Şimdi Ara

16.000 tl ye klasik oto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar iyi geceler. Yakın zamanda klasik bir araç almayı düşünüyorum. Klasiklere çok meraklıyım biraz uğraşmak 8 tokmağın sesini sürekli duymak istiyorum. Fakat şu sıralar maddi durum biraz sıkıntılı. 16.000 tl ye kadar bir klasik arıyorum. 1960-1974 chevy impala-belair , 1965-1976 buick regal tarzı araçlar olabilir. Tanıdığınızda eşinizde dostunuzda varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Araçlar hakkında bilgisi olan kullanmışlığı olan tecrübesi olanlardan da yorum bekliyorum. Lütfen alma nağıcaksın o arabaları demeyin bu bi hastalık. Yolda görünce eve gidene kadar sizde hayal kursanız inanın benzini filan düşünmezsiniz:) Teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazz_53

    arkadaşlar iyi geceler. Yakın zamanda klasik bir araç almayı düşünüyorum. Klasiklere çok meraklıyım biraz uğraşmak 8 tokmağın sesini sürekli duymak istiyorum. Fakat şu sıralar maddi durum biraz sıkıntılı. 16.000 tl ye kadar bir klasik arıyorum. 1960-1974 chevy impala-belair , 1965-1976 buick regal tarzı araçlar olabilir. Tanıdığınızda eşinizde dostunuzda varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Araçlar hakkında bilgisi olan kullanmışlığı olan tecrübesi olanlardan da yorum bekliyorum. Lütfen alma nağıcaksın o arabaları demeyin bu bi hastalık. Yolda görünce eve gidene kadar sizde hayal kursanız inanın benzini filan düşünmezsiniz:) Teşekkür ederim.


    O fiyata orijinal toplanmış klasik bulamayacağını biliyorsunuzdur sanırım, şu anda mali durumunuz sıkışıksa aracı alıp toplama imkanın da olmayacak. Klasik bir aracı hakkıyla toplamak bilgi, para ve zaman ister. Aracı alıp dursun, param olunca toplarım diyorsanız, çürütmeden saklayacak kapalı garajında olması şart. Güzel bir heves, şimdiden kolay gelsin




  • dediklerinizde haklısınız teşekkür ederim. Fakat çok tecrübem ve maddi durum olmadığından tam anlamıyla orjinal olmasada kullanabileceğim uğraşabilceğim bi araç arıyorum. İnternette bu fiyatlara kadar birkaç araba buldum. Araçların bakımları yapılmış düzgün kaportalı görünüyorlar ama tabiki tamamen orjinal değil. Bu araçlar başıma çok sorun açarmı ki??




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazz_53

    örnek olarak
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-aracim-orginal-ama-boya-sikintisi-var-azda-olsa-takas-olur-54133701/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-sahibinden-1970-mod.impala-inanilmaz-temizlikte-bakmadan-gecme-110121380/detay/

    Kırk küsür yaşında araçlar, sorun illaki olacak, ikiside Lpg li. Aslında hiç Lpg takılmamış olsa çok daha iyi olur. Beyaz olan daha orijinal görünüyor. Kırmızı ile epey bir oynanmış. Motor ve yürür aksamlarının çok iyi gözden geçirilmesi gerekir.




  • aynen dediğiniz gibi sorun olmaması beklenemez ama hiç yoktan sağda solda yatan araçlar değil. Sahibi en azından binip gezmek için ufak ufak bakımlarını yapmıştır.. Bu en azından zaman kazandırır bana:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.