Şimdi Ara

150YTL ye hangi uydu alınabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uydu alıcısı+çanak+kurulum yaptırmak istiyorum 150YTL ye hangisi marka olabilir .Şimdiye kadar hiç kullanmadıgımdan hiçbi bilgim yok. Sadece fazla ugraştırmayan kanalları rahatça izleyebilecegim ve NTV spor çeken bi uydu alıcısı tavsiyelerinizi bekliyorum.Yardımcı olanlara teşekkürler

• Seoul Hiremco X1 + Çanak + LNB + Kurulum paketini 150 YTL karşılında yada yakın fiyatlara sanırım alırsınız ve emin olunki çokta memnun kalırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaosFİre

arkadaşlar uydu alıcısı+çanak+kurulum yaptırmak istiyorum 150YTL ye hangisi marka olabilir .Şimdiye kadar hiç kullanmadıgımdan hiçbi bilgim yok. Sadece fazla ugraştırmayan kanalları rahatça izleyebilecegim ve NTV spor çeken bi uydu alıcısı tavsiyelerinizi bekliyorum.Yardımcı olanlara teşekkürler

next 2000 fta usb al.cihaz sadece 130-150 ytl.ntv spor ok.
  • quote:

Seoul Hiremco X1 + Çanak + LNB + Kurulum paketini 150 YTL karşılında yada yakın fiyatlara sanırım alırsınız ve emin olunki çokta memnun kalırsınız

Arkadaşa katılıyorum.Bende kullanıyorum.100 ytl. ye aldım sadece alıcıyı.Uydudan kendi güncelleme yapıyor,gerekirse sen usb üzerinden yapabiliyosun, ayrıca usb'den flashdiske veye harici harddiske birebir kayıt yapabiliyosun.Bu fiyata daha ne olacak?
  • Peki önerdiğiniz modelde NTVspor yayınlarını seyredebilmemiz için extra birşey yapmamız gerekiyor mu?

Bazı modellerde modül olmadığı için biss falan giremiyoruz

yada böyle farklı bir model önerebilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 15 Eylül 2008; 12:51:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Peki önerdiğiniz modelde NTVspor yayınlarını seyredebilmemiz için extra birşey yapmamız gerekiyor mu?

Bazı modellerde modül olmadığı için biss falan giremiyoruz

yada böyle farklı bir model önerebilir misiniz.

biss key mey yok. Kendin kenidini açıyorlar. EURO 2008 maçları SEOUL uydu alıcıda kolayca izlediler. Herşeyi açıktır.

Bende SEOUL uydu yok ama kullanan kişilere gördüm. Seyrediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 15 Eylül 2008; 13:22:58 >
  • Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.