Şimdi Ara

16.SAYFA'da[v50-51][10.08.2010][9HS.V3.5][iPHONE STiL-Omnia HS][FORMAT-HACK-MOD-JAF] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
4
Favori
59.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f@tih

Arkadaşlar birkaç gün süre verirseniz ; güzel bir ver.2.0 sürümü ile artık v50 için CFW işlerini bırakacağım.
    Bu arada lütfen birbirimizi rencide edecek msj'lar atmayalım

kardeş bekliyorum, eline emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Arkadaşlar birkaç gün süre verirseniz ; güzel bir ver.2.0 sürümü ile artık v50 için CFW işlerini bırakacağım.
    Bu arada lütfen birbirimizi rencide edecek msj'lar atmayalım

kardeş bekliyorum, eline emeğine sağlık.

Alıntıları Göster
    selm arkadaşlar. fatih kardeşim NASILSIN. konuyla ilgili 12 sayfanın tamamını okuma fırsatım olmadı eğer yakın zamanda yeni bir versiyon atacaksan senin versiyonu bugün denemeyi düşünüyordum ama yeni sürüm olacaksa beklemeyi tercih ediyorum BU konuyla ilgili bilgi verirsen sevinirim ne zaman atacağın konusunda..
    BİR DE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BURDA DA AYNI SORUNLAR YAŞANIYOR BİROLUN KONUSUNDA SİDE DA BENDE AYNI SORULARIN SORULMASINDAN SIKILMIŞTIK BURDA DA OKUMADAN YAZANLAR VAR GENE ÜSTELİK ORDA BİZ 38 SAYFAYI OKUYUN DİYORDUK BURDA ARKADAŞLAR 12 SAYFAYI OKUMAYA ERİNİYORLAR AYNI SORULARI TEKRAR TEKRAR SORANLARA KIZMAK YERİNE KENDİNİZİ STRESE SOKMAK YERİNE CEVAP YAZMAYIN ARKDAŞALAR BU KADAR BASİT ENİNDE SONUNDA CEVAP YAZILMASINI BEKLEMEK YERİNE OKUMAYI DENEYECEKLERDİR.

ayrıca fatih kardeş kurunun yanında yaşta yanar meselesini senden yenilikler bekleyen forumda ki diğer arkadaşlar için yapma.sinir olduğunu fark ediyorum ama sabırlı olmak gerek birolun forumuna bak adama demedikleri kalmadı ama genede sabırla cevap verdi vede verdik gerektiğinde de kızdık onun için senden ve sizden ricam cevap vermeyin ki öğrensinler vede siz stres olmayın.yukarıda yazdığım konuyla ilgilibilgi bekliyorum fatih kardeşim
    kolay gelsin herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: orange323

ya baştan flashladım, tekrar programları ayarlıyordum. Ovi Maps yüklerken yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası alıyorum, bir öncekinde yüklemiştim bunu o zaman hiçbir uyarı vermemişti ? şimdi neden veriyor?

f@tih
    Yüzbaşı

fatih kardeş benimde ovi masp güncelleme başarılı olmadı diyor yükleyemiyotum birkaç defa yazlımı yükledim olmadı ilk yaptığın cfw kuruyorum güncelleme yapıyor bu cfw10.06.2010 de gücelleme başarılı olmadı diyor bundan öncekinde problem yok cevaplar san sevinirim kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sduman

quote:

ya baştan flashladım, tekrar programları ayarlıyordum. Ovi Maps yüklerken yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası alıyorum, bir öncekinde yüklemiştim bunu o zaman hiçbir uyarı vermemişti ? şimdi neden veriyor?

f@tih
    Yüzbaşı

fatih kardeş benimde ovi masp güncelleme başarılı olmadı diyor yükleyemiyotum birkaç defa yazlımı yükledim olmadı ilk yaptığın cfw kuruyorum güncelleme yapıyor bu cfw10.06.2010 de gücelleme başarılı olmadı diyor bundan öncekinde problem yok cevaplar san sevinirim kolay gelsin

Alıntıları Göster
    benim "yüklenemiyor bu dahili bir bileşen" durumu devam ediyor tekrar flashlayacaktım ama yeni sürüm çıkacağını duyunca onu bekleyip yapayım dedim, belki onda sorun kalmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

benim "yüklenemiyor bu dahili bir bileşen" durumu devam ediyor tekrar flashlayacaktım ama yeni sürüm çıkacağını duyunca onu bekleyip yapayım dedim, belki onda sorun kalmaz...

Alıntıları Göster
    orange323
    Teğmen

orange kardeş 05.06.2010 bu cfw sorun yok şimdi yükledim çalışır güncelleme yapıyor cfw10.06.2010 bunda cfw de güncelleme başarılı olmadı diyor anlamadım
  • quote:

orange323
    Teğmen

orange kardeş 05.06.2010 bu cfw sorun yok şimdi yükledim çalışır güncelleme yapıyor cfw10.06.2010 bunda cfw de güncelleme başarılı olmadı diyor anlamadım

Alıntıları Göster
    sduman fatih'in söylediğine göre bir müdehalede bulunulmamış sadece üzerine Türkçe bir ev ekranı eklendi diye biliyorum bu da güncelleme sorununa sebep olur mu bilemem ama kulağa mantıksız geliyor. yapman gereken şey birazcık sabretmen. fatih kardeş yeni bir sürüm hazırlığında, o sürümü yükledikten sonra sorun devam ederse bir şeyler yapılabilinir. şu anda beklemekte fayda var. şahsen ben yeni sürümü bekliyorum... zaten fatih 4 gündür kendisinin kullandığını söylemiş, bu test döneminde hataları düzeltecektir çok sürmez buradan da verir :) (inş)

• quote:

sduman fatih'in söylediğine göre bir müdehalede bulunulmamış sadece üzerine Türkçe bir ev ekranı eklendi diye biliyorum bu da güncelleme sorununa sebep olur mu bilemem ama kulağa mantıksız geliyor. yapman gereken şey birazcık sabretmen. fatih kardeş yeni bir sürüm hazırlığında, o sürümü yükledikten sonra sorun devam ederse bir şeyler yapılabilinir. şu anda beklemekte fayda var. şahsen ben yeni sürümü bekliyorum... zaten fatih 4 gündür kendisinin kullandığını söylemiş, bu test döneminde hataları düzeltecektir çok sürmez buradan da verir :) (inş)

teşekkurler kardeş cevabın için beklicez inş iyi olur cwf kolay gelsin
  • quote:

quote:

teşekkurler kardeş cevabın için beklicez inş iyi olur cwf kolay gelsin

Alıntıları Göster
    ya benim telefonu yükseltemedim gitti
    J.A.F not found hatası veriyor
    sanırım telefonu tanıyamıyor
    çünkü aygıt yöneticisinde ünlem işareti var // cdc comms interface'yi ve gsm phone usb modem'i yükleyemiyor
    eski/yeni vs bütün driverleri denedim olmadı
    forumda yazan yöntemleri denedm yine olmadı
    birisi C:\Program Files\Nokia\Connectivity Cable Driver\ klasorundeki driverları uploadlayabilir mi? bir de öyle deneyelim. veya başka öneriniz varsa onu deneyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 20 Haziran 2010; 20:13:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

çünkü aygıt yöneticisinde ünlem işareti var // cdc comms interface'yi ve gsm phone usb modem'i yükleyemiyor
    birisi C:\Program Files\Nokia\Connectivity Cable Driver\ klasorundeki driverları uploadlayabilir mi? bir de öyle deneyelim. veya başka öneriniz varsa onu deneyelim.

Alıntıları Göster
    fatih kardeş dönmüşşün hoşgeldin..sabırsızlıkla bekliyorum yeni firm ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 20 Haziran 2010; 20:40:31 >

• quote:

kardeş bunu bir dene bakalım..olmazsa başka birşey daha vereceğim..

http://rapidshare.com/files/401075125/ufs_drivers_last_v10606.rar

Bu arada işletim sistemin ne? eğer windows 7 ise sorun yaşarsın..bence o yüzden sanal xp kur...veya xp olan bir makinede kur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 20 Haziran 2010; 21:01:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

quote:

[link]http:/****.com/files/401075125/ufs_drivers_last_v10606.rar[/link]

Bu arada işletim sistemin ne? eğer windows 7 ise sorun yaşarsın..bence o yüzden sanal xp kur...veya xp olan bir makinede kur..

bunu denedim olmadı
    sistem xp
    benim bilgisayardan kaynaklı bi sorun sanıyorum ama çözemedim
    denemedğim şey kalmadı sizin bilgisayarınzdaki kurulu olan dosyalarla denesek belki olur.

• quote:

quote:

quote:

bunu denedim olmadı
    sistem xp
    denemedğim şey kalmadı sizin bilgisayarınzdaki kurulu olan dosyalarla denesek belki olur.

birde bunu dene bakalımm...http://rapidshare.com/files/401085295/usb_drivers.rar
    ama az öncekini indirdin mi sen indirmediğini görüyorumyani denemeden denedim demiş olmayasın, sakın haaaa

• quote:

quote:

quote:

quote:

bunu denedim olmadı
    sistem xp

birde bunu dene bakalımm...[link]http:/****.com/files/401085295/usb_drivers.rar[/link]
    ama az öncekini indirdin mi sen indirmediğini görüyorumyani denemeden denedim demiş olmayasın, sakın haaaa

hocam çok teşekkür ediyorum çalıştı.
    şimdi yüklemeye başlıyorum
    elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcp1rates -- 20 Haziran 2010; 22:38:25 >

• @blade22tr,Saol kardeşim.Senin sorunun cevabı satır aralarında
    @emkgks,kardeşim teşekkürler;nasılsın görüşemedik halâ.Umarım sakinlersin bir ara da görüşürüz.

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    Acaba animasyonlu dönüş efekti eklenebilecek mi f@tih?

Animasyonlu derken ? Kar yağışlı yaprakların uçuştuğu bir efect'ten bahsediyorsanız,bu efectler teli kastığı için kullanmayacağım.Kullanacağım efect sade teli kasmayan fakat hoşunuza gideceğine inandığım bir efect olacak.Ancak siz istediğiniz efecti dışarıdan yükleyerek kullanabilirsiniz.Birol hocamın efect konusuna bakabilirsiniz.

@sduman ve @Azil48

Yeni CFW ile uğraşmama rağmen,sorun yaşıyoruz dediğiniz için 10.06.2010 tarihli CFW yi kurup tekrar denedim.05.10.2010 tarihli CFW'de güncellenip de 10.06.2010 tarihli CFW'de ovimaps'in güncelleştirilememesi diye bir şey yok arkadaşlar.Kesinlikle size kızmıyorum,ama;Neyi nerde eksik yapıyorsunuz veya ne şekilde yapıyorsunuz?İnanın ki anlamakta güçlük çekiyorum.
    Üzerine basarak söylüyorum şimdiye kadar burada yayınladığım hiçbir cfw de ne ovi hatası ne de ovimaps güncelleştirme hatası bulunmamaktadır.Çünki;bu uygulamalar standart olarak ilk test ve kontrol ettiğim uygulamaların en başında gelmektedir.Bunların herhangibirinde bir hata olsa ; diğer forumlarda yaptıkları hatalı CFW leri yayınladıkları gibi o haliyle yayınlamayı kesinlikle düşünmem bile.
    Umarım son CFW yi neden yayınlamadığım konusunda bana hak verirsiniz.CFW aslında hazır fakat ORANGE Ev Ekranı Temasının şeffaflaştırılmış halinin Türkçe dil dosyasında tercüme sorunları var.Ya o hali ile yayınlayacağım;o zaman da arkadaşlar bu hatalı diyecek, ya da bu ev ekranına Türkçe dil eklemeyip ingilizce yayınlayacağım.O zaman da hani bunun Türkçesi diyeceksiniz

OVi MAPS için Yapılacak işlemleri sırası ile tekrar yazayım.

1-CFW kurulumu bittikten ve telefon artık normal olarak çalışmaya başladıktan sonra ; İLK sayfanın ilk mesajının en alt kısmında ulunan OVi SON KURULUM DOSYASINI indirip telefonunuza kuracaksınız.

2-Menü içerisindeki İnternet klasöründeki OVi MAĞAZA'ya tıklayıp OVi-NOKiA (3G veya Wi-Fi bağlantı ile) hesabınızla bağlandıktan sonra ; OVi Haritaları bulup telefonunuza yükleyeceksiniz.(instal server ve open4all yamalarınız açık olmalı)Haritalar başarılı şekilde yüklendikten sonra üçüncü adıma geçebilirsiniz.

3-OVi SUiTE programını açıp ister TÜRKiYE ister Karayip Adaları haritasını indirip ;OVi SUiTE aracılığı ile telefonunuza kurabilirsiniz.Burada dikkat etmeniz gereken nokta;hafıza kartında önceden "Cities" klasörü olmamalı.Varsa çakışma olabilir.Eğer daha önceden Cities klasörünüzün yedeğini almışsanız;OVi SUiTE ile bu işlemi yapmanıza gerek yok.Sadece bilgisayarınızdan Cities klasörünü hafıza kartınıza geri kopyalamanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 20 Haziran 2010; 23:22:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baxı

quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

quote:

quote:

3 soru degıstırılmesı gereken ıkı dosyadan bahsedılmıs ancak ılk sayfada ben o dosyaların yuklu oldugu bolumu bulamadım orjınal v50 ve jaf setup var modıfıyelı olan dosya hangısı ben bunuhttp://uploaded.to/file/zj5zgw/RM-356_EMEA_50.0.005_v13.0_5800XM.exe bu calısmadı bırol un konudakını ındırdım baktım ısımler aynı ve bunuhttp://www.mega***upload.com/?d=XGMNEVOI ındırdım neyse o ıkı dosyayı ınternetten buldum bahsı gecen yerdekı dosyalarla degıstırdım ıslemlerı adım adım yaptım ama benım pc flash dıyınce power butonunada basmama ragmen not found dıyor yanı telefonu bulamıyor neden on usb den arka us b den denedım power a kısa bastım uzun bastım kı bu asamada telefon cılıyor yok olmadı hangı kısımı atlıyorum wın7 kullanıyorum bu arada

Sayfanın ust kısmında aslında not foaunt la alakalı bazı cvplar buldum aksam eve gecınce denıcem gece baya arastırdım aslında ama demekkı 1:30 da yorgunlukla gozden kacmıs neyse aksama bırde yukarıdakı ler gıbı acıp kapatalım olmadı o zaman bır daha yazarım bılgınıze danısırım ama dıger hacklı dosyayı gercı ınternetten buldum ama sayfa basında nerede var bır arkadas ahanda dıyıp gosterebılırmı bena mı perde ındı yok sa konu hakkındakı cehaletıme mı yenık dusuyorum yok sa
    bu arada emek verenlerın elıne saglık henuz kullanamadım ama aksama olucak ınsallah
    saygılarımla

Yok arkadaslar ben beceremıyorum 3 gundur bunu agrasıyom tekrar tekrar yapıyorum ama yok flas dedıkten sonra bır turlu cıhazı bulamıyor

Dostum telin açma duğmesine biraz daha uzun basmayı denedin mi sen 2 sn kadar bas açılması zarar vermez kapatıp baştan uygularsın.,

3 sn ye 5sn 7 sn kı bu asamadı telefon aclıyor her sanıyeyı denedım 2 kere bastım 3 kere bastım yok telefonu once actım sonra kapadım vs olabılecek aklıma gelen butun seceneklerı ugguladım telefonu acınca pc telefonu tanıyor ama kapalıyken program algılamıyor ovı yı yukledım aktıfken denedım pasıf hale getırdım denedım nsu yu ykledım denedım onu pasıf yaptım onların ıkısını de sıldım denedım olmadı yıne 32 bıt wın 7 ultımate kullanıorum bu arada

sırf bu ıs ıcın pc ye format attım bır suru sabahtan berı ugresıyorum bırazdan sıfırdan kelımesı kelımesıne denıcem olmassa telefonu 100 lıraya satacam yada atacam bır gun tatılım var onuda buna harcadı9m bu ısede bu arada bu shell dıye bır program varya onu yukledım 15 deneme surumunu kullandım cok hosuma gıttı imei numaramıda obda vs sıtelere yazmak ıstemedıgım ıcın bır yuklıyım dedım yorumları okudum cok stabıl ıyı dedıler bıroltr nın steye baktım ılk oda yazmıs ben bıraktım bu ıslerı fatıh ınkıne bakın daha ıyı demıs ama bır turlu yapamadım bakalım sımdı denıyorum 1 saat ıcınde durumu yazarım ınsallah gulucuklu bır msj atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

quote:

quote:

3 soru degıstırılmesı gereken ıkı dosyadan bahsedılmıs ancak ılk sayfada ben o dosyaların yuklu oldugu bolumu bulamadım orjınal v50 ve jaf setup var modıfıyelı olan dosya hangısı ben bunuhttp://uploaded.to/file/zj5zgw/RM-356_EMEA_50.0.005_v13.0_5800XM.exe bu calısmadı bırol un konudakını ındırdım baktım ısımler aynı ve bunuhttp://www.mega***upload.com/?d=XGMNEVOI ındırdım neyse o ıkı dosyayı ınternetten buldum bahsı gecen yerdekı dosyalarla degıstırdım ıslemlerı adım adım yaptım ama benım pc flash dıyınce power butonunada basmama ragmen not found dıyor yanı telefonu bulamıyor neden on usb den arka us b den denedım power a kısa bastım uzun bastım kı bu asamada telefon cılıyor yok olmadı hangı kısımı atlıyorum wın7 kullanıyorum bu arada

Sayfanın ust kısmında aslında not foaunt la alakalı bazı cvplar buldum aksam eve gecınce denıcem gece baya arastırdım aslında ama demekkı 1:30 da yorgunlukla gozden kacmıs neyse aksama bırde yukarıdakı ler gıbı acıp kapatalım olmadı o zaman bır daha yazarım bılgınıze danısırım ama dıger hacklı dosyayı gercı ınternetten buldum ama sayfa basında nerede var bır arkadas ahanda dıyıp gosterebılırmı bena mı perde ındı yok sa konu hakkındakı cehaletıme mı yenık dusuyorum yok sa
    bu arada emek verenlerın elıne saglık henuz kullanamadım ama aksama olucak ınsallah
    saygılarımla

Yok arkadaslar ben beceremıyorum 3 gundur bunu agrasıyom tekrar tekrar yapıyorum ama yok flas dedıkten sonra bır turlu cıhazı bulamıyor

Dostum telin açma duğmesine biraz daha uzun basmayı denedin mi sen 2 sn kadar bas açılması zarar vermez kapatıp baştan uygularsın.,

3 sn ye 5sn 7 sn kı bu asamadı telefon aclıyor her sanıyeyı denedım 2 kere bastım 3 kere bastım yok telefonu once actım sonra kapadım vs olabılecek aklıma gelen butun seceneklerı ugguladım telefonu acınca pc telefonu tanıyor ama kapalıyken program algılamıyor ovı yı yukledım aktıfken denedım pasıf hale getırdım denedım nsu yu ykledım denedım onu pasıf yaptım onların ıkısını de sıldım denedım olmadı yıne 32 bıt wın 7 ultımate kullanıorum bu arada

sırf bu ıs ıcın pc ye format attım bır suru sabahtan berı ugresıyorum bırazdan sıfırdan kelımesı kelımesıne denıcem olmassa telefonu 100 lıraya satacam yada atacam bır gun tatılım var onuda buna harcadı9m bu ısede bu arada bu shell dıye bır program varya onu yukledım 15 deneme surumunu kullandım cok hosuma gıttı imei numaramıda obda vs sıtelere yazmak ıstemedıgım ıcın bır yuklıyım dedım yorumları okudum cok stabıl ıyı dedıler bıroltr nın steye baktım ılk oda yazmıs ben bıraktım bu ıslerı fatıh ınkıne bakın daha ıyı demıs ama bır turlu yapamadım bakalım sımdı denıyorum 1 saat ıcınde durumu yazarım ınsallah gulucuklu bır msj atarım

Alıntıları Göster
    ben sakura drop theme effektlerini buldum ve yükledim. beklemede yapraklar uçuşuyor, fırtıne effekti var, anafor effekt ivar ve menüleride telefon resmi var onun üstüne yavaşça giydiriyor. tavsiye ederim. kasılma yok. google da aratırsanız bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

ben sakura drop theme effektlerini buldum ve yükledim. beklemede yapraklar uçuşuyor, fırtıne effekti var, anafor effekt ivar ve menüleride telefon resmi var onun üstüne yavaşça giydiriyor. tavsiye ederim. kasılma yok. google da aratırsanız bulursunuz.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim fatih kardeş...ben 10 temmuz kadar meşguliyetim geçmez..ama arada giriyorum yine msn ye ama çevrimdışısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 20 Haziran 2010; 23:52:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSebo

teşekkür ederim fatih kardeş...ben 10 temmuz kadar meşguliyetim geçmez..ama arada giriyorum yine msn ye ama çevrimdışısın

Alıntıları Göster
    bu arada yaptım sonunda buldu ve suan yukluyor basta jaf dosyasını pfles a degılde ben kendı ıstedıgım bır yere kaydetmıstım jaf bulunamadı hatası verıyordu soınra pfıles a yukledım bulu ama ıkı gun oncekı yuklememde pfıles a yuklemıstım orada sorum yoktu gecmıstım zaten neyse sorum su en son ıkı adet done yazını beklıyoruz telefonun su kendılıgınden acılacagı zamanı beklıyoruz ya o bekleme tahmını kac dk ben sankı oncekı sayfaların bırınde yarım saat dıye okumustum ???

• quote:

bu arada yaptım sonunda buldu ve suan yukluyor basta jaf dosyasını pfles a degılde ben kendı ıstedıgım bır yere kaydetmıstım jaf bulunamadı hatası verıyordu soınra pfıles a yukledım bulu ama ıkı gun oncekı yuklememde pfıles a yuklemıstım orada sorum yoktu gecmıstım zaten neyse sorum su en son ıkı adet done yazını beklıyoruz telefonun su kendılıgınden acılacagı zamanı beklıyoruz ya o bekleme tahmını kac dk ben sankı oncekı sayfaların bırınde yarım saat dıye okumustum ???

kardeş yok ya yarım saat değil ne yarım saati yaklaşık 44 dakika falan

yok ya 2 dakika içinde açılır en geç

• quote:

quote:

kardeş yok ya yarım saat değil ne yarım saati yaklaşık 44 dakika falan

yok ya 2 dakika içinde açılır en geç

bugün maşallah forumdaki mesajları okudukça bol bol gülüyorum.44 dk ha? Cepten yazmasam smiley dolduracaktım burayı . Muhahaha smileysi :)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.