Şimdi Ara

1500 TL'ye Kadar Dâhilî Receiver Olan TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1500 TL'ye kadar dâhilî uydu alıcısı olan bir televizyon almak istiyorum. Ekran boyutu 42" uydundur diye düşünüyorum. Parlama yapmaması ve görüş açısının geniş olması çok önemli. Ses çıkışının yüksek olması iyi olur. Başka nelere dikkat etmem gerekir, bilmiyorum.

• Teşekkür ederim. LG, Samsung ile Vestel ve yan markalarına baktım, son olarak Telefunken'de karar kıldım. MediaMark.com.tr'de kargo ücreti ile 1.209 TL.
    Gerçi önce teşhirlerde falan yakında incelemem lâzım. Hatta Vestel ve yan markalarla da kıyaslamak isterim. Belki üstündeki marka farklı alıp aynı televizyonu satıyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 15 Temmuz 2014; 22:43:12 >
  • Hocam şu an mediamarkt gecekuşunda samsung 40h5570 1300tl.Fiyatı gayet güzel ama tv hakkında çok bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reasdmusti

bu iyidiir abi

Telefunken 42XT7050 42" 400Hz DLNA Uydu Alıcılı UsbMovie FULL HD SMART LED TV

http://www.hepsiburada.com/liste/telefunken-42xt7050-42-400hz-dlna-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-smart-led-tv/productDetails.aspx?productId=evtele42xt7000&categoryId=163192

bu tv de wifi yok sanırsam harici olarak takılıyor mu peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.