Şimdi Ara

1600 TL GM9 PRO VS Mİ A2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar iki cihazda benzer fiyat aralığında 1600 tl bulunuyor sizce tercihimi hangi cihazdan yana kullanayım? Yada siz olsanız ne yapardınız iPhone 6’dan geçiceğim. Oyun performansı 2. planda önceliğim Snapchat,Whatsapp,Facebook,Twitter,İnstagram ve Kamera tabi pilde önemli en azindan iPhone 6 kadar olursa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş ben 1 aydır kullanıyorum. Bende oyun oynamam. Telefon ile her türlü işimi hallediyorum ve neredeyse 3. Günü akşamına kadar dayanacak şarjı(2 gün garanti) kamerası güzel, en azından benim beklentilerimin fazlasıyla üzerinde hem gece hem gündüz. 90 puanı boşuna almamış. Ois yok ama öyle hissedilmiyor eis gayet başarılı. Saf android çok iyi gereksiz her şeyi kaldırabiliyorsun(zaten yok birşey :) ) sadece galeride problem var düz çektiğin resimler yan, yan çektiklerin ters görünüyor :) yazdım destek kısmına yazılımsal bir problem en kısa zamanda düzelteceğiz dediler. Pie sürümü henüz gelmedi betası var internette ama stabil değil demişler o yüzden kurmadım.

1 aylık süreçte hiç bilmem ne durdu şeklinde hata vermedi. Telefon ısınmıyor hem de hiç. Ekran paylaşımı yaparken bile ısınmıyor. Ses kalitesi şahane(bana göre) kulaklık idare eder. Varsa başka merak ettiğin sorabilirsin. 2 yılda tr garantisi var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gm9 pro pil konusunda çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.