Bildirim
1500 tlye kadar bisiklet tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şimdi gördüm yol bisikleti önerisi istemişsin, o zamanhttp://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=30 olabilir, kalanına da aksesuarları alırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 20 Ağustos 2012; 16:28:46 >_____________________________ -
Sedona 341'e bakabilirsin. Veya hiç araziye girmem diyorsan Trek FX serisine bak.
_____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Sedona 341'e bakabilirsin. Veya hiç araziye girmem diyorsan Trek FX serisine bak.
trek düşünmüyorum malum euro üzerine satıyolar ve euro çok yüksek. hem malum euro bölgesi krizde o fiyatlar düşer._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Peter North
problemli bi bianchi modeli kullanıyordum. yaz boyunca 8 kere bozulduğu için artık uğraşamayacağım. asfalt dışına çıkmadığım için yol bisikleti istiyorum. hangi marka ve modelleri önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
Tek tavsiyem salcano xrs 030 tiagra peşin ile 1700 e yolu var, bak hazır bu yola başkoymuşsun 200 ü esirgeyip sonradan pişman olma :D
Sadece set ve jantlar 1500 yapıyor...
Git al gel çabuk :D

_____________________________ Sadece ulaşım aracı değildir bisiklet, spor aleti hiç değildir, tercihtir. Seçkidir.
-
tavsiyeleri bekliyorum. öneriler ne kadar çok olursa o kadar iyi. _____________________________ -
Salcano City Sport 27 HDS 1237 TL
Whistle Guipago 1160 508 €
Sedona 341 750 $
Ghost Cross 1800 1300 TL_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler