Şimdi Ara

1500-1800 Laptop. Kafam kazan oldu. Acil öneri lütfen !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun hastası bir insan değilim ama bir oyuna heves ettimmi de beni yarı yolda bırakmayan ve ısınma sorunu olmayan bir laptop almak istiyorum. Bilgisayar işinden çok anlamıyorum birkaç yakınımın tavsiyelerine uydum biri iyi derken öteki aynı ürüne çöp diyor kafam allak bullak oldu. Kısa zamanda alacağım zaman azalıyor yani. Birde bir kısmını peşin bir kısmını kartla ödeyeceğim ona göre ulaşabileceğim bir ürün olursa çok hoş olur şimdiden çok teşekkür ederim...

Edit: Genel olarak film,dizi izlerim. Oyun olarak da wow,battle of middle earth 2, total war... Gibi oyunlar oynadım bu tonda oyunlar oynarım sanırım... Değişedebilir tabii.

Edit 2: ASUS X550JK XO012D .. Bu nasıldır mesela bir kişi pilin 4 hücreli olmasının büyük sıkıntı olduğunu söyledi. Ne kadar doğru ? Ya da başka eksi yönleri ? O fiyata(1832tl) değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethek34 -- 12 Ekim 2014; 1:52:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı yaratmaz bende asus x550ln serisi kullanıyorum tasarruf modunda 3.5 saat falan gidiyor sizde de 3 saat gider sanırım yani sıkıntı yapma O fiyata alabileceğiniz en iyi laptobu seçmişsiniz gözünüz kapalı alabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zoidberg -- 12 Ekim 2014; 9:16:31 >
  • X550jk bendede var al gitsin dert etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım öyle yapacağım gibi da yine aklıma bir soru takıldı bu laptop un bataryası çıkarılabiliyor mu ? Yorumlarınız için teşekkürler

Edit: extra ram takınca garanti dışına çıkıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethek34 -- 12 Ekim 2014; 10:43:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vethek34

Sanırım öyle yapacağım gibi da yine aklıma bir soru takıldı bu laptop un bataryası çıkarılabiliyor mu ? Yorumlarınız için teşekkürler

Edit: extra ram takınca garanti dışına çıkıyor mu ?
    Evet bataryası çıkabiliyor.

Ram eklemek garantiyi bozmuyor ama ram takarken laptobu bozarsan garanti dışı kalıyormuş diye duydum.
  • Çok sağol hocam

• quote:

Çok sağol hocam
    oyun da oynayacaksan en mantıklı tercih şuanda bu olur

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

oyun da oynayacaksan en mantıklı tercih şuanda bu olur

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10039

Alıntıları Göster
    Asus x550jk al En iyi pc üreticisi Asus

• Kesinlikle X550JK almalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç güne x550jk siparişi vereceğim hayırlısıyla bilgiler için çok teşekkür ederim.

• Şu an için x550jk en iyi seçenek diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayy23

Şu an için x550jk en iyi seçenek diyebiliriz.
    Asus X550JK-XO012D
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557
  • Asus x550jk wireless driver sorunu acil yardım !!!!!

• ASUS X550JK XO012D modelini alacaksan mağazada benzer bir modelin ekranına bakmanı öneririm. Oyun çok önemli değil diyorsun, bence sırf ekran kartı çok iyi diye bu model alınmaz. Pilini geçtim, mat ekran bu çözünürlükte çok ama çok vasat duruyor. 5 sene önce aldığım Samsung dizüstünün ekranı bile bundan daha canlı, daha iyi diyebilirim.

Kısaca, her şey ekran kartı ve işlemciden ibaret değil. Sürekli o ekrana bakarak işlem yapacaksın, görmeden alma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 23 Ekim 2014; 0:40:47 >
  • sakın vatan bilgisayardan bişey almayın lenovo y510p modelini mağazada kurulum yaptırıp herşeyi çalışıyor denilip teslim ettiler evde kamerasının çalışmadığını 2 gün sonra farkedebildim geri götürüp ambalajıyla birlikte sorununu söyledim değişim istediğimi bana ne yapılmasını sormalarına rağmen değişim yapmayıp 2 günlük laptopu teknik servise gönderip değişimin teknik servisin karar vereceğini söyleyince şoke oldum 20 gün servis süresinin olduğunu söylediler ve cihazım 13 gün sonra teknik servisten tamir edilmiş şekilde gönderdiler arıza kaydında benim değişim istediğim yazdığı halde 2 günlük cihazı tamir edip yollamışlar vatan bilgisayar sitesinede mesaj yolladım aynı şekilde onlarda teknik servisin değişim kararının kendisine bağlı olduğunu söylüyorlar 15 günlük değişim hakkımı resmen çiğnediler hem vatan hemde lenovo
  • quote:

Oyun hastası bir insan değilim ama bir oyuna heves ettimmi de beni yarı yolda bırakmayan ve ısınma sorunu olmayan bir laptop almak istiyorum. Bilgisayar işinden çok anlamıyorum birkaç yakınımın tavsiyelerine uydum biri iyi derken öteki aynı ürüne çöp diyor kafam allak bullak oldu. Kısa zamanda alacağım zaman azalıyor yani. Birde bir kısmını peşin bir kısmını kartla ödeyeceğim ona göre ulaşabileceğim bir ürün olursa çok hoş olur şimdiden çok teşekkür ederim...

Edit: Genel olarak film,dizi izlerim. Oyun olarak da wow,battle of middle earth 2, total war... Gibi oyunlar oynadım bu tonda oyunlar oynarım sanırım... Değişedebilir tabii.

Edit 2: ASUS X550JK XO012D .. Bu nasıldır mesela bir kişi pilin 4 hücreli olmasının büyük sıkıntı olduğunu söyledi. Ne kadar doğru ? Ya da başka eksi yönleri ? O fiyata(1832tl) değer mi ?

Önemli olan pilin gücüdür 4 yada 6 hücreli olmasının kötü yanı olduğunu düşünmüyorum ki Asus un pili de güç olarak fena değil. Muadillerine yakın en azından Ancak şahsi kanaatim olarak GTX 850M üzerinde 1366x768 bir ekran ile gayet güzel eğlenebilirsiniz ama o grafik işlemci ile Full HD de eğlenebilirDİniz :) Tam örneğini bulamadım ama GTX 850M i Full HD ekran kartsız kullanmak biraz yavan bir durum oluşturuyor bence.

Bunun yanısıra işlemci çakılı ve 47W hem fazla güç harcıyor hem de değiştirilemiyor muhtemelen 37W lık benzer muadillerinden daha fazla ısınacaktır. Bilgisayar üzerinde alternatif bir bilesen durumu yok. SSD taksan, servise göndermen gerekirse SSD yi cikarican HDD i takacaksin felan gibi ekzantrik durumlar (servis orjinal konfigürasyonla istiyormus diye duydum)

Birşey tavsiye etmek istemiyorum zaten kafanız karışmış, gecenin bir vakti olmuş, forumda Asus cu olmus, GTX 850M grafik islemciyi gorunce gerisine bakmadan gözü dönmüs sekilde saldirir durumda. Oteki taraftan tTroller zaten is basinda. Onu al, bak burada su fiyata dustu vs felan.

Size kolay gelsin valla zor durum :) Ne alırsanız alın, mutlulukla sorunsuzca kullanmanızı dilerim.

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim yorumunuz için asus x550jk yı aldım bilgisayarlardan çok anlayan biri değilim bu laptop kafi gelir umarım

• quote:

Çok teşekkür ederim yorumunuz için asus x550jk yı aldım bilgisayarlardan çok anlayan biri değilim bu laptop kafi gelir umarım

Hayırlı olsun hocam tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Hayırlı olsun hocam tekrar.

Alıntıları Göster
    Bende Asus X550JK ile Msi cx61 2pc-1258xtr arasın da kaldım sizce hangisini alıyım? acil cevap...
  • Ben msi yı kullanmadım ama onun ekran kartı kötü dediler i7 ye olduğuna kanma falan dediler.. Asusun driverı biraz uğraştırdı ama o da benim cahilliğimle alakalı ben gayet memnunum ama msi için bir şey diyemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.