Şimdi Ara

16, 128gb modellerin açılış hızı farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada açılış hızları karşılaştırılmış 16 gb modelin 128gb göre daha hızlı açıldığı gözüküyor bunun sebebi ne olabilir? acaba 128 gb yongalar yavaş da ondan mı geç açılıyor, bu hız farkı cihaz genelinde gözlemlenebilir mi? 128 model almayı planlıyordum şimdi 64 mü alsam bilemedim bu konuda sizin yorumunuz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 26 Ekim 2014; 15:55:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SCWS

burada açılış hızları karşılaştırılmış 16 gb modelin 128gb göre daha hızlı açıldığı gözüküyor bunun sebebi ne olabilir? acaba 128 gb yongalar yavaş da ondan mı geç açılıyor, bu hız farkı cihaz genelinde gözlemlenebilir mi? 128 model almayı planlıyordum şimdi 64 mü alsam bilemedim bu konuda sizin yorumunuz nedir.

Hocam 9 saniye erken açılsa ne olur, geç açılsa ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüklenen dosya sistemi daha büyük olduğu için gayet normal.

• Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    olay açılma hızında değil, yavaş açılması 128gb cipin yavaş olduğu izlenimi verdi bana, mesajımı okursan esas sorumun gözlemlenen hız farkı cihaz genelinde hissediliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 26 Ekim 2014; 15:32:20 >
  • Eqecakmak E kullanıcısına yanıt
    hocam cihazların içleri boş yalnız, yinede etkilermi diyorsunuz
  • Yalnız açılma hızları biraz farklı değil baya farklı. Bir kaç sn olsa belki HAKLI belki haksız gerekçeler ben bile üretebilirdim ama 9 sn yi bulan bir fark nasıl açıklanır ben de merakla bekliyor Olacağım. :) hatta şöyle söyliyeyim 9 snlik fark 4s ve 5s açılış Süreleri farkından fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 26 Ekim 2014; 15:49:40 >
  • Acilis hiz farki o kadar cok yok ama bence artik apple`in 16 gb telefonu uretmemesi lazim. 32-64-128 bi alt model fiyatlar ile piyasaya surulmeli. Ama adamlar eski modelin bile hala 8GB versiyonunu uretiyorlar, zaten ios neredeyse 5 gb oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 26 Ekim 2014; 15:49:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri 16 gb yi tariyor acilista biri 128 gb ti normal bence

• İkisi arasında 8 kat NAND farkı var.

Bu gayet normaldir.

En ideali 64 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 26 Ekim 2014; 16:02:52 >
  • Bence hizli acilmasi onemli onemsiz diyen arkadaslara duyurulur sistem guncellemeleri geldikce o acilis hiz farklari artacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.