Şimdi Ara

1500 TL'ye Kadar Telefon Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maks 1500 TL'ye kadar telefon arıyorum. Aklımda G4 vardı ancak onunda sorunları çok fazla soğuttu cihazdan. Benim için önemli olan telefonun dayanalıklı, takılma, kasma olmaması, kamerasının iyi olması lazım, fazla oyun oynamam. Sıfır veya ikinci el gibi bir takınıtm yok. Marka güvenilirse ithalatçıda olabilir. Beni en az 1,5 yıl götürse yeterli. Aklımda iPhone 5s yada Samsung Galaxy A5 2016 var sizce hangisini alayım yada önerebileceğiniz başka bir telefon var mı?

• ilhan.erkan99 İ kullanıcısına yanıt
    Valla ithalat takımın yoksa direk mi5 bak derim. Bi kaç kişi yede onerdim fiyatına göre harika tel belki 1400 e bile bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeatureTechnology

Valla ithalat takımın yoksa direk mi5 bak derim. Bi kaç kişi yede onerdim fiyatına göre harika tel belki 1400 e bile bulursun

Xiaomi nasıl bir marka bilgin var mı? fazla sorun çıkarır mı ithalat garantili aldığıma pişman olur muyu? Tasarımı falan çok hoşuma gitti telefonun, özellikleride amira seviyesinde.
    Valla ben ithalat tercih etmiyorum ama ne faydasını gördüm garantili nin desen valla hiç görmedim daha bi kez teli garantiye gondermedim sorun çıkacağını sanmam o telden harika bi telefon ve fiyatına çok iyi

• FeatureTechnology kullanıcısına yanıt
    sen hangi cihazı kullanıyorsun ?
  • Ben mi5 çıktığı zaman epey takip ettim bi süre sonra alamayan karar verdim ama turkiyede resmi olarak satilmadigini öğrenince gm 5 aldım normalde telefona 1000 liradan fazla vermem ama mi5 için 1600 vericektim senn takımın yoksa maddi durum iyise al ama başka tel alcaksan 1000 liradan fazla vermem derim

gm 5 plus nasıl bir telefon memnun musun? şimdi xiaomi nasıl bir marka bilmiyorum herhangi bir sorunu çıksa telefon elimde kalıcak biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Valla tavsiye ederim herşeyi karşılıyor oyun müzik şarj ekran hepsi çok iyi tabi fiyatına Gore 999 liraya 6 taksitle satıyorlar Türk Telekom magazalarinda

benimde taksit yönü hoşuma gitti. aklımın bir köşesinde de gm5 plus var bir kaç kullanıcı deneyimi aldıktan sonra kesin bir karar vereceğim.
  • Konu güncel görüşlerinizi bekliyorum.
    gm 5 plus tam bir f/P ürünü
  • 1500 TL f/p cihazlar

Xiaomi Mi5
    HTC A9
    Sony Xperia XA Ultra
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum, peki ya iphone 5s hakkında ne düşünüyorsun, ios stabil ancak 5s iki sene kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan.erkan99

teşekkürler dostum, peki ya iphone 5s hakkında ne düşünüyorsun, ios stabil ancak 5s iki sene kullanılabilir mi?

İphone 5s seni 2 sene daha götürür
    ben şahsen 5s almam iphone almayı kafama koyduysam iphone se alırım 3 sene olucak çıkalı 5sin 4 4sin durumuna düşebilir bence o riske gerek yok
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.