Şimdi Ara

1500 TL Oyun için tavsiye laptop ! :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1500 tl butcem var oyun oynuyorum league of legends falan elimde lg 4 gb ram 500 hard disc 1 gb ekran kartı islemcisi atom ancak i3 ayarinda kasmiyor sıkıntısı yok ama degistirmek istiyorum önerisi olan varsa soylerse sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

Arkadaşlar 1500 tl butcem var oyun oynuyorum league of legends falan elimde lg 4 gb ram 500 hard disc 1 gb ekran kartı islemcisi atom ancak i3 ayarinda kasmiyor sıkıntısı yok ama degistirmek istiyorum önerisi olan varsa soylerse sevinirim :)

asus kasa ve servis açısından güzeldir

http://www.notebookadresi.com/asus_x550vc-xo007d__notebook

• DertGS kullanıcısına yanıt
    Bu laptopun rami ve harddisk i diğerlerine göre düşük geldi neden fiyatlar eksik fazlalıklarını soylermisiniz ?
    Şu anda bütce bulup bulusturup 2000 e tamamlayıp lenovo Z710 düşünüyorum ne dersiniz ?

• quote:

Bu laptopun rami ve harddisk i diğerlerine göre düşük geldi neden fiyatlar eksik fazlalıklarını soylermisiniz ?
    Şu anda bütce bulup bulusturup 2000 e tamamlayıp lenovo Z710 düşünüyorum ne dersiniz ?

bencede iyi seçim z710
  • quote:

Orijinalden alıntı: DertGS

quote:

bencede iyi seçim z710

Teşekkürler :)

• Bütçenizi biraz aşıyor ama lenovo Z500 tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z500_59377485_notebook?keyword=z500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: istabul001

Bütçenizi biraz aşıyor ama lenovo Z500 tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z500_59377485_notebook?keyword=z500

Hocam bütce 2000 e kadar yolu var da bu z500 z510 z710 serilerinde trde full hd değil yani çözünürlük düşük bu yüzden kararasızım ne alsam diye :(

• 1500 tl ye oyun laptopu bulamazsın onun yerine masaüstü toplasan 2 sene her türlü oyunu oynayabileceğin bir makine toplanır o bütçeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

1500 tl ye oyun laptopu bulamazsın onun yerine masaüstü toplasan 2 sene her türlü oyunu oynayabileceğin bir makine toplanır o bütçeye.

Oyun laptopu dediğim hızlı islemci full hd parlak süper net :D ekran oynayacağım oyunlar lol gta 4 vs vs Assassin Creed II felan öyle ağır oyunlar değil 8/6 gb ram 1 tb harddisk 2.5+ ghz hız güzel ekran yeterli z710 uygun ancak ekran konusu sıkıntı tavsiyeniz varsa ?

• vahcan4444 kullanıcısına yanıt
    2500 tl nin altında full hd ekranlı bulamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full HD olmasın net olsun parlak olsun :)
    Tavsiyeleriniz varsa :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

1500 tl ye oyun laptopu bulamazsın onun yerine masaüstü toplasan 2 sene her türlü oyunu oynayabileceğin bir makine toplanır o bütçeye.

Oyun laptopu dediğim hızlı islemci full hd parlak süper net :D ekran oynayacağım oyunlar lol gta 4 vs vs Assassin Creed II felan öyle ağır oyunlar değil 8/6 gb ram 1 tb harddisk 2.5+ ghz hız güzel ekran yeterli z710 uygun ancak ekran konusu sıkıntı tavsiyeniz varsa ?

Z710 un gpuları sıkıntılı kronik sorun almayn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.