 >
  • th3qu3st14 T kullanıcısına yanıt
    :D tıp tm ile alıyoda bizim mi haberimiz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Her konudan en az nerdeyse 1000 soru çözdüm dedi bana hocam

• O ZAMAN SENDE TM SEÇSEYDİN.
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    her şeyin bir usulü vardır. adamlar kafasına göre bu tm bu say olsun diye ayırmamış bölümleri. eski ygs lys daha iyiydi hatta bu konuda. mf'nin bile kendi içinde biyoloji ağırlıklı/fizik ağırlıklı gibi puan türleri vardı ki öyle olması daha iyi çünkü tıp dersleri biyoloji tamamiyle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.