Şimdi Ara

1600 tl toplama pc amd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Toplama pc almak istiyorum biraz oyun amaçlı ama işlemci konusunda kararsız kaldım.Fx serisinden fx6300 yeterli midir yoksa yukseltip fx8320 mi almalıyım? Aralarinda gozle görülür bir fark var mıdır? Şimdiden Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

http://www.eksenbilgisayar.com/KMDefault.aspx?ctrid=12004

1600 tl toplama pc amd

1600 tl toplama pc amd

4 GB ram ye te rli olurmu ki?

• Ekran kartını düşürmen lazım 8gb ram için, bu halde bile bütçeni aştı zaten kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ekran kartını düşürmen lazım 8gb ram için, bu halde bile bütçeni aştı zaten kardeşim.

R7 260x almayi düşünüyordum.Bu kart oyunlarin hepsini ortada açmaz mı ki hocam?

• Eksene güvenmeyin çoğu mal stokda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ---CaspeR---

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Toplama pc almak istiyorum biraz oyun amaçlı ama işlemci konusunda kararsız kaldım.Fx serisinden fx6300 yeterli midir yoksa yukseltip fx8320 mi almalıyım? Aralarinda gozle görülür bir fark var mıdır? Şimdiden Teşekkürler.

eğer alıp iki sene ,ç,nde işlemci değiştirmeyi düşünmüyorsan

fx6300 al

eğer düşünüyorsan değiştimeyi fx8320 almaya gerk yok ara fiayt farkını ekran kartına ekle bence

fx 6300 ile fx8320 çok bi fark oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Toplama pc almak istiyorum biraz oyun amaçlı ama işlemci konusunda kararsız kaldım.Fx serisinden fx6300 yeterli midir yoksa yukseltip fx8320 mi almalıyım? Aralarinda gozle görülür bir fark var mıdır? Şimdiden Teşekkürler.

fx6300 al

eğer düşünüyorsan değiştimeyi fx8320 almaya gerk yok ara fiayt farkını ekran kartına ekle bence

Ya aslinda benim amacim pc yi alınca 3-4 sene oyun oynayip sonra bozulana kadar kullanmak hocam o yuzden oyle cok ağır oyunlari high te oynamayi dusunmuyorum orta ayarda açsın yeter.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

fx6300 al

Ya aslinda benim amacim pc yi alınca 3-4 sene oyun oynayip sonra bozulana kadar kullanmak hocam o yuzden oyle cok ağır oyunlari high te oynamayi dusunmuyorum orta ayarda açsın yeter.

fx6300 al o zaman sıkıntı çıkarsa ekran kartına darboğaz yaparsa basarsın o.c yi

iki sene önce ben fx6100 4,5ghz çalıştırdım hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana
     1600 tl toplama pc amd

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    R7 260x ile fx6300 iyi bir ikili olursa aliyim param cebimde kalsin oyunlarda soruk cikarmassa

• quote:

R7 260x ile fx6300 iyi bir ikili olursa aliyim param cebimde kalsin oyunlarda soruk cikarmassa

ikliyi hiç kullanmadım yorum yapamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.