Şimdi Ara

1600cc EN PERFORMANSLI ARAÇ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
13.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bencn17

http://www.youtube.com/watch?v=VVppN3R3uzI&NR=1&feature=fvwp

stock halıyle ford st nın arkasında kalıyor.....

st nın en buyuk ustunlugu 2.0 olması gorulebılır hp 150 tork 190 agırlık olarakda ford cıddı fark var.....

czt nın stock halıyle opc ye ve mını ye kafa tutması cok zor.....

czt'yi umarım test edersin söylediğiniz şeylerin çoğu kağıtta kalıyor pratikte geçerli değil

st zaten kalkış ve ara hızlanmada rakip olamaz ancak pistte ama konumuz pist performansı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=VVppN3R3uzI&NR=1&feature=fvwp

stock halıyle ford st nın arkasında kalıyor.....

st nın en buyuk ustunlugu 2.0 olması gorulebılır hp 150 tork 190 agırlık olarakda ford cıddı fark var.....

czt nın stock halıyle opc ye ve mını ye kafa tutması cok zor.....

czt'yi umarım test edersin söylediğiniz şeylerin çoğu kağıtta kalıyor pratikte geçerli değil

st zaten kalkış ve ara hızlanmada rakip olamaz ancak pistte ama konumuz pist performansı değil

test etmeyı cok ıstedıgım bır arac hatta fıyat olarak bıraz uygun olsaydı 2. elde falanda test edıp almayı dusunmedım degıl....

cok basarılı oldugunu duydugum bı arac bunun yanında benımde sevdıgım bır arackı almayı bıle dusundum....

dedıgınız gıbı kagıt ustunde bazı seyler gercekcı olmayabılır ama sonucta stock hallerıyle opc ve gp ıle uzun sure yurucegını sanmıyorum hadı opc belkı ama 0-100 de bıle 1 sn den fazla fark olan gp ıle yurmesı cok zor dıyorum teknık acıdan pılotaj unsurunu goz onunde bulundurmadan konusuyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

quote:

Orijinalden alıntı: a1a1a1fs

1.6 zorunlu değil aşağısıda oluyorsa MAZDA RX8 1.3 231hp

bunu unuttuk şimdi işler karıştı

yok cnm niye karışsın

golf gti kalkış ve ara hızlanma dahil rx-8'i geçiyor

colt czt'de gti'ı geçtiğine göre tahmin zor olmasa gerek
  • bu aracın değerleri doğrumu? pek bir teknik özelliklerine ulaşamadım;

http://www.sahibinden.com/lotus_yok_boyle_karizma_-81WQQaXQQ16532199WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

bu aracın değerleri doğrumu? pek bir teknik özelliklerine ulaşamadım;

http://www.sahibinden.com/lotus_yok_boyle_karizma_-81WQQaXQQ16532199WQQpXQQdisplayitem

evet doğru hafif ve en güçlü araçları üreten birkça firmadan biri lotus

pistte harika performansları vardır

http://www.lotuscars.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 9 Ocak 2010; 23:29:21 >

• quote:

quote:

quote:

yok cnm niye karışsın

czt-f430 da durum ne oluyor acaba.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok cnm niye karışsın

1600cc EN PERFORMANSLI ARAÇ

• Valla Turbo Type-R (gırtlak) M6 ile yürüyebiliyorsa (hartge) M5'te F430 la yürüyebiliyorsa belli hızlarda CZT'yide adam gibi yüklerseniz o gücüde yere aktarabilirseniz yürürsünüz F430 lada.

Modifiye dünyasında sınırları aslında paranız ve ülkenizdeki ustaların becerisi belirler.

Düşününkü sizin 1.25 Fiestadan adamlar Litre başına 400hp çıkartıyorlar Pikes Peak'te. 2.0 800küsür HP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 9 Ocak 2010; 23:41:40 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok cnm niye karışsın

1600cc EN PERFORMANSLI ARAÇ

heh sonunda cevap vermıssın yok artık lebron james dıyesım gelıyor.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Valla Turbo Type-R (gırtlak) M6 ile yürüyebiliyorsa (hartge) M5'te F430 la yürüyebiliyorsa belli hızlarda CZT'yide adam gibi yüklerseniz o gücüde yere aktarabilirseniz yürürsünüz F430 lada.

Modifiye dünyasında sınırları aslında paranız ve ülkenizdeki ustaların becerisi belirler.

Düşününkü sizin 1.25 Fiestadan adamlar Litre başına 400hp çıkartıyorlar Pikes Peak'te. 2.0 800küsür HP.

sorun burda bız fabrıka cıkıs hallerıyle karsılastırıyoruz yoksa nette bı haber gordum bıraz once 1047 beygır yapmıslar aracı bugattı ıle yurur....

benı agzına kadar motorla beygırle dolu olması ılgılendırmıyor fabrıka cıkısında ne oldugu onemlı.....
  • böyle mi?

• O zaman şöle diyelim;

Aynı güçte olsalarda Atmosferik araçla Turbo araç arasında her zaman ara hızlanmalarda fark olur. En açık genellemeyi bu şekilde yapabiliriz mesela;

Type-R da 200hp 2.0lt GTI da 2.0 200HP ama Golf Turbo Honda ise Atmosferik. Ara hızlanmalarda ibre Golf GTI'dan yana.
  • quote:

böyle mi?

işte bu.....

• quote:

O zaman şöle diyelim;

Aynı güçte olsalarda Atmosferik araçla Turbo araç arasında her zaman ara hızlanmalarda fark olur. En açık genellemeyi bu şekilde yapabiliriz mesela;

Type-R da 200hp 2.0lt GTI da 2.0 200HP ama Golf Turbo Honda ise Atmosferik. Ara hızlanmalarda ibre Golf GTI'dan yana.

kesınlıkle turbo farkını zaten gosterıyor en guzel ornek gtı dedıgınız gıbı aynı guc ama sonuc farkı ortada....

her ne kadar atmosferıklerı sevsemde teknolojıyı kabul etmek lazım turbolar cok gelısım gosterdıler dahada gostercekler.....
  • rx8'i nasıl geçer CZT ya,inanasım gelmiyor,S GP'yi de geçiyor hey maşallah,forza CZT
  • Czt'ye merak saldım şu yazılanları okuduktan sonra
  • @over and under

Colt'u bu kadar emin bir şekilde savunduğunuza göre vardır bir bildiğiniz.Ama bu CZT ile cooper GP
    kapışmasında CZT'nin geçmesi çok ilginç.Şimdi sahibinden.com da CZT'nin 2. el fiyatlarına baktım bu araç için gayet iyi geldi bana.
  • quote:

O zaman şöle diyelim;

Fakat ara hızlanmaları yüksek vitesle yapıyorsanız bu fark oluşur eğer düşük vites yüksek devirdeyseniz turbo'nun o noktada bi esprisi kalmicaktır + yönde.
  • 1600cc BENZİNLİ ve Modifiyesiz en performanslı yani hızlanması ve ivmelenmesi en iyi olan araç

Denen bir konuya insignia yazmak motor olarak sorulsa tamamda bir bütün olarak 1.6 motorlu araç isteniyor

rx8 1.3 motor değilki adı öyle sadece normal motorlara karşılıgı çok baska 1.6 yla karşılaştırmayın o yüzden

czt iyi yürür
    vti 160 hp atm
    cooper s ve gp sc
    eskilerde kalsada 106 gti atm

aklıma gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 10 Ocak 2010; 0:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !KO

rx8 1.3 motor değilki adı öyle sadece normal motorlara karşılıgı çok baska 1.6 yla karşılaştırmayın o yüzden

1308 cc diye biliyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.