telefon numaramın onaylanması için sitenin kod göndermesi gerekiyor ama maşallah üye olalı 3 haftayı geçti numaramı girmeme rağmen hala kod mod yok ortada bu nedenle ö.m yollayamıyorum sen de e-mail belirtmediğin için mesaj atamıyorum o yüzden buradan yazayım dedim clix2 nin şarjı 1-1.30 saat civarı gidiyor çizik falan var mı diye sormuşsun çizik ön tarafta(görüntünün düştüğü yerde değil yan kısımda) küçük bir tane kılcal çiziği var onun dışında kasası temiz durumda orjinal kulaklık, kutu ve aparatları yok eğer istersen mx760 la beraber 200 liraya veririm tamir görmedi kılıfı yok aynı şartlarda d2 4gb verebilirim kendisini 150 ye mx760 la istersen yine 200 e verebilirim d2 nin şarjını unutuyorum hemen hemen ilk günki kadar sağlıklı ve uzun giden bir şarjı var d2 nin kutusu duruyor ve kutu içeriği tam tamir falan görmedi haliyle iki cihazda mx760 a gelince kutusu duruyor metan garantili yaklaşık olarak 6 ay kullandım temiz durumda
tesekkurler mesajlar ıcın arkadaslar, umut67_67 nickli arkadasın ipod makınesi ıcın arkadas ile anlaşıcaz sanırım,eğer anlasamaz isek thepesimist arkadasın d2 si ile ilgilenebılırım,2 gun için ilan beklemededir.Hayırlı geceler.