Şimdi Ara

155 cm’den uzun kız iticiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç sevgilisi olmamış, bu konulara uzak arkadaşımız somut bir kavram olmadığı için saçma buluyor ama arkadaş canlısı olduğunu söyleyip arkadaşlıklara açık olduğunu söylüyor. Forum arkadaşlıkları dahil. İlişkileri çocukça bulup, sanal dünyaya açık olmak asıl çocukluktur bence. İlişkilerden bu derece kendini soyutlamak sadece evliliğe saklamak, bir cüzdana bakmak saçmalığın daniskası.

Birçok WhatsApp grubuna girdim. Gruptan, özelden yakından sohbet ettim. Buluştuğum üyeler oldu. On üyeden 1'i belki bu düşünceye sahiptir. Forumda görmüş olduğunuz birkaç troll konuyla tüm erkekleri itham etmek saçmalıktır. Takıldığım, tanıştığım kız sayısının haddi hesabı yoktur, bunu en iyi WhatsApp grubundaki kişiler bilir, sürekli anlatırım. Bir kız arkadaşken de çok şey yaşayabilir. Sevgilisi olmamış kız sayısı fazla demek nasıl bir kafa yahu.. Sevgilisi olmayınca kızlar ak oluyor (: Evet, kesinlikle.
  • 1.60 alti kızlarda tam hobbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 27 Mayıs 2018; 19:31:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okidokiyo

Bu mesaj silindi.
    tanışalım mı
  • Katılıyorum o ne ya öyle 156 kız mı olur basketbolcu gibi
  • Kadın.avi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birinin sevgilisi 1.55 utanç içinde gelip buraya konu acar.

Diğer erkek troller gelir buraya bayanım 1.70 boyum var der

Ne biçim forum oldu burası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okumayin midget fetish

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlar en az 187 cm boy istiyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne veriyim abime?

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Minyon kızlar so cuteeee

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Gerçekten içimi ferahlattın, insanların özellikle kızların çığırından çıktığını düşünüyordum. Özellikle yeni nesilden oldukça ümitsizdim.

Peki gerçek hayatta çok fazla teklif geliyor mu? Çevrendeki kızlar da senin gibi mi yoksa sen istisna mısın? Ahlakın maneviyatından dolayı mı? Yoksa aileden mi geliyor? Yani bir süre sonra sen de Instagram'da bir sürü beğeni alan dekolteli kızlara özenmeyecek misin? Misal üni okuduğun zaman yada 25 yaşını geçip evde mi kaldım acaba diyerek yoldan sapmayacak mısın? (Ki böyle yaparsan bulacağın insan da düşük kalitede olacaktır)

Kızların bu çağda kendini koruması erkeklere kıyasla biraz daha zor. Çünkü sadece ufacık bir sapma yaşarsanız ayağınız direkt kayabilir. Herşey hazır bekliyor. Ama erkek için uzun uğraşlar sonucu yanlışa düşülebilir.

Birde inançsızlık ne ölçüde etrafında? Dışardan belli etmezler fakat içten içe inanmayanlar da az değildir sanırım.

• Hiç sevgilisi olmamış, bu konulara uzak arkadaşımız somut bir kavram olmadığı için saçma buluyor ama arkadaş canlısı olduğunu söyleyip arkadaşlıklara açık olduğunu söylüyor. Forum arkadaşlıkları dahil. İlişkileri çocukça bulup, sanal dünyaya açık olmak asıl çocukluktur bence. İlişkilerden bu derece kendini soyutlamak sadece evliliğe saklamak, bir cüzdana bakmak saçmalığın daniskası.

Birçok WhatsApp grubuna girdim. Gruptan, özelden yakından sohbet ettim. Buluştuğum üyeler oldu. On üyeden 1'i belki bu düşünceye sahiptir. Forumda görmüş olduğunuz birkaç troll konuyla tüm erkekleri itham etmek saçmalıktır. Takıldığım, tanıştığım kız sayısının haddi hesabı yoktur, bunu en iyi WhatsApp grubundaki kişiler bilir, sürekli anlatırım. Bir kız arkadaşken de çok şey yaşayabilir. Sevgilisi olmamış kız sayısı fazla demek nasıl bir kafa yahu.. Sevgilisi olmayınca kızlar ak oluyor (: Evet, kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Hiç sevgilisi olmamış, bu konulara uzak arkadaşımız somut bir kavram olmadığı için saçma buluyor ama arkadaş canlısı olduğunu söyleyip arkadaşlıklara açık olduğunu söylüyor. Forum arkadaşlıkları dahil. İlişkileri çocukça bulup, sanal dünyaya açık olmak asıl çocukluktur bence. İlişkilerden bu derece kendini soyutlamak sadece evliliğe saklamak, bir cüzdana bakmak saçmalığın daniskası.

İlişkilerden bu derece kendini soyutlamak sadece evliliğe saklamak, bir cüzdana bakmak saçmalığın daniskası değil bence.
    Herkes kendisi gibi biriyle evlenecek, gerçek eşini bulana kadar başka kimselerle ilişkisi olmaması gerek bence.
    Şahsen ben nasıl kendime hakim oluyorsam o da hakim olmalı. Yok ben sabah bir kızla akşam bir kızla yiyişiyorsam konuşuyorsam bana da böylesi denk gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

İlişkilerden bu derece kendini soyutlamak sadece evliliğe saklamak, bir cüzdana bakmak saçmalığın daniskası değil bence.
    Herkes kendisi gibi biriyle evlenecek, gerçek eşini bulana kadar başka kimselerle ilişkisi olmaması gerek bence.
    Şahsen ben nasıl kendime hakim oluyorsam o da hakim olmalı. Yok ben sabah bir kızla akşam bir kızla yiyişiyorsam konuşuyorsam bana da böylesi denk gelir.

Alıntıları Göster
    Sizce öyledir, bence büyük bir saçmalık. Kendini ilişkilerden soyutlarken bunu çocukluk olarak görecek zihniyete erişmek büyük başarı.
    Söylediğiniz şey artık imkansız bir hal aldı. O biraz şans, analiz meselesi. Onlarca kızla birlikte olursun ama eli erkek eline değmemiş bir kızla birlikte olursun.
    Belki size üzecek gerçek bir örnek vermek istiyorum hocam, çarşaflı bir arkadaşım vardı. Bırak yüzünü göstermeyi espri yapınca bile rahatsız olurdu. Derdim, bu kız çok temiz. Sonra bir günde bir şeyler yaşandı. Anlık yaşanan olaylar. İlla sevgili olmaya gerek yok, hiç yapmamış sandığımız insanlar çok farklı birisi çıkabiliyor. Bahsettiğim kız şu an evli bildiğim kadarıyla. Eminim kocası sizin düşüncenizle evlenmiştir.

Yaşayın. Yaşayın ama abartmadan yaşayın.
    Keyifli geceler;

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Sizce öyledir, bence büyük bir saçmalık. Kendini ilişkilerden soyutlarken bunu çocukluk olarak görecek zihniyete erişmek büyük başarı.
    Söylediğiniz şey artık imkansız bir hal aldı. O biraz şans, analiz meselesi. Onlarca kızla birlikte olursun ama eli erkek eline değmemiş bir kızla birlikte olursun.
    Belki size üzecek gerçek bir örnek vermek istiyorum hocam, çarşaflı bir arkadaşım vardı. Bırak yüzünü göstermeyi espri yapınca bile rahatsız olurdu. Derdim, bu kız çok temiz. Sonra bir günde bir şeyler yaşandı. Anlık yaşanan olaylar. İlla sevgili olmaya gerek yok, hiç yapmamış sandığımız insanlar çok farklı birisi çıkabiliyor. Bahsettiğim kız şu an evli bildiğim kadarıyla. Eminim kocası sizin düşüncenizle evlenmiştir.

Yaşayın. Yaşayın ama abartmadan yaşayın.
    Keyifli geceler;

Alıntıları Göster
    Ben çarşaf marşaf anlamam hocam. Eğer erkeklerle samimi oluyorsa, çevresi genişse ben ondan uzak duruyorum.

Çarşaflı kızla ne yaşadın bilmiyorum, belki ana baba zoruyla kapanmış bir kansızdır. Ben dediğin gibi tipleri çevremde bile barındırmam inşallah.

Ben eğer sevgilisi vs olmamış yada olduysa da ahlak sınırlarını aşmamış kişileri sevebilirim. Asosyal ise çok daha makbul benim için. Gerçekten herkes kendisi gibi birini beğenir bu hayatta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.