Şimdi Ara

15000-17000 TL arasında araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu fiyat aralığında araç arıyoruz sizce hangi aracı tercih etmeliyiz. Hatcback olursa daha iyi olur.

Teşekkürler

Edit: Beyler babam hb arabalardan pek hoşlanmadı. Sedan olarak hangilerini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardisin Anahtarı -- 23 Temmuz 2015; 19:35:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Boğaz kelebeği sorunu var bunlarda adamı canından bezdirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeschütz

Boğaz kelebeği sorunu var bunlarda adamı canından bezdirir.

sorun çözülmüş

http://forum.donanimhaber.com/m_76482670/tm.htm
  • Sağolun beyler

Sturmgeschütz ve batukır hocam arabaları beğendim bunların arasından seçeceğim
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardisin Anahtarı -- 22 Temmuz 2015; 17:22:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer araçlar paliodan bana göre daha tercih edilesi abs,hava yastığı ve klima var palionun tek avantajı yakıt tüketimi olabilir malesef bu fiyata daha iyi araç zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeschütz

Diğer araçlar paliodan bana göre daha tercih edilesi abs,hava yastığı ve klima var palionun tek avantajı yakıt tüketimi olabilir malesef bu fiyata daha iyi araç zor.

bende bu fiyatlara araç baktım 3 ay önce gittim 98 honda civic aldım 99-2000 clio alacağıma 2 yaş büyük olur japon alırım daha iyi.
  • İesler apaçilerin eline düştüğünden temizi artık pek bulunmuyor clio da fena araç değil parçaları hondaya oranla daha ucuz az yakan piyasa araçları genel anlamda sorunsuzlar performans olarakda iyiler.
  • Araba işi şans işi benimki otomatik olduğu için oynanmış bir araç değil clio arkadaşımda vardı şanzumandan sıkıntı çıkardı baya masraf yapmıştı kuzenimde 2008 kasası vardı clio o çok temizdi mesela temizini bulursan her araba iyidir ama civic cliodan üstün bir araçtır her şekilde.
  • Opel corsa
  • Toyota yaris 1.0 terra manuel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler babam hb arabalardan pek hoşlanmadı. Sedan olarak hangilerini önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.