Şimdi Ara

1500 Tl aralığında telefon tavsiyeleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar , dün akşam emektar LG G2 telefonum mefta oldu ekran sol üst köşe karıncalanma başladı zaten lg lerin kronik sorunu.Bütçem 1500 TL(taş çatlasın 1650 TL).
    Bugün incelediğim ve hoşuma giden telefonlar:
    Xperia XA (720p ekran ve 2 gb ram)
    Xperia XA Ultra (1080p ekran ve 3 gb ram)
    Xperia X(3 gb ram)
    Samsung düşünmüyorum önermeyin , LG'de bu fiyat aralığında telefon yoktu bir tek G5 vardı oda 1999 lira bütçem yetmez.Şu an bile yetmiyor yani.Xperia x düşünüyordum ama kasa tarafı hoşuma gitmedi xa ultra bildiğin tablet gibi birşey çok büyük xperia xa tam istediğim telefon fiyat olarakda 1200 tl ancak ekran küçük ve 720p.Kafam çok karıştı bu 3 telefonu kullanan ve kullanmış olan veya bu fiyat aralığında bana yardımcı olacak kişilere çok teşekkür ediyorum.
    (Caaanım LG G2 m )

• mate8 32gb dusunulebilir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sony candır diye gidip z3 almıstım zamanında 2100 tlye şuan köpekler gibi pişmanım bir daha sony mi asla
  • LG G2min dokunmatiği bozuldu. 2 haftadır telefon bakıyorum resmen üzerine alacak telefon bulamadım ya. Huawei GR5 2017 inceliyorum bir kaç gündür. Şarjı ve kamerası iyi diyorlarlar kullananlar. Yeni bir telefon olduğu için çok fazla kullanan yok araştırdım. Ama youtubedaki videolarına ve yabancı forumlara baktığımda alınabilecek bir telefon gibi duruyor. Teknosada 1.399 TL gözüküyor. P10 Lite modeli de güzel duruyor ama Türkiyeye gelip gelmeyeceği belli değil. Yola Lenovo P2 ile başlamıştım bataryasının efsane olduğu söylendiği için. Ama tasarımını da, kamerasını da beğenmedim. Hatta kamera baya kötü. Video çekerken ses kaydetmeme sorunu, youtubedan video izlerken ses senkron sorunu derken baya bir soğudum Lenovodan. LG servisinden gayet memnundum ben. Huawei servisinden de kullanan herkes memnun gördüğüm kadarıyla. O fiyat bandında Huawei hariç göze çarpan bir modeli olan bir marka bulamadım. İthalatçı garantili telefonlara bakmıyorum bile üstüne para verseler almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meldroth

LG G2min dokunmatiği bozuldu. 2 haftadır telefon bakıyorum resmen üzerine alacak telefon bulamadım ya. Huawei GR5 2017 inceliyorum bir kaç gündür. Şarjı ve kamerası iyi diyorlarlar kullananlar. Yeni bir telefon olduğu için çok fazla kullanan yok araştırdım. Ama youtubedaki videolarına ve yabancı forumlara baktığımda alınabilecek bir telefon gibi duruyor. Teknosada 1.399 TL gözüküyor. P10 Lite modeli de güzel duruyor ama Türkiyeye gelip gelmeyeceği belli değil. Yola Lenovo P2 ile başlamıştım bataryasının efsane olduğu söylendiği için. Ama tasarımını da, kamerasını da beğenmedim. Hatta kamera baya kötü. Video çekerken ses kaydetmeme sorunu, youtubedan video izlerken ses senkron sorunu derken baya bir soğudum Lenovodan. LG servisinden gayet memnundum ben. Huawei servisinden de kullanan herkes memnun gördüğüm kadarıyla. O fiyat bandında Huawei hariç göze çarpan bir modeli olan bir marka bulamadım. İthalatçı garantili telefonlara bakmıyorum bile üstüne para verseler almam.

hocam seninle aynı durumdayız aldığın cihazdan beni de haberdar eder misin bende lg g2 nin yerine koyabilecek cihaz bulamıyorum istanbulda gsm iletişim bu işin piiriymiş fiyatta uygun bu arada xperia xa ultra düşünüyorum ama çok büyük

• LG G2'nin tasarımı ve ebatları o kadar harikaydı ki 5.5 inç telefonlar büyük gibi geliyor. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi Huawei GR5 2017 model telefonla ilgili araştırma yapıyorum. Genelde İngilizce kaynaklardan araştırma imkanım oldu. Şarj süresi, ekran görünümü, kamerası, bataryası fiyatına göre çok başarılı olduğunu söylüyor kullananlar. Bu akşam gidip elden inceleyeceğim telefonu. %90 da alacağım. Aşağıda inceleme videolarını koyuyorum eğer İngilizceniz iyiyse inceleyebilirsiniz siz de.

Genel Tanıtım linki :https://www.youtube.com/watch?v=Al0SBhUPSOg

Özellik tanıtım :https://www.youtube.com/watch?v=UciW4z72Ab8

Çizilme ve dayanıklılık testi de bu: https://www.youtube.com/watch?v=iXhw0hLmqG0

Sonuncu belki biraz canınız sıkabilir ama telefonuna kimsenin öyle davranacağını düşünmüyorum :)

• bende zenfone 3 laser düşünüyorum huawei gr5 HiSilicon Kirin 655 işlemcisi ve bu snapdragon 655 ayarında sanırım
    zenfone 3 laserde sd430 zenfone 3 te ise 655 işlemci vardı galiba ben zenfone 3 laser düşünüyorum f/p olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En doğru ve başarılı yorum telefonu kullanan kişiden alınır. Kağıt üzerindeki hiçbir özellik bana güvenilir gelmiyor.

• Gittigidiyordan Huawei GR5 2017 modelini sipariş verdim hocam. Forumda kullanıcı kulübü mevcut. Telefonla ilgili herhangi bir sorunuz olursa orada yardımcı olurum. İnşallah siz de aradığınız gibi bir telefon bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

hocam sony candır diye gidip z3 almıstım zamanında 2100 tlye şuan köpekler gibi pişmanım bir daha sony mi asla

neden pişmansınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meldroth

Gittigidiyordan Huawei GR5 2017 modelini sipariş verdim hocam. Forumda kullanıcı kulübü mevcut. Telefonla ilgili herhangi bir sorunuz olursa orada yardımcı olurum. İnşallah siz de aradığınız gibi bir telefon bulursunuz.

hayırlı olsun telefonu aldıktan sonra tek elle kullanma konusunda ufak bir bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • Telefon kargoya verilmiş gözüküyor hocam. İnşallah yarın elime ulaşır. Tek elle kullanımla ilgili merak ettiğiniz nedir tam olarak? Mesaj yazma, internette dolaşma, fotoğraf çekme vs denerim. Özel olarak merak ettiğiniz bir husus varsa ona göre yapayım incelememi.
  • telefonu elinize aldığınızda tek elle kullanıma uygun mu sadece bunu merak ediyorum hocam lg g2 5.2 inc olmasina ragmen yapisi gereği tek elle kullanima cok uygun incelemenizde bumada yer verirseniz sevinirim :)

• note 3 kullanıyordum çok memnundum fakat ekranı kırıldı yaptırmak yerine telefon almayı düşündüm 5s ve note 4 arAsında kaldım 2.el düşünüyorum yardım lütfen

• dostlar şans ya z3 10 dakika önce yere düştü param parça oldu. :(( yarın yeni tel alıcam ama ne alıcam hiçbir fikrm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

dostlar şans ya z3 10 dakika önce yere düştü param parça oldu. :(( yarın yeni tel alıcam ama ne alıcam hiçbir fikrm yok

ne aldınız
  • Hocam bendr z2 kullanıyorum malum z2 serisindede bir çok kronik sorundan bahsedildiydi ama bunların hiçbiri telefonu kullanmada sorun çıkarmıyor hele bide çok haşır neşir değilseniz anlamıyorsunuz bile. Sony cam kasa ürettiği için telefonları biraz sıkıntılı oluyor o kısımda tabi iyi bir kılıfla kullanırsanız çok yüksekten düşürmedikçe bi sorum çıkarmaz. Dayanıksız demiyorum sadece düşürdüğün ve kullandığın ortama bağlı biraz bu konuda seçimin. Hız stabilite güncelleme v.s de bi sıkıntı olmaz hatta samsungdan daha stabil kasma donma yapmıyor. karışık bir arayüzüde yok gayet güzel. Bazı kişiler için sıkıntı olabilecek tek şey ses. sony ses için yüksekliğe değil kaliteye odaklanıyor. O yüzden ses seviye si bi samsung htc kadar olmaya bilir. Bu su geçirmemezlik için hoparlör kısmında kullandığı ızgaradan dolayıda kaynaklı biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.