Bildirim
16070 tıp gelir mi(içeri gel gardaşım)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam puanın kac
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kıbrıs gelebilir hocam devletten emin değilim -
upupupup yukarı -
yüzde kaç ihtimal veriyon gardaşım -
kıbrıs %90 devlet %10 hocam -
Hocam normalde gelir derdim ama çok garip bir sene yaşıyoruz o yüzden hiç belli olmaz -
eyv hocam devlet cok düşük bi oran değil mi :(( 400 kontenjan artısını 15500 e eklesek 15900 çıkıyo.. :(( -
Kars Tıp ucundan gelebilir
eyv burjuva gardaşım haklısın sağol iyi dileklerin için -
kıbrıs gelme ihitmali nedir gardaşım -
upupupu yukarı -
upupupup -
Arkadaşım sen kendini çok kasiyorsun bakiyorumda her gün bu konuyu açıyorsun her defasında da aynı şeyler söyleniyor ben de son bişey söyleyeyim tipta +417 mühendislik +160 (ilk 15k)..gelmesi büyük olasılık ama yönelim nasıl olur biraz da şans işi...geçen seneki yönelim olsa bile tıp gelir sana...
yok panpa kasmıyorum öyle arada bir girip yazıyorum sadece :) :) ygs de 5 bindim şimdi 16 ya düşünce insan üzülüyo tabi gelir mi gelmez mi diye :((( senle daha önce konusmustuk eski nickinden hatırladım :) -
Gelebilme ihtimali var kontenjan artmis diyorlarmış ilk 15 binde
aynen kontenjan artısı önceki senelerde var mıydı ne kadar etkiledi merak ediyorum hocam -
%51
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X