Şimdi Ara

17.3 ' Laptop Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Laptopum için soğutucu almak istiyorum eski bilgisayarım için olan vardı fakat o 15.6" idi çok küçük kalıyor ve güzel soğutmuyor.
    Benim bilgisayar toshiba satellite L675-11N
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-l675-11n-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24088.html

17.3 " olan bu laptopuma uygun soğutucu almak istiyorum, forumlarda başlıklara baktım; tam Zalman NC3000 e karar veriyordum k bir arkadaş 15.6" olan bilgisayarların bile tam sığmadığını söylemiş kafam karıştı. Benim laptoğuma uygun soğutucu tavsiye edebilir misiniz acaba? Çok teşekkür ederim.

• Cooler Master Notepal U3.Bunda bilgisayarında neresi ısınıyorsa ona göre fan yerleştirebilirsin.bi bak istersen
  • Evet hocam sanırım benim isteğime uygun; fakat internette bulamadım satan mağaza. Satıldığı yer bulabilir miyim acaba Türkiye'de herhangi bir bilginiz var mı?
  • türkiyede u2 görmüştüm beylikdüzü mediamarkt da ama o da teşhir di.Aybaşı gelicek demişlerdi sonra gidip bakmadım.
    u3 olacağını sanmıyorum ama ebay.com'dan bulabilirsiniz uygun fiyata
  • ebay de gördüm de hocam daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan, kargoyu hesaplattım da 55 dolar falan sadece kargo tutuyor kargoya o kadar fazla vermek de biraz zor geldi. Türkiye'de ulaşabileceğim boyutları uygun, tavsiye edebileceğiniz başka bir soğutucu var mı? Isınma sorunu aşırı değil aslında
  • Laptopun büyüklüğü ile soğutucu fanın büyüklüğün aynı olması sadece fiziksel olarak laptopun sallanmaması ve kaymaması için önemli.

Bulabilirsen Cooler Master Notepal U3 al derim. Yeni gördüm bu modeli hatta bulursam kendime de alırım. Ama Türkiyede satan bir yer göremedim internette.

Eğer bütçen uygunsa Zalman NC-3000U al derim.

Zalman'nın eni 400 mm senin laptopunun 413 mm yani 13mm(1.3 CM) fark olacak. Onuda iki yana eşit böldüğünde yarım santimden biraz fazla çıkmış olacak buda bence hiç bir şey değil. Benim bildiğim piyasada 40cm den uzun zaten soğutucu yok.

Soğutma dersen zalmanın fanının büyüklüğü 22 cm 720 devir.

Zalmana en yakın rakip XIGMATEK SHIELD 12" - 19" ALUMINYUM NOTEBOOK SOĞUTUCU (2 PORT USB) linki aşağıda.

Boyu gene aynı 40 cm ama fanı 20 cm ve derivir 520.

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-npc-d211-shield-12---19-aluminyum-notebook-sogutucu-(2-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=45701

• türkiyede u2 görmüştüm beylikdüzü mediamarkt da ama o da teşhir di.Aybaşı gelicek demişlerdi sonra gidip bakmadım.
    u3 olacağını sanmıyorum ama ebay.com'dan bulabilirsiniz uygun fiyata bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    13-14" Notebook önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kendin yapsana el yapımı...
  • Ebay 8 sterlin notepal u3

Yukarıdaki linkde 8 sterlin kargo ödüyorsunuz.Kargo dahil aşağı yukarı 110TL ediyor.Yine de siz bilirsiniz tabi.
  • Hocam ben de en çok Cooler Master Notepal U3 ü beğendim. Bulmaya çalışıyorum; ama maalesef daha bulamadım. Bu ürün yeni olduğu için mi yok acaba? Bazı sitelerde Cooler MAster farklı modeller gördüm ama bu model yok. Bu sürede eğer bulamazsam da Zalman NC-3000 almaya karar verdim Vatan'da varmış ordan alırım onu en kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.