Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 satıldı
    öncelikle sistemi 2.5 sene önce aldım haliyle parcaların garantisi yok ancak ekran kartını değistirdim butun parcalar sıfır alındı kasayı toplama aldıgım icin kutuları yok ekran kartının her seyi var. Attığım linkte sistem özellikleri ve detaylı fotolar var ama ben yine de yazayım.

RYZEN 5 2600 EKSTRA OLARAK GAMEPOWER CPU FANI, MSI VENTUS XS OC EDİTİON 1650 SUPER 4-5 AY GARANTİLİ, NEO FORZA 3000 MHz 8+8 RAM, XİGMATEK X-POWER 650W PSU, 1 ADET HIKVISION 240 GB SSD, 1 ADET ESKİ LAPTOPUMDAN 320 GB HDD, GAMETECH RGB KASA EKSTRA USTTE 2 FAN SONRADAN ALINDI KUMANDASI VAR, B450M S2H GİGABYTE, MONİTÖR ASUS VG278QF 165 Hz 0.5 MS TN PANEL 27 INCH 6-7 AY GARANTİLİ, V900S DİREKSİYON SETİ VEREBİLİRİM FİYATA DAHİL DEĞİLDİR 1650 TL CORSAİR VOİD ELİTE WİRELESS 1350 TL CORSAİR HARPOON RGB PRO 250 TL.

EKİPMANLARI ALMAK İSTEMEYENLERE YARDIMCI OLABİLİRİM MONİTÖR KULAKLIK VE DİREKSİYON SETİ AYRI OLARAK SATABİLİRİM.
    İYİ FORUMLAR...

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-full-sistem-satilik-1067169207/detay/

LİNK KOYMAK YASAK MI BİLMİYORUM MAZUR GORUN LUTFEN HERHANGİ BİR UYARI GÖREMEDİM!!!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 10500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

• fiyat 12000 olarak güncellendi

• fiyat çok yüksek

• kasimcan887 kullanıcısına yanıt
    fiyat ekipmanlı fiyatıdır güncellenmiştir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aekius A kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam herşey dahil son oluru nedir ciddi alıcıyım güzel fiyat verirseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasimcan887 kullanıcısına yanıt
    aklınızdaki fiyatı söylerseniz iyi olur hocam ama düşündüğüm fiyat her şey dahil 11-11.5 arası parçaları dip fiyattan yazdım araştırabilirsiniz her şeyi sıfır ben aldım 2. el almadım ilk sahibiyim malıma güveniyorum herhangi bir sorunda geri alabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    6 yıl önce açıldı
    Satıldı
    3 hafta önce açıldı
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aekius A kullanıcısına yanıt
    forum dışına satılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.