Şimdi Ara

1599tl SHARP LC46LE730EV mm'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AN-3DG20B, bana verilen kullanım modeleri için cevap: AN3DG20B Gözlük modeli 830 , 831 , 836 , 740 , 752 , 730 ,652 serileri için kullanılır.

dediğim gibi ben gözlükleri satmak için aldığımdan böyle denk geldi, çünkü hep 50" modellerinde sıcak bir fırsat kolluyordum. Gold"daki kampanyadan haberim olsaydı onu düşünürdüm, gerçi hiç pişman değilim çünkü arkadaşların dediği gibi 10 gözlüğün nette en ucuz fiyat 160tl ben 100tlden versem en kötü tv bana 600tlye gelmiş olur, daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Öncelikle hayırlı olsun ama bu paneli tavsiye etmem. Gidip bizzat kendi gözümle gördüm, görüntüsünü izledim başka modellerle karşılaştırdım. Görüntüsü mat ve renkler de soluktu genel olarak. Fiyat uygun ancak performans olarak düşük buldum ben. Geçen Pazar Gold'ta LC50LE652V 1898 TL'den, 752V'de 2099 TL'den satıştaydı. Uzun zamandır uygun bir TV aradığım için TV'nin geçmiş fırsatlardaki konusuna da bu fiyat düzeylerinde bu modeller düşünülebilir mi diye mesaj atmıştım. Bu modellerin görüntü kalitesi gerçekten iyiydi. 50" lik paneller için fiyatları bana uygun geldi ancak daha önce alan bir arkadaş 3D özelliğinde sorun yaşadığından daha uygun birşeyler çıkar belki diye son olarak düşünmek istedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_83842599/f_//tm.htm#83842599

10 gözlüğün hepsini 100'er tl den satsa 1000 tl yapıyor ... tv 600 tl ye geliyor sayılır ... bu fiyata bu kalite olsada olur olmasada ...

2 gözlüğü 200 tl"ye sattım bile, kaldı 8 adet daha

• kimsede dememiş 10 gözlüğün hepsini satınca 3d yi nasıl seyredecek diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen sorsaydın o zaman

her neyse 2 adet daha gözlük satıldı ve 6 adet kaldı, ikinci elde konu açtım
    http://forum.donanimhaber.com/m_85932527/f_//tm.htm#85932527
  • babatolia kullanıcısına yanıt
    Medimarkt'ta görmüştüm bu gözlükleri 19 TL'den 9 TL'ye düşürmüşlerdi ve epey de vardı. Ancak Sharp'ın gözlükleri biraz ilginç her sharp tv ile çalışmıyor. Ben kendi televizyonum ile gelen gözlükleri bile iki kez değiştirmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.