Şimdi Ara

150 ytl ye bi receiver işimi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 lira civarı bi uydu alsam çanak fln 200 e gelse. bütcem o yani. işimi görür mü yoksa kabloya devam mı edeyim

• valla ben 99 ytl receiver 125 de montaj çift çanak herşey dahil toplamda 225 harcadım süppper. kabloluyu açasım gelmiyor inanırmısın. resmen çamur gibi geliyor bana kablolu görüntüsü
  • ne marka kullanıyosun
  • Arkadaşım 150 YTL'ye bile gerek yok.99 YTL'ye alacağın Dectron marka receiver fazlasıyla işini görür.Teknosalarda bulabilirsin.Ben kullanıyorum.Çok memnunum.
  • decktron 99 ytl teknosa da tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: KangarooKid

ne marka kullanıyosun
  • Dectronlarda emu desteği var mı arkadaşlar?
  • evet şu anki yazılımla tps leri multivision u çözüyor. elle polsat ı da çözdü ama polsat nagra3 e geçti o yüzden şimdi yok. bir de serg swiss i çözüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

evet şu anki yazılımla tps leri multivision u çözüyor. elle polsat ı da çözdü ama polsat nagra3 e geçti o yüzden şimdi yok. bir de serg swiss i çözüyor.

Güzel haber ..Eve 2. bir reacever düşünüyordum o fiyat gayet uygun o zaman
  • 130 a redline var uydudan güncelleme özellikle süper bir cihaz tavsiye ederim.
  • Redline alabilirsin.
  • redline seoul decktron arasından kafana yatanı alabilirsin seoul 99 ytl civarı decktron 99 redline da 125 civarı
  • bilgisayarcıların bi lafı var
    ''ABİ BUNLARIN HEPSİ AYNI CHIPSET''
  • saolsun arkadaşlar yorumlarınız için. decktron alsam işimi görür mü tüm kanalları pürüzsüz ve net bi şekilde çeker mi? ve kart uyumu var mı(arkadaşda lig tv kartı var onu sokacak bi yer mevcut mu :D ) bir de önerdiğiniz ürünün tam modelini alabilirsem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KangarooKid -- 22 Ekim 2007; 23:41:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KangarooKid

saolsun arkadaşlar yorumlarınız için. decktron alsam işimi görür mü tüm kanalları pürüzsüz ve net bi şekilde çeker mi? ve kart uyumu var mı(arkadaşda lig tv kartı var onu sokacak bi yer mevcut mu :D ) bir de önerdiğiniz ürünün tam modelini alabilirsem?

Dectron alsan fazlasıyla işini görür.Tüm kanalları benim gibi pürüzsüz ve net bir şekilde izlersin.Kart uyumlu modeli var.DECTRON 95000 CI+USB,
    Tabi CI modelinin fiyatı biraz fazla 139 YTL.
  • yalnız decktronun destek forumunda digiturkle ilgili alette sorunlar yaşandığını okumuştum. onunla ilgili kullananlara bir sormakta fayda var. google a decktron receiver diye yazarsanız ilgili forum ve decktron bölümünü bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.