Şimdi Ara

160 tl ye kadar alınık mp3 player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod nano 8gb ,creative xfi,sony NWZ-E345 modellerınden birini arıyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iriver clix2 düşünürsen 150 liraya verebilirim
  • DigiWIT 40GB MP3 PLAYER+RADYO+USB DISK+SES KAYDI(MP3 OLARAK)

(fotograf makinesindan direkt resim aktarma ozellikli) **350ytl**----299YTL oldu. 1ay icin 225ytl.

http://www.besteamgp.com.tw/productdetail.asp?pd_id=10

http://img249.imageshack.us/img249/214/digiwitte1.jpg

• telefon numaramın onaylanması için sitenin kod göndermesi gerekiyor ama maşallah üye olalı 3 haftayı geçti numaramı girmeme rağmen hala kod mod yok ortada bu nedenle ö.m yollayamıyorum sen de e-mail belirtmediğin için mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazayım dedim clix2 nin şarjı 1-1.30 saat civarı gidiyor çizik falan var mı diye sormuşsun çizik ön tarafta(görüntünün düştüğü yerde değil yan kısımda) küçük bir tane kılcal çiziği var onun dışında kasası temiz durumda orjinal kulaklık, kutu ve aparatları yok eğer istersen mx760 la beraber 200 liraya veririm tamir görmedi kılıfı yok
    aynı şartlarda d2 4gb verebilirim kendisini 150 ye mx760 la istersen yine 200 e verebilirim d2 nin şarjını unutuyorum hemen hemen ilk günki kadar sağlıklı ve uzun giden bir şarjı var
    d2 nin kutusu duruyor ve kutu içeriği tam tamir falan görmedi haliyle iki cihazda
    mx760 a gelince kutusu duruyor metan garantili yaklaşık olarak 6 ay kullandım temiz durumda

• tesekkurler mesajlar ıcın arkadaslar,
    umut67_67 nickli arkadasın ipod makınesi ıcın arkadas ile anlaşıcaz sanırım,eğer anlasamaz isek thepesimist arkadasın d2 si ile ilgilenebılırım,2 gun için ilan beklemededir.Hayırlı geceler.

• umut arkadasımızdan alınmıstır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250 YTL iPod 60 GB Video...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.