Şimdi Ara

15Bin TL Bütçe ile Oyun Odası yapıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    8 oyun-1000
    3 gamepad-500
    PS4 sticker-30TL
    PS4 sticker-30
    PS4 kamera- 150

XO-1400Tl
    XO gamepad-150 (olur diye tahmin ediyorum)
    5 XO oyun-700
    kinect-400

WiiU deluxe edition-700
    2 wii remote plus controller- 150
    1 WiiU gamepad- 130
    8 WiiU oyun - 800

Android TV -250TL

LG 42' TV-1900
    LG 42' TV-1900

3DS - 500
    10 3DS oyun - 700

Disney Infınıty 2 . Disney infinty 2 ve bir playset daha alırsan - 250

Buzluk-içecekler,çikolata cip ve su için- 150

4 armut koltuk-böyle bişey - 200

duvar kağıdı-http://www.koctas.com.tr/duvar-kagitlari/halley-3d-tugla-gorunumlu-vinil-duvar-kagidi-gri-28098/10212-16026/?cm_vc=koctas.com.tr:pr_category
    Bundan fazla anlamadığım için fiyatını yazmadım

koltuk , bu olabilir - 300

Direksiyon , PS4 , PC , XO'da platformlarında desteklendiği için bu olabilir - 500 TL

Geriye 150Tl kalıyor.Onlarıda Diğer çıkacak sorunlara say.u fiyatları türiyede olmayanı yurtdışından almaya , PS4 kulaklığını yurtdşıdan almaya , işte şanssızlıktan daha pahalı olmaya , indirimlere , piyasadaki büyük spotçulara göre onun benzeri şeylere , drumlara göre yazdım.Hayet 15000 tl tutuyor hepsi.İşine karışıyor gibi olmuyorumdur inşalah.Biraz yardım edeyim dedim de abarttım galiba.Bu arada klavye bozuk biraz yazıda sorunlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 25 Temmuz 2014; 6:36:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHTeddy

quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

quote:

Orijinalden alıntı: DHTeddy

quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

PS4+10 PS4 oyun+4 kulaklık+4 PS4 gamepad+XO+4 XO gamepad+android TV+LG TV+LG TV+armut koltuk+güzel koltuklar+içecek dolabı+mini dolap cipsler için+Diğer şeyler

4 PC koyma tanesi 3tl olsa zaten 12000 tl gidiyor.3000Tl'te Anca tv alırsın.

Hocam 4 Kişi oturucağız evde PC'den BF vs vs oynarız diye düşünmüştüm bakayım bütçe yetmezse mecbur almıycaz sağolun öneriniz için

Mesajı değiştirdim yeniden okuyabilirsin.Split screen ile COD mp oynanıyor.Şöyle oluyor , aynı anda 4 işi oturum açıyor.Hepiniz 4 kişi aynı konsoldan serverlere girebiliyorsunuz.Tabi BF olurmu bilemem.Gerçekten o konsollar varken bide android TV (100$ lik Google'ın oyun konsolu) ile bir sürü oyun oluyor.WiiU'da mariokart oynarsın işte .Ayrıca XO'ya wiiu'yu hdmi ile bağlayıp XBOX'dan wii'ya hızlı geçiş yaparsın.

Wii aklımda yoktu ama Mario Party tarzı oyunlar yüzünden alınabilir zevkli oyunlar diğer önerilerinizede uyabilirim hocam sağolun

Wii değil WiiU.Wii remote plus wii kontrolcüsü oluyor.Onsuz WiiU alınmaz.

• csb , değilse bass a duyarlı led ışıklandırma al (ya da becerebiliyorsan yap.) çok daha iyi olur bence salak disko topundan falan.

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

Orijinalden alıntı: Céм

Şunu bi türlü anlamıyorum Hem Playstation alıp hemde xBox almak saçma değil mi

Kendi özel oyunları var.

Onlari biliyorum yani bi kaç tane özel oyun içinde bence gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.