Bildirim
150k cevappp verinnn!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
no -
nerden biliyon bi de no demis -
Malesef gelmez. -
ha unutmusum 68 ek puanım var meslek lisesi 2015 mezunuyum -
Sınavla 2014 ne diyor sana? Aynı ayt yi yapmışız benim tyt 70 -
Ek puan kalkmadı mı ? Geçen sene yoktu. -
ben 2011 girisliyim okula bana var 2015 te mezun oldum -
68 ek puan var gene mi olmaz kardes -
68 ek puanla gelir mi -
Sen yine de birilerine sor. Benim bildiğim mezun olduğun senelerle alakası yok diye biliyorum. -
68 ek puanla yine mi no? -
puanını yaz -
eminim kılavuzda yazıyor 2012 mezun olmuş ve okumakta olan her sene oylesine sinava girdigimde de geldi zaten -
puangoda baktim sayisal yerlestirme 248 ham puan +68 ek puanim var -
Anladım. Ben kılavuzu öyle ayrıntılı incelemedim. Dediğiniz doğrudur. -
gelir -
girip ozellikle bakmadim cunku bana ebelik veya hemsirelik gelsin yeter sinava ilk defa hazirlandim zaten saglik meslek mezunuyum puanlama sitelerine de inanasim gelmiyor siz ne istiyosunuz -
70/25 ve 82.8 obp ile geçen sene 100k ile alan bölümü istiyorum. 2010-2011-2016 gibi gelmez ise sıralamalar girerim o bölüme. Tabii bölümünde sıralaması düşmeli biraz.
Siz konuda +68 ek puan gelecek diye yazmışsınız. Obp ile beraber mi 68 puan yoksa obp nin üstüne mi 68 puan eklenecek?
Benzer içerikler
- kunduz eğitmen ücreti 2024
- eskişehir"deki en iyi dershaneler
- tıp kazanmak için günde kaç soru çözülmeli
- 345 geometri 2.kitap ne zaman çıkacak
- ayt ne zaman başlanmalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X