Şimdi Ara

1659₺ Realme 3 Pro 64GB/Snpdrgn710/16MP(IMX519)+25MP/6.3(1080 x 2340)/4045mAh/VOOC 3.0 20W/KVK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1500-2000 arası çok telefon var =) Fiyatlarıda ufak ufak düşüyor. Bu telefona ilk baktığımda 1700 civarı fiyatı vardı. Kafam çok karışık seçenek çok =((

Bir ara tavsiye edilen redmi note 7 alasım vardı. Baktım az farkla kamarası daha iyi olan bir üst modeli var. Buna bakıyorum işlemcisi ikisinden de daha iyi.
  • Kvk garantili olmasının dışında cihaz o fiyatta rakipsiz. Kulaklık ses kalitesi kötü diyorlar ama snapdragon 710, rakiplerinden çok daha hızlı şarj ve iyi kameralarıyla öne çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu telefona bakıyorum ama bir de nfc olaydı keşke, harika olurdu. Yine de alabilirim, kararsızım çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Kafayı yiyeceğim ya, 2 aydır telefon bakıyorum, 11.11'e kadar erteledim, ama şu fiyat aralığında NFC'li telefon bulursan diğer özellikleri faul oluyor, 4gb ram.li , en az 64 gb hafızalı işlemcisi güzel bi telefon bulunca da NFC olmuyor. Kaç para lan bi NFC !!!
    4/64 Luk Meizu Note 8 1.150 TL'ye satıldı Bimlerde. Hala satılan şubeler vardir tahminimce. Ya da Xiaomi Note 6 pro var aynı özelliklerde. Ben de NFC'li olsun diye çok arastirdim, bekledim ama aradaki fiyat farkını hakedecek artı özellikleri olmadığını düşünerek diğer alternatifleri bir tarafa bırakarak en ucuzunu aldım. Tabiki karar sizin ama bütçe sınırlıysa bosverin NFC'yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.