Şimdi Ara

1650 TL GICIR GICIR MSI AMD Radeon RX570 ARMOR 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 1650 TL GICIR GICIR MSI AMD Radeon RX570 ARMOR 8GB
    MSI Radeon RX 570 ARMOR 8GB OC Ekran Kartı

    Arkadaşlar Kart sıfır, jelatini açılmamış şekildedir.

    Amazon.us çıkışlıdır.

    yurt dışı (amazon.us) garanti kapsamındadır.

    Fiyat sabittir. FİYAT: 1650

    İzmir içi elden teslim

    1650 TL GICIR GICIR MSI AMD Radeon RX570 ARMOR 8GBŞehir dışına önce havaleyi alır sonra kartı gönderirim



    1650 TL GICIR GICIR MSI AMD Radeon RX570 ARMOR 8GB1650 TL GICIR GICIR MSI AMD Radeon RX570 ARMOR 8GB1650 TL GICIR GICIR MSI AMD Radeon RX570 ARMOR 8GB1650 TL GICIR GICIR MSI AMD Radeon RX570 ARMOR 8GB
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Ben MSI'a direk mail atıp sordum ve Uluslararası garantileri olmadıklarını, bunun distribütörlerine haksızlık olduğunu filan yazdılar cevap olarak. Siz Uluslararası garanti kapsamında olduğu bilgisini nereden aldınız acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiickimse

    Ben MSI'a direk mail atıp sordum ve Uluslararası garantileri olmadıklarını, bunun distribütörlerine haksızlık olduğunu filan yazdılar cevap olarak. Siz Uluslararası garanti kapsamında olduğu bilgisini nereden aldınız acaba?

    sanırım amazon garantili demek istiyor
  • Torres1903 kullanıcısına yanıt
    +1
  • nmkyldrm N kullanıcısına yanıt
    Amazon.com 2 yıl garanti vermeye mi başladı? 1 ay veriyordu? Var mı yazılı bir belge vs? Hayır ona göre herkes faydalansın bu bilgiyi sormama rağmen paylaşmıyorsunuz? Özellikle özelden sormuyorum ki herkes faydalansın. Ben de amazondan ürün alıp satan biri olarak gocunmam herkesin bunu bilmesinden faydalanmasından :) Siz de gocunmayın. Stokta yok zaten hiç bir şey :)
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    biladerim maksadın milleti bilgilendirmekse eğer, soru sormak yerine bildiklerini yaz geç. öyle değil böyle olmalı de ki hem millet doğrusunu öğrensin hem de ilanı açan ben doğrusunu öğreneyim. burada iyi niyetliyim ayağına da yatıp durma. öyle olsaydı düzeltmemi istediğin şeyi pmden söyler ben de ona göre gerekli düzeltmeleri yapardım. Ha bunları sana senin dediğin gibi özelden de yazabilirdim fakat milletin biraz da senin ne kadar boş muhabbet olduğunu görmesini istedim.

    bunun dışında saçma sapan anlam veremediğim diğer ithamlara gelelim:

    1- "Amazon.com 2 yıl garanti vermeye mi başladı?" bak buraya soru işareti konulmaz. Belli ki bu soruyu soran sen, cevabından da eminsin. Bildiğin o cevabı bizimle paylaşmak yerine işin daha da tuhafı benden yazılı belge istemişsin.

    2- İşin özü yurt dışından alınan bu malın garantisi olup olmamasıysa, yok öyle değil böyle değil tarzında konuyu gereksiz yere sündürmek yerine, deneyimlerinden hareketle işin doğrusunu yaz geç.

    3-"Hayır ona göre herkes faydalansın bu bilgiyi sormama rağmen paylaşmıyorsunuz?" "Hayır ona göre herkes faydalansın."dan sonra bir nokta koy, sonra "b"yi büyük yaz, sonra da bi soru sormayıp beni yargıladığın şu yamuk yumuk cümlenin sonuna lütfen soru işareti değil nokta ya da en azından bi ünlem işareti koy.

    .4- "bu bilgiyi sormama rağmen paylaşmıyorsunuz? neyi paylaşmamışım biladerim! "17 Mart 2018 02:03:31" mesajı attığın tarih bu değil mi? mesajını okuduğum tarihi de şu an, yani 17 Mart 2018 saat 10:43" Yani bana gaipden bir ses gelecek rahatsızın biri gece sana üç gibi msj atacak yatakdan kalk da şu mesajı cevapla mı diyecek. Bu neyin acelesi, neyin kafası böyle! Buradan herkese sesleniyorum benim bu forum üzerinden yapmış olduğum işlerde, yapmış olduğum herhangi bir gizli kapaklı iş yoktur. Dolayısıyla cevabını vermediğim/veyemeyeceğim herhangi bir durum da söz konusu değildir. Arkadaşın bu cümlesini en fazla kendi kendisi ile konuşması olarak yorumlayabilirim. Sanki bana soru sormuş ve cevabını ondan gizlemişim gibi davranması yaratıcı hayal ürününün bir meyvesidir. Yoksa az sabır ve iyi niyetli olup cevabını beklese elbet bir cevap alırdı.

    5-"gocunmam siz de gocunmayın" bu ne lan...

    Şimdi halk dostu arkadaşım sen onu bunu geç, madem bizler forumdaşlarımıza karşı sorumluyuz bana alttan alta laf sokmak yerine lütfen şu garanti hususunu bi açıkla.
    ama nedense onun yerine asıl yanlış anlayanın ben olduğumu falan filan söyleyeceksen artık bu iş forumdaşlarımızı değil ikimizi ilgilendirir. O durumda pm den yaz




  • Ben ilk yorum yazdığımda zaten sordum ve cevap vermemişsiniz. Benden sonra sizin adınıza cevaplamaya çalışan arkadaşa aynen öyle diye cevap vermişsiniz. Bu durumda gaipten ses filan gelmesi filan saçma bir açıklama olmuş. Soruyu ben gece üçte sormadım ki gece kalkıp cevap veresiniz.

    Diğer konulara cevap vermiyorum, teşekkürler imla düzeltmeleri için :) soru işaretini soru işareti koyulacak yere koydum, aynen imalı doğrudur. Ünlem koymak hoş gelmiyor. 2 yıl Amazon.us garantili diye Amazon.us olmadığı halde yazmışsınız zaten, .com demek istediniz belli ki. 1 ay garanti ya da değişim iade süresi var doğrusu. 2 yıl yazmışsınız, ben de sordum ama tenezzül edip cevap vermeyince 2. mesajı da yazdım. İlk sorulduğunda cevap verseydiniz o mesaj o şekilde yazılmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesaj "hiickimse" adlı arkadaşımıza değil, bu konuyu okuyabilecek forumdaşlarımadır. Bu forumda esas olanın iyi niyet olduğuna inanıyorum ve adı geçen arkadaşın belirttiğim nedenlerden dolayı artık iyi niyetine güvenmiyorum . Yok eğer kamuoyunun faydasını düşünüyorsa önce pm'den bi bizi doğrusu ile uyarsın hele. Sonra biz, doğru yerine yanlışta ısrar edersek, o vakit sizi de uyarmak, iyi niyetli bir insan olarak ödevidir elbet.

    Buradaki mesele üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

    Forumdaki herkesten ricamdır. Kritik konularda önce pm lütfen. Eğer sonra gerek duyarsanız elbetteki genel mesaj hakkınızdır.
  • Acik ve net olarak soyleyebilirim ,resmi olarak Amazon.com 2 yil gibi bir garanti vermiyor. Ancak musteri memnuniyeti adina,magdur etmemek icin bir ihtimal degisim yapabilir.

    Zaten Turkiye'de bunun fiyati 2200 liradan asagi degil, 500 lira ucuza aliyorsun. Iki yil resmi garanti icin 500 lira ekstra isteseler kim verir?
  • Fiyat takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Wilde

    Acik ve net olarak soyleyebilirim ,resmi olarak Amazon.com 2 yil gibi bir garanti vermiyor. Ancak musteri memnuniyeti adina,magdur etmemek icin bir ihtimal degisim yapabilir.

    Zaten Turkiye'de bunun fiyati 2200 liradan asagi degil, 500 lira ucuza aliyorsun. Iki yil resmi garanti icin 500 lira ekstra isteseler kim verir?



    ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.