Şimdi Ara

17.3 ve 15.6 ekranlı Laptop önerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir hafta içinde bir Laptop almayı planlıyorum evde iş amaçlı kullanacağım (masaüstü alamam,Notebook olmalı:) is dediğim microsoft word ağırlıkli çizim vs değil. Marka araştırmasi yaptım Asus alacaktım fiyat performans ürünleri vardı ancak dış kasası pek kaliteli değilmiş sanırım menteşe sorunu vs çok baş ağritmis, Acer ve Dell 'in servis yorumları pek güven vermeyince ben de Lenovoya yoğunlaştim. kullananlar memnun mu acaba burda? :)

Sürekli wordde çalışacağım için ekranın büyük olmasını istedim ancak bütçem kısıtlı olduğundan 15.6 da olabilir. Zaten büyük ekran olarak ip300 serisinden bir Laptop buldum 17.3 inch fiyatı 1800 civarı ancak r5 m330 ekran kartına sahip..oyun bağımlısı olmasam da gta 5 gibi oyunları orta ayarlarda oynatacak pc önerilerinizi bekliyorum, Max bütçem 2000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Merhabalar,
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-ip510-80sr0081tx-i5-6200u-8gb-1tb-4gb-940mx-156-freedos-pmu352858

Full HD olması, ekran kartı ve RAM gayet iyi.İşlemcisi de hiç fena değil. Ekran 15lik, ama dediğiniz gibi 17 lik bilgisayarlar ip300 den başka en az 3000 den başlıyor. Lenovo sizin amaçlarınız doğrultusunda kullanılmaya gayet uygun bilgisayarlar üretiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LesterNygaard51

Merhabalar,
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-ip510-80sr0081tx-i5-6200u-8gb-1tb-4gb-940mx-156-freedos-pmu352858

Full HD olması, ekran kartı ve RAM gayet iyi.İşlemcisi de hiç fena değil. Ekran 15lik, ama dediğiniz gibi 17 lik bilgisayarlar ip300 den başka en az 3000 den başlıyor. Lenovo sizin amaçlarınız doğrultusunda kullanılmaya gayet uygun bilgisayarlar üretiyor.

Hocam önerin için teşekkür ederim ama belirtmeyi unutmuşum lenovoların gri laptopları hiç kullanasım gelmiyor. İlk başta monster düşündüm ancak bir laptopa 3500 vermek istemedim. Asus,lenovo,toshiba vs hakkında düşünceleriniz nedir, lenovo seçmekle iyi etmişmiyim sizce? :)

• Yapma hocam ya :) Ben de Lenovonun gri Laptoplarının hastasıyım. Ama zevk meselesi tabi ki.

Monster sizin aradığınız kriterlere çook fazla ve Gereksiz gelir. O parayı vermeye değmez yani. Zaten siz de bahsetmişsiniz.

Toshiba artık Laptop klasmanında gün geçtikçe değer kaybeden bir marka. Arkadaş laptop dizaynında bi gelişme bi farklılık yapmaz mı insan ya. Malzeme kalitesi hakkında da çok iyimser olunamaz maalesef. Lenovo ile mesela 360 * dönen laptop segmentinde karşılaştırıldığında ( Yoga vs Radius) ; hem Lenovo dan daha ağır yapıp hem de üstüne aman aman bi şey eklemeyerek ne kadar inovatif olduklarını gösterdiler (!). Uzun lafın kısası Toshiba'yı ben olsam hiç düşünmezdim.

Alt-Orta segmentte Asus'tan maalesef bazı kronik ve/veya kişisel sorunlar duyuyoruz. Ama Asus yani PegAsus ya :)

Lenovoyu seçmek zaten bana kalırsa en mantıklısı hocam. İyi etmişsiniz:). Lenovo iş bilgisayarı piyasasında belki de hiç önüne geçemeyeceği Apple'ın en önemli rakiplerinden. Bir accutype klavyeleri vardır ki ben böyle rahat klavye görmedim abi. Kendi üretimleridir zaten. Yenilikçilik bu değil de nedir.

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Bi tane de şöyle bir şey var ;

https://www.webdenal.com/lenovo-80sm009vtx_899734.html?gclid=Cj0KEQjw9b6-BRCq7YP34tvW_uUBEiQAkK3svVel4gQvwZW71Xd3lCLN0eS-YuK69Dj3hw0nRz98YFQaAqmt8P8HAQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesterNygaard51 -- 7 Eylül 2016; 23:39:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LesterNygaard51

Yapma hocam ya :) Ben de Lenovonun gri Laptoplarının hastasıyım. Ama zevk meselesi tabi ki.

Monster sizin aradığınız kriterlere çook fazla ve Gereksiz gelir. O parayı vermeye değmez yani. Zaten siz de bahsetmişsiniz.

Toshiba artık Laptop klasmanında gün geçtikçe değer kaybeden bir marka. Arkadaş laptop dizaynında bi gelişme bi farklılık yapmaz mı insan ya. Malzeme kalitesi hakkında da çok iyimser olunamaz maalesef. Lenovo ile mesela 360 * dönen laptop segmentinde karşılaştırıldığında ( Yoga vs Radius) ; hem Lenovo dan daha ağır yapıp hem de üstüne aman aman bi şey eklemeyerek ne kadar inovatif olduklarını gösterdiler (!). Uzun lafın kısası Toshiba'yı ben olsam hiç düşünmezdim.

Alt-Orta segmentte Asus'tan maalesef bazı kronik ve/veya kişisel sorunlar duyuyoruz. Ama Asus yani PegAsus ya :)

Lenovoyu seçmek zaten bana kalırsa en mantıklısı hocam. İyi etmişsiniz:). Lenovo iş bilgisayarı piyasasında belki de hiç önüne geçemeyeceği Apple'ın en önemli rakiplerinden. Bir accutype klavyeleri vardır ki ben böyle rahat klavye görmedim abi. Kendi üretimleridir zaten. Yenilikçilik bu değil de nedir.

Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Bi tane de şöyle bir şey var ;

https://www.webdenal.com/lenovo-80sm009vtx_899734.html?gclid=Cj0KEQjw9b6-BRCq7YP34tvW_uUBEiQAkK3svVel4gQvwZW71Xd3lCLN0eS-YuK69Dj3hw0nRz98YFQaAqmt8P8HAQ

Asusa guvenebilsem aslında idare edecek modelleri var ebrarda ancak kronik sorunlu bilgisayar olduğundan belki de fiyatları o kadar ucuzdur.. Toshiba hpye falan sıcak bakmiyorum zaten. 3000 tl üzerine çıkmayacagimi varsayarak hocam,

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu354351

Ve

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-ip300-80qh0041tx-i5-6200u-8gb-1tb-2gb-r5-m330-173-freedos-pmu349345

Bu iki bilgisayar arasında kaldım. Biri 1800 diğeri 2500 tl.

1800 olanın ekran kartı kötü. Yeni oyunları düşük ayarlarda ya açar ya açmaz, diğer bilgisayarda gtx 950m var çoğu oyunu orta ayarda kasmadan oynatır.
    Ama bu da 15.6 ve asus marka, forumlarda menteşe sorunlarından ve parça kalitesizliginden bahşedilmiş sürekli. Lenovonun laptopu ise 700 tl daha ucuz ve büyük ekrana sahip benim de istediğim gibi ama gel gelelim yeni alacağım bir üründe ekran kartının vasat olmasıda pek iyi hissettirmiyor:) Asusun lenovo kadar sıkıntısız bir marka olduğunu bilsem ekran boyutuna takılmadan direk Asus derdim. Ayrıca ekran kartının kötü olması pc performansını ne derece etkiler pek bilgim yok açıkçası.. Bu 700 TL'lik farkı sadece ekran kartına vermiş olacağım.Oldukça kararsızım :)

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13-14" Notebook önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.