Şimdi Ara

15000'e kadar araba arıyorum yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bu sitedeki arkadaşlara çok güveniyorum.Dün 15000 tl kredi çektim.İlk arabamı alacağım ve sadece kullanmaktan haz alıyorum yani arabayla ilgili neredeyse hiçbirşey bilmiyorum.Bu topicte marka,model ve yıl bakımından en çok önerilen arabayı alacağım.Lütfen yardımcı olun.

İsteklerim:
    -Az yaksın
    -Direksiyonu dönüş yaptıktan sonra otomatik olarak düz hale geliyor ya ondan olsun :)
    -Park sensörü işime yarar(olmasa da idare edebilirim sanırım)
    -Vitesi manuel olabilir ama kolay atılsın

Nedenleri ile birlikte önerileriniz işime çok yarayacak.Size güveniyorum...

Not:Arabayı bir experte göstermeden almayacağım,korkmayın :)

• Aklinizda ki rakamin ustune 2500 lira daha ilave edin size asagida ozelliklerini yazdigim ve satiliga cikardigim aracimi hayirli ugurlu olsun diyeyim...

Ruhsat sahibinden satilik 2007 Model yeni muayeneli fume rengi 129.800 kmde 1.5 dizel renault symbol Aracta bir tek sol on camurluk degismis ve sag ve sol eteklerinde dort parcada boya bulunmaktadir. Tavanda kaputta bagajda kesinlikle boya yoktur. (Haliyle o kadar boya olacak.Sonucta 6 yasinda faalistanbul trafigi araci) Aracin motoru turbosu enjektoru yururu on takimi trigeri yagi suyu ivir zivir bakimi MU-AY-YER-DİR... Aracta airbag,klima,yol bilgisayari ,on cam otomatigi uzaktan kumandali merkezi kilit,koldan dugmeli hidrolik direksiyon,immobiliser,cd player mevcuttur. Aracin yedek anahtarida bulunmaktadir. Aracim tam bir yakit cimrisidir. Sehir ici 0.20kurus yakar.Sehir disi 0.16kurus yakar. FIYAT:17.900 Liradir.Cuzi bir pazarlik payi bulunur.Arac istanbuldadir. 

Sahibinden.com ilan nosu:121260239

Melih Koroglu 05378277000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15000tl'ye alabileceğin en iyi araç renault clio 1.2 authentic yada dynamique modelleridir,alta teknik özellikleri yazdım,neden bu araba çünkü motor hacmi küçük az yakıyor ancak 75bg ve 16valf bir çok 1.4 araca kafa tutar araç hafif olduğu için hızlanmaları fena değil 1.2 motor için,uzun yolda yüklü iken sadece rampada biraz koyuveriyor kendini o kadar 160-170 rahat görüyor kadran düz yolda,sanırım direkiyor elektrik destekli çok hafif yeni nesil araçlarda ki gibi,güvenlik paketli olanlar 4 hava hastıklı,abs,klima,yükseklik ayarlı direksiyon,soğutmalı torpido standart,içi boyutuna göre geniş arka tarafta diz mesafesi kısa ve tavan alçak kalıyor biraz 1.80 biri için ancak yeterli,konfor olarak güzel(ne beklediğinle alakalı bir durum)göğüs kısmında herşey yerli yerinde elinin altında,kullananların nerdeyse tamamı memnundur aracından benim gibi ki ben alalı daha 3 gün oldu ve önceki aracım olan clio 1.6rte'ye göre bariz üstün bir araç(motor dışında)15000tl paran varsa başka araçlara bakma zaten millet sıyırmış dudak uçuklatan fiyatlar istiyorlar,clio 1.2 authentic her şekilde işini fazlasıyla görür

TEKNİK VERİLER

Motor ve Performans
    Silindir Hacmi: 1149 cc
    Silindir Sayısı: 4
    Maksimum Güç: 75/5500 hp/dd
    Maksimum Tork: 105/4250 Nm/dd
    Azami Hız: 167 km/s
    0-100 Km Hızlanma: 13.4 sn
    Şanzıman: 5 ileri manuel
    Yakıt Türü: Benzin
    Yakıt Tüketimi
    Şehir İçi: 7.6 lt/100km
    Şehir Dışı: 4.9 lt/100km
    Genel: 5.9 lt/100km
    Boyutlar
    Uzunluk: 3986 mm
    Genişlik: 1707 mm
    Yükseklik: 1496 mm
    Dingil Mesafesi: 2575 mm
    Kapasite
    Yakıt Tankı: 55 lt
    Bagaj: -
    Koltuk Sayısı: 5
    Ağırlık
    Boş Ağırlık: 1054 kg

DONANIM

Elektrikli Ön Camlar: Standart
    Elektrikli Arka Camlar: -
    Manuel Klima: Standart
    Otomatik Klima: -
    Xenon Farlar: -
    Ön Sis Farları: Opsiyonel
    Yol Bilgisayarı: -
    CD Çalar: Standart
    MP3 CD Çalar: -
    Yağmur Sensörü: -
    Park Sensörü: -
    Cruise Control: -
    Immobilizer: Standart
    ABS: Standart
    ASR: -
    ESP: -
    Merkezi Kilit: Standart
    Isıtmalı Koltuklar: -
    Sürücü Hava Yastığı: Standart
    Yolcu Hava Yastığı: Standart
    Elektrikli Sunroof: -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 3 Mayıs 2013; 8:39:03 >

• http://www.arabam.com/ikinciel/Arama/?&fyt1=0&fyt2=15000&krlk=0&hsr=1&arctp=1&shrids=6,14&SortId=1&ItemPerPage=50

Bu listeye göre seçmeme yardımcı olurmusunuz?Yedek parçası ucuz,yakıt tüketimi az olan bir araç öncelikli tercihlerimden tabiki.
  • o listeye göre seçeceksen sana kolay gelsin dostum,maşallah listenin ucu başı belli değil
  • Arkadaşım yazdığın özellikler benim arabama çok uyuyor.

1999 Model Mazda 323 ve Orijinal. 12.000 TL

Böylece sende bir Mazda Club üyesi olabilirsin...:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4kill c3'ün kısa listemde ;)
  • en mantıklı seçim clio olur kardeşim...
  • 2002 model 50.000 kmde FORD Fiesta 1.4 Ghia 15.000TL'ye alınmıştır.

Yorumlarınızı rica ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eg_moonlife

2002 model 50.000 kmde FORD Fiesta 1.4 Ghia 15.000TL'ye alınmıştır.

Hayirli olsun fakat cok para...

• Teşekkürler ama şöyle düşün.Bu araba İstanbulda daha ucuz ama Mersin'e getirene kadar yine aynı tutarı ödemiş olcam.Haksızmıyım?
  • 1000 tl masrafı çıktı hala araba alamadım aralıktan beri araştırıyorum of
  • quote:

2002 model 50.000 kmde FORD Fiesta 1.4 Ghia 15.000TL'ye alınmıştır.

kazasız belasız güle güle kullanın , ne kadar pahalı alınmış olunursa olunsun bu saatten sonra söylenecek sözünde kıymeti yoktur
  • alamadım daha yaw masrafı çıktı bir de...
    icralık baksam mı?yaptıracağım araba ucuz olur bari
  • quote:

alamadım daha yaw masrafı çıktı bir de...
    icralık baksam mı?yaptıracağım araba ucuz olur bari

hocam icralık araç işi yalan hiç bulaşma , zaten sağlam araçları sabahın köründe galericiler hemen kapıyor ,kurdu olmuş artık adamlar zarar etcek arabayı hiç bir şekilde almıyorlar, eğer araçtan bin tl bile kar edecek olsalar o aracıda hayatta sana bırakmıyorlar , zaten hepsi birbirini tanıyor boşuna fiyat yükseltmiyorlar bi o alıyor bir diğeri alıyor , ben şuana kadar icradan alıp mutluyum diyenini görmedim bence paranız cebinizde hazır olsun bekleyinhem illa ki eş dost tanıdıktan çevreden paraya sıkışıp satan olacaktır
    15 bin tl iyi para sonuçta 4 bin tl lik lada samara yıllarca arıza çıkarmadan kullanılabiliyor ,
  • 2005 model chevrolet spark 1.0 SE aldım.85000 kmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg_moonlife -- 23 Haziran 2013; 15:21:42 >
  • hayırlı olsun
  • tşkler
  • quote:

2005 model chevrolet spark 1.0 SE aldım.85000 kmde

Hayırlı olsun. Nerden aldınız. Toplam masraf ne çıktı, ayrı olarak. Vergisi vs. ne kadar. Hiç bilgim yok. İlk kez araç alacağım. Konu tam benlikti, bilen biri olarak size danışayım dedim. Saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.