Şimdi Ara

16 GB / 8 GB ALINIK USB FLASH BELLEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenci olduğum için proje ödevi vs. şeyleri arşivleyip yanımda taşımam gerekiyor bu yüzden flash bellek alcağım markası kingston / ocz diesel marka olursa çok iyi olur. 2. el olursada olur ama sıfır olsa daha iyi tekliflerinizi pm den verirseniz sevinirim ama öğrenciyim son fiyatınızı gönderirseniz sevinirim uğraşmak istemiyorum :( pazarlıkla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaş ile alışverişimiz son anda bozuldu. Güven problemi olup PM atacak arkadaşlar malzeme bilgisinin haricinde Referans bilgilerini, kapıda ödeme bilgilerini gördersin. Yoksa alışveriş yine olmayacak haberiniz olsun.

Bu mesajı baltalamak yada kötülemek adına yazmıyorum. Gerçekten yavaş yavaş yokuşa vurulduğu için yazdım.
  • Referansınız yok, Sattığınız ürünlerden 4 den geriye 3, 2 kaldı gibi konular açmışsınız sordum kime sattığınızı referans olsun diye düzgün bir cevap vermediniz, size insan gibi güzelce;

Smayt
    26 Temmuz 2010; 15:00:37
    ''Hocam önce ürün sonra para şeklinde yaparsanızda olur, kapıda ödeme yaparsanızda olur. Ben Nevşehirdeyim uygunsa elden alayım'' dedim.

Edmun_Dantes
    26 Temmuz 2010; 16:32:22
    Sen çok didikledin ya. Forumda önce ürün sonra kargo yapan kişiyi daha görmedim. Kapıda ödeme sistemim yok. Önce para sonra ürün. Almasanda olur. Öğrenciliğine üzüldüm o kadar. Sanki işi yokuşa vuruyorsun. Neyse iyi alışverişler sana.

Şeklinde pm olarak bana döndünüz Ciddi olamasam ne konu açarım nede sizle görüşürüm. Bana güvenmeye bilirsiniz ancak bende güvence istedim size direk olarak, ürünü gönderin paranızı vereyim demedim alternatif sundum. Bu durumda suçlumu oluyorum sorarım size.. Sizede iyi akşamlar.!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.