Şimdi Ara

1500 tl dizüstü tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En fazla 1500 tl verebileceğim dizüstü bilgisayar tavsiyeleriniz nelerdir? Çok ağır oyunlar oynanmayacak yormasın donmasın :) uzun süre kullanabileceğim ve ses kalitesi iyi olan çok eski model olmayan önerileriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salı ertesi -- 30 Ocak 2017; 0:33:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bakabilir misiniz? ben de araştırıyorum fakat tavsiyeleriniz benim için yararlı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arıyorum 1000-1500 arası normal gündelik hayat kullanımı için
  • Umarım bize yardımcı olacak biri çıkar :) Lenovo 80M1 öneren kullanan var mı?

• 1500 Tl ye oyun makinası beklemeyin. Kardeşime İ5 ile eş değerde olan 7. nesil Asus X555YI-XO137DC AMD A8 7410 2.2GHz / 2.5GHz 8GB 1TB 15.6" Ekran kartı AMD Radeon 2 gb R5 M320 son çıkan tombradier düşük ayarlarda oynatıyordu.Asusun hoşuma giden özelliği makinayı istediğiniz yere koyun ısınmıyor.İce cool özelliği var. fanı ortaya almışlar. hava verme bölümü ekranın arkasından çıkıyor.Hava verme bölümü kapanma gibi söz konusu değil.lenovo alacaktım. Eski nesillerİ kaynıyordu ekran kartı onların 430 m diye ekran kartının rakamnına aldanmayın.farkı yok 320 ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist645_ -- 4 Şubat 2017; 1:45:2 >
  • Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Oyun için almıyorum zaten. Siz lenovo önermemissiniz fakat en son lenovo ideapad 110 n3710 da karar kılmıştım :) tekrar bakayım sağ olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.