Şimdi Ara

1550tl ye, işlemci+ anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki birşeyler kaçırıyorumdur diye konu açmak istedim.

Diğer bileşenlerim;

2x8 gb ddr4 3000mhz ram
    1 tb hdd + 120gb ssd(sistem+csgo+poe)
    Gtx 750 ti
    Corsair VS650 PSU
    BenQ XL2411

Sistemim 4.nesil intel ddr3 tabandı. Ddr4'e geçiş yapmanin vakti geldi diyerek sattim ve elimdeki parçalar yukardaki gibi.
    Bütçe de belirlttiğim gibi.

Önerilere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.n11.com
    Amd Ryzen 5 1600 Yd1600bbaebox 3.6 Ghz Am4 16 Mb Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-5-1600-yd1600bbaebox-36-ghz-am4-16-mb-cache-65-w-islemci-672326?magaza=neararsanizvar

https://www.bizdehesapli.com/gigabyte-b450m-s2h-s-l-v-ddr4-dvi-hdmi-am4-urun-B450M-S2H
    https://www.bizdehesapli.com/fsp-hyper-k-ppa6003716-600w-aktif-pfc-80-psu-urun-HYPER-K-600

o corsaire gereksiz parayı vereceğine fsb güç kaynağını al elde kalanlanda ssd yi 256 ya çıkarmaya çalış

ben daha yeni aldım bizdehesaplı siteden 3400 g işlemci ve sana önerdiğim anakartı aldım

sistem seçerken oyunların fsb değerlerine ekran kartını doyurup doğurmadığına bakın

• eşruhuum kullanıcısına yanıt
    O parçalar zaten elimde olan parçalar hocam siz çok yanlış anlamışsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    B450 s2h aldim
    3300x aldim

3300x almamdaki sebepte tek cekirdek perf. ağırlıklı oyunlarda, ki benim oynadığım oyunlarin çoğu bu dilimde, çok daha iyi fpsler alabilmek. Çünkü baya rekabetçi oynuyorum ve halihazirda 144hz monitör kullanıyorum.

Teşekkürler yinede çok

• ha pardon o zaman dediğm geçerli ryzen 5 1600 işlemci ve GIGABYTE B450M-S2H S/L/V DDR4 DVI HDMI AM4 anakart al olsun bitsin işte öyle aynı işi yapan pahallı anakartlara oldum olası sinirliyimdir.
    Bana kalsa a320m yapıştırır geçerdim.
    Ama bırakın a320'yi, b450'lerin bile vram yapilari, sicaklik konulari yuzunden islemcileri boost frekansina dahi çıkaramadıklari konusunda çok yardiriyorlar diye kafam karismisti. Bende b450 s2h ve 3300x tercih ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

B450 s2h aldim
    3300x aldim

3300x almamdaki sebepte tek cekirdek perf. ağırlıklı oyunlarda, ki benim oynadığım oyunlarin çoğu bu dilimde, çok daha iyi fpsler alabilmek. Çünkü baya rekabetçi oynuyorum ve halihazirda 144hz monitör kullanıyorum.

Teşekkürler yinede çok
    Güzel parçalar zaten oyun odaklı bakıyordun hayırlı olsun kardeşim
  • Şapkalı Mantar kullanıcısına yanıt
    3300x + s2h tavsiye etmek için girmiştim. Bence tam bu bütçenin kombosu. Bir iki aya muhtemelen 3300x 100-150 lira daha ucuzlayabilir ama ihtiyacınız acilse önemi yok. Hayırlı olsun.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam 1550tl ye, işlemci+ anakart tavsiyesi

Ama anakartim yetismedi hafta sonuna :(

Pazartesi gelecek, sikintidan gebermeceler devam..

21 yasinda kardesim r5 3600 1650s' siyle nispet yapar gibi oynamaya devam ediyor tabi..
    Monitörüne aşırı ilgim var çarpabilirim :)))
    Aoc 24g2u ( tavsiye ederim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şapkalı Mantar -- 30 Mayıs 2020; 22:42:40 >

• o zaman hayırlı olsun arkadaşım
    mouse padım ve mouse um calınmıs hırgızz vaaarrr

hayırlı olsun umarım sıkıntısız kurulumu yaparsınız
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    hahhaha sağolun hocam , mouse'lar rival 310 / padler ise qck+ 10 senedir falan şaşmam. her sene 1 tane qck+ alırım zaten.
    hadı ya ben rival 700 sanmıstım tam net olmayınca

ben 3 senedır kullanıyorum cok konforlu

mouse padde qck+ mıs

hırgızz yoook yanlıs alarmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 30 Mayıs 2020; 23:41:53 >

• 3100 önermişler konuyu üstte okurken gördüm hemen girip ya 3300x ya 1600af alın diyecektim ki 3300x almıssınız.

Hayırlı olsun güzel F/P ürünler.

Sana bir de 1650 super aldık mı senin sistem tamamdır. 750TI emeklilik potasına girmiş gibi görünüyor.

• SS-rival ile başladım

sonrasında emekli oldu riva300s ,sonra ise 310 ile devam.

Forza rival
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.