Şimdi Ara

17-18 k Aralığı Toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereleri yazmayı düşünüyorsunuz? Nedenleriyle beraber yazarsanız iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Updullah

• GTÜ CENG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Tıp yazacağım 17800 sıralamam edeni çünkü hep tıp istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipbiyeli 44 -- 27 Temmuz 2020; 21:16:1 >
  • Hocam hangi Tıp yazmayı düşünüyorsunuz? Benim sıralamam da 17,5 k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    26 günde tm 10k | 19/26
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayar mühendisliği yazacağım büyük ihtimalle gazi üni. hacettepe elektronik geçen sene 16k ile kapatmış sürpriz olursa gelebilir sıralamam 17k tavsiyelere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 27 Temmuz 2020; 22:41:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

bilgisayar mühendisliği yazacağım büyük ihtimalle gazi üni. hacettepe elektronik geçen sene 16k ile kapatmış sürpriz olursa gelebilir sıralamam 17k tavsiyelere açığım
    Hocam benim de 17k yalnız gazi çok düşük kalmıyor mu ya? Yatay geçiş mi düşüneceksiniz
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    yatay geçiş düşünerek üni tercih etmek bana doğru gelmiyor ama başlayınca düşünebilirim. bu arada gazi bilgisayar mühendisliği %100 ingilizce değilmiş o yüzden aklımda şu an gazi elektronik var. en azından elektroniğin sıralaması benim sıralamama yakın. sen ne yazmayı düşünüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

yatay geçiş düşünerek üni tercih etmek bana doğru gelmiyor ama başlayınca düşünebilirim. bu arada gazi bilgisayar mühendisliği %100 ingilizce değilmiş o yüzden aklımda şu an gazi elektronik var. en azından elektroniğin sıralaması benim sıralamama yakın. sen ne yazmayı düşünüyorsun?
    Bilemiyorum çok ortada bir sıralama gibi ben 10k civarına hazırlanmıştım şu an boşluktayım
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    ben de boşluktayım en kötü 10k gelir hacettepe bilgisayar gelir diyordum. hiç olmadı hacettepe elektronik gelir diyordum. sınırda sayılacak bir sıralama yapmışız hiç alternatif yok

• kaiji_itou K kullanıcısına yanıt
    x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDDD9339F -- 6 Nisan 2021; 16:59:11 >
  • Hocam hayalim Ankara da okumaktı ama olmayacak Kırıkkale olursa Ankara'ya yakın olması nedeniyle benim için çok iyi olur. Kırıkkale geçen sene kaç binle kapatmıştı hocam ve ne kadar geriye düşer sizce ?

• Sıralamalar gerileyecek ya 18k sıralamaya 17kdaki tıp gelir mı?Yeni açılanlar ilk 15kda olursa hep

• kaiji_itou K kullanıcısına yanıt
    x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDDD9339F -- 6 Nisan 2021; 16:59:16 >
  • Evet ben de şimdi baktım nasıl kırıkkale geliyor diyorsunuz diye hayret ettim :) Bu arada bana da max 1.5 k oynamalar olur gibi geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.