Şimdi Ara

1500-2000 TL Civarı Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

7 yılda iki telefon değiştirdim. İlki Nokia 6670 şuan kullandığım ise Nokia N78 2.5 yıldır kullanıyorum oldukça memnun kaldım haliyle Symbian'a çok alıştım. Hack-Python-Sertifika-Nss-Opda gibi tabiri yerinde ise tüm dümenlerini biliyorum. Kısacası S60 müptelasıyım lakin bana göre S60 öldü ve Nokia'nın artık son, boş çırpınışları devir, iOS ve Android devri bende artık Android veya iOS istiyorum.

Bütçe pek önemli değil yeterki 1 GHz veya üstü bir işlemci, yukarda belirttiğim işletim sistemleri ve N78 gibi suya düşmeye karşı dayanıklı bir cihaz arıyorum. Aklımda şuan Apple iPhone 4S veya Samsung Galaxy SII var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Not: Konuyu lütfen iOS vs Android konusuna çevirmeyelim ben iki cihaz arasında kaldım demedim sadece aklımdaki iki cihazı söyledim.

• Artık Nokia devri bitti,zaten devamlı zarar ediyorlar symbian konusunda da ısrarcılar bu da onlara +zarar olarak geri dönüyor.Tavsiye için şuanda HTC One X'i incelemni öneririm.
  • Bence önümüzdeki günlerde çıkacak Galaxy S3 'ü tereddüt etmeden gidip alabilir ve yine yıllarca kullanabilirsin,ama benim gibi yazın sonunu beklerim dersen Galaxy Note2 çıkacak ve yer yerinden oynayacak.
  • onex al yada s3 bekle
  • one x iyidir.
  • Bende senın aksıne habıre cıhaz degıstırırım ama artık bende bır cıhazı alıp 2 sene kullanmayı dusunuyorum bu sebebten dogru cıhazı beklıyorum , saba tavsıyem bıraz daha beklemen s3 bi çıksın buyuk ıhtımal guclu bır donanım olcak eger kı begenmezsen one x ya da motorola razr maxx onerırım , benım dusundugum ilk 3 cihaz bunlar , 3 unden bırını alıp 2 sene kullanacagım.
  • Anladığım kadarıyla telefonun dibine kadar kurcalıyorsun.
    Galaxy S2 tam senlik.
    İstediğin gibi kişiselleştirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    4500 TL civarı laptop tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihazı dibine kadar kurcalarım onun için bana Android ve S60 hitap ediyor. Bekleyebilirim N78'im hala diri sayılır. Peki önümüzde 2 ay içinde ne gibi modeller gelecek? Sadece Samsung Galaxy S III ve Note 2 mi çıkacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia s tam kurcanacak telefon hergün yeni birşey GPS mükemmel NFC harika görüntü başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Cihazı dibine kadar kurcalarım onun için bana Android ve S60 hitap ediyor. Bekleyebilirim N78'im hala diri sayılır. Peki önümüzde 2 ay içinde ne gibi modeller gelecek? Sadece Samsung Galaxy S III ve Note 2 mi çıkacak?

hocam bence iyice bekle eylülde iphone 5 çıksın sonra karar ver eğer elindeki telefon şu an ihtiyacını görüyorsa bekle derim.
  • Kararım; 2-3 ay bekleyip yeni modelleri görüp öyle almak.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Kararım; 2-3 ay bekleyip yeni modelleri görüp öyle almak.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Ne aldın?

• eğer bu zaman aralığında lmadıysan HTC One X+ ' ı öneririm azıcık belki bütceni aşar ama bir 7 sene falan kullanırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonozan -- 2 Kasım 2012; 12:14:34 >
  • 7 sene abarti olmus ama 2 sene gideri var.

• Uzun bir süre olmuş ama bugünlerde bu fiyata One S veya One X
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.