Şimdi Ara

150 mt dış ortam anteni ile baglantı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar altta link ını verdıgım dış ortam anteni ile 150 metre wifi baglantı saglamam mumkun olabılırmı acaba wifi baglantı alacagım yerde sadece modem +router olsa olurmu yoksa ıllakı aynı dıs ortam antenın den karsı taraftada olması sartmı ap ıle baglantı olabılırmı saygılar not bu baglantıyı tt ye kızıp hem telefon hattımı hemde adsl hattımı kapattıgım ıcın kurmak ıstıyorum baska sekılde servıs saglayıcı bulamıyorum ulkemızde yer ist gungoren uydu net yok kablolu yok fıber yok :D yazık ya baglantı yapmak ıstedıgım mesafeyı verıyorum altta goruslerınızı beklıyorum saygılar.daırem 4. katta olmadı catıyada koyabılırım dıs antenı. mesafe
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa5210g-54mbps-yuksek-guclu-dis-ortam/productDetails.aspx?productId=bd100333&categoryId=2699
    http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa901nd-300mbps-access-point/productDetails.aspx?productId=bd100593&categoryId=410

150 mt dış ortam anteni ile baglantı!

• arkadaslar yokmu yorum eklıyebılecek lutfen presembe gunune kadar vaktım var gold dan aldıgıgm urunlerı ıade edıp lımktekı urunlerı alıcam yardımlarınızı esırgemeyın .
  • slm.

resmini gördüm arada epey engel var.

kurduğun sistemi sürekli, sorunsuz ve hızlı kullanmak istiyorsan sana tavsiyem
    2 adet 5210g al. cihazları çatılara karşılıklı kur ve point to point modu ile bağlantı sağla.

bu şekilde bu mesafede 22 mbit hıza kadar rahat aktarırsın interneti.

eğer sana gelen interneti evin içindede wifi olarak dağıtmayı düşünürsen bi tane daha
    ev içi ap al. (ben tp-link 5110g öneririm.)
    5210g'den gelen kabloyu bu ap'ye gir ve evinin içine farklı bir wifi sinyali olarak dağıt.

kolay gelsin.
  • eyvallah dostum sagol ama bır alt modelı olmazmıkı dıs antenın gold da alt modelı mevcut 5210g yok saygılar.
  • bişi diil.
    alt model dediğin hangi ürün ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.