Şimdi Ara

16 mbps bağlattım, 8 veriyorlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göknet kullanmaya başladım, 16 mbps bağlattığım halde 8 mbps alıyorum. Cuma günü Göknet'i aradığımda kaydınızı oluşturdum 72 saat içerisinde dönüş yapılacaktır dendi. Sizce doğru mu bu? Pazartesi gününe kadar kesin çözülür dedi..

Mümkünatı var mıdır bunun yoksa oyalamak için mi yapıyolar?

• Hat değerlerini atarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkin58

Hat değerlerini atarmısın

16 mbps bağlattım, 8 veriyorlar.
  • Hat değerlerin iyi sorunsuz 16 mbps alabilirsin

• quote:

Hat değerlerin iyi sorunsuz 16 mbps alabilirsin

16 alabileceğimi bende biliyorum zaten benim sorum başkaydı. Acaba çözerler mi demek istedim..
  • Tabiki çözerler hattın desdekliyor

• quote:

Tabiki çözerler hattın desdekliyor

Hız 8'e sabitlenmiş. Santralden ayarlama yapmaları lazım galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnde hurnet baglattim. Ilk 10 gun 8 mbps hiz aldim. Devamli aradim musteri hizmetlerini ve sonunda 14 mbps hiza kadar cikti. Demekki durtmek gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

Bnde hurnet baglattim. Ilk 10 gun 8 mbps hiz aldim. Devamli aradim musteri hizmetlerini ve sonunda 14 mbps hiza kadar cikti. Demekki durtmek gerekiyor.

Sizede 72 saat dendi mi hocam? Bir anda mı çıkardılar? Süreci biraz anlatır mısınız?
  • 2şer gun arayla aradim. Yok talebinizi actik ilgilenicekler falan dediler. Sonra hattiniz maximum 8 aliyo dediler. Bnde dedimki sizden onceki servis saglayici 16yi rahat goruyor dedim. Baktilarki basedemiyecekler benle, hattinizi sifirladik. Bikere daha deneyin dediler. Bi baktim 14 olmus. Dahada sesimi cikarmadim. Ama eger yeniysen goknette 1 hafta bkle ve modemi kapatip ac ve hiz testi yap. Eger hala 8 ise ara ve ariza talebi actir. Hat degerlerin yuksek. Buyuk ihtimal 14-15i gorur. Hadi rast gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan058 -- 8 Kasım 2015; 20:43:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 alamazsın 13-14 zorlar.

• 12-13 anca alırsın.

• 12 oda belki gece kopar gene hat oların deyilki çözsünler sınırsız almadıysan zaten hızlı olsada bişey ifade etmez
  • Arkadaşlar bugün 72 saat doldu fakat hız'da bir artış olmadı. Tekrar aradım ve Türkiye genelinde bir sorun olduğunu, bütün abonelerin bunu yaşadığını ve en geç 1 hafta içerisinde çözüleceği söylendi.. Ne denli inanmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Arkadaşlar bugün 72 saat doldu fakat hız'da bir artış olmadı. Tekrar aradım ve Türkiye genelinde bir sorun olduğunu, bütün abonelerin bunu yaşadığını ve en geç 1 hafta içerisinde çözüleceği söylendi.. Ne denli inanmalıyım?

Yalan hocam siz direk teknik destek kısmını arayın ve deyin ki benim hattımın hızı 8 mbps ye sabitlenmiş lütfen 16 mbps ye çıkarın deyin. Yok falan derlerse ısrar edin.

Sabitlemişler sizin hızı ondan kaynaklı sallmışlar sizi yok 72 saat vs diye.

Mhlerine yoldan geçeni otuttururlarsa böyle işte hiç bir iş düzgün ilerlemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Arkadaşlar bugün 72 saat doldu fakat hız'da bir artış olmadı. Tekrar aradım ve Türkiye genelinde bir sorun olduğunu, bütün abonelerin bunu yaşadığını ve en geç 1 hafta içerisinde çözüleceği söylendi.. Ne denli inanmalıyım?

Yalan hocam siz direk teknik destek kısmını arayın ve deyin ki benim hattımın hızı 8 mbps ye sabitlenmiş lütfen 16 mbps ye çıkarın deyin. Yok falan derlerse ısrar edin.

Haklısınız hocam. Altyapıyla ilgili ne sorunu olabilir yahu? Alt tarafı oradan 16'yı seçecekler.. Bir daha arayıp söyleyeyim ben en iyisi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Haklısınız hocam. Altyapıyla ilgili ne sorunu olabilir yahu? Alt tarafı oradan 16'yı seçecekler.. Bir daha arayıp söyleyeyim ben en iyisi.

Baskılı konuşun yumaşak konuşmayın size tavsiyem haber edersiniz son durumu.

• Arkadaşlar teknik servisi aradım, herhangi bir sabitleme yapılmadı vs. dendi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımdada tekrar 1 hafta içerisinde düzelecek, bütün internet sağlayıcılarında aynı sorun olduğunu söylüyorlar. İptal ettirmeli miyim?
  • Synyster Gates SGC kullanıcısına yanıt
    Yalana bak
  • arkadaşlar türk net bence bizi aldatıyor, her ayın 10 unda kotam sıfırlanıyor sözde ama kotam fazla birşey indirmeme rağmen 10 günde doluyor birde 75 gb akk ye geçtim değişen olmadı kalan 20 gün 3 mbps hız ile giriyorum internete btk ya e devlete şikayet etmediğim yer kalmadı ama ilgilenen bir devlet kurumu göremedim, siz siz olun sakın türknet e geçmeyin ben yandım siz yanmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.