Şimdi Ara

15cm PCI-E PCI-Express X1 To x16 Ekran Kartı Uzatma Kablosu RISER (15 ADET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR, HİÇ KULLANILMAMIŞ EKRAN KARTI UZATMA KABLOSU!
    15 CM UZUNLUKTA VE MOLEX GÜÇ GİRİŞİ MEVCUTTUR

Bu uzatma kablosu PCI-E PCI-Express X1 To x16 ve x1, x4, x8 X16 PCI-E girişlerinede uygundur.
    Birden fazla ekran kartını bilgisayarlarında çalıştırmak isteyenler için kasa dizaynlarını korumak amaçlı mükemmel bir üründür.

Tane fiyatı: 15tldir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• molex ne ise yariyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

molex ne ise yariyor hocam

soket anakarttan güç alması yerine psu'dan alıyor bu şekilde anakarta güç açısından yüklenilmemiş oluyor.
  • Hocam bilgisizliğimi mazur görün bir sorum olacak...

şimdi bu riser x1 olan yuvayı x16 ya çeviriyor.

msi 970g46 anakart kullanıyorum pci x1 yuvasına riser takılıp diğer 2 slot da kullanılıp 3lü crossfire yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

Hocam bilgisizliğimi mazur görün bir sorum olacak...

şimdi bu riser x1 olan yuvayı x16 ya çeviriyor.

msi 970g46 anakart kullanıyorum pci x1 yuvasına riser takılıp diğer 2 slot da kullanılıp 3lü crossfire yapılabilir mi?

crossfire konusunda emin değilim ama bu kablolarla ne kadar x1 pci-e yuvası varsa o kadar ekran kartı takabilirsiniz ve bilgisayar görür.

fakat 3lü crossfire oluyormu bunu teknik açıdan bilmiyorum açıkcası.
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Crossfire yaparsınız ama x1'den x16'ya bir adaptör kullandığınız için crossfire yaptığınız tüm kartlar x1 hızında çalışır, büyük bir performans kaybı görürsünüz. Faydadan çok zarar getirir. Bunun mantığı aynı şuna benzer iki pci girişiniz varsa biri x8 diğeri x16'ıysa ve siz her ikisine kart takıp crossfire yaparsanız kartlar x8 modunda çalışır performans kaybına sebep olur. x8 yine biryere kadar ama x1'e takarsanız belirttiğim gibi kartlar x1 hızına düşer. Crossfire-SL mantığında her zaman eşit soket kullanılmalı yoksa yüksek performans yani x16 çalışan kart kendini x8 yada dağa düşüğü neyse o modda çalıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeminiStrike -- 8 Kasım 2014; 22:33:10 >
  • Peki ya anakartta cf yapıp riser kullandığımız slota fiZik kartı taksak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alicisi varmi halen bu riserlarin? Bende bir kutuda 10-15 tane yatiyor.
  • hay Allah..
    x16 to x16 yokmu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDK

hay Allah..
    x16 to x16 yokmu :(

x1x16
    x16x16 ya uyumlu diye biliyorum. ben şahsen x16x16 amaçlı kullandım sorunsuz çalıştı ama yinede kesin birşey demeyeyim.
  • Arkadaşlar bu konuyu bayağı bi araştırdım. konu hakkında karşılaştırmalı test videoları var nette. x16-X16 veya X16-x8 veya x16-x4 ile crossfire yapıları aralarındaki fark çok küçüktür yani teknik olarak çok yakın diyebiliriz. Güç veya performans kaybı filan yoktur neredeyse eşittirler. Sistemin getirdiği artı gpu raminin yükselmesi ve toplam çekirdek hızlarının birleşerek ortak performans sergilemesi diye biliyorum. bilginize.
  • Merhaba üründen bir adet almak istiyorum istanbuldayim telefon pm atarmisniz görüşelim

• Bana pci ezp. 3.0 uzatma lazım. Anakart üzerinden kaldırıp masa dizaynı yapmak için. Varmıdır? Yoksa nereden bulabilirim? 30 cm kadar.

• sata 2 olan anakartımı, bu uzatmadan alıp ekran kartını bu aparatla, sata 3 ceviricisinide pcı express 16 ya taksam çalıştırabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.