Şimdi Ara

1650 TL !!!1 HAFTALIK!!! 4S 16 GB---EV-KUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 1650 TL !!!1 HAFTALIK!!! 4S 16 GB---EV-KUR
    Merhaba arkadaşlar..

19.04.2012 Tarihinde akşam saatlerinde alıp ilk defa kutusunu bizzat açıp aktivasyonunu yaptığım tertmiz iphone 4s 16 GB telefonumu satıyorum.Satma sebebim; cihazın işletim sistemi olan ios'a alışamamadır.

Cihaz 12.03.2012 tarihinde Ankara Atatürk Bulvarındaki EV-KUR'dan nakte çevirmek amacıyla bir arkadaşım tarafından alınmış olup daha kesinlikle ve kesinlikle kutu jelatinleri dahi 19.04.2012 tarihi akşam saatlerinde bana teslim edilene kadar açılmamıştır. Cihazın 1 haftalık kullanım süresi vardır. Iphone'larda garanti süresi aktivasyonla birlikte başlar, yani garantisi 19.04.2012 tarihinde başlamıştır.

Cihazın rengi siyah olup alınır alınmaz arkasına SGP marka kaliteli bir koruma kılıfı takılmış ve ön camına da jelatin çekilmiştir.

Cihazın bana maliyeti 1720 tl olmuştur. Ben ise cihaz için 1650 tl istemekteyim nakit olarak. Farkı ödenmek koşuluyla GET açılabilir (+%7). Ankara içinde gönül rahatlığıyla arkadaşlar alıp inceleyip karar verebilirler.

Fotoğraf koyamadım çünkü çekecek başka cihazım yok; zaten sıfır gibi cihaz tertemiz. İnterneti pek kullanmadığım için cep telefonumdan ulaşmanız daha iyi olacaktır.

Serdar DEMİRTAŞ. (TSE-Hukuk Müşavirliği)
    TEŞEKKÜRLER...
    Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Nisan 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.