arkadaslar 30tl lik yukleme yaptim hattima dun. ve 180 dakika belesim gelmedi. bende bu kampanya bitti sanip ustelemedim ancak bugun arkadas yukledi ve ona geldi. simdi musteri hizmetlerini aramak istemiyorum bosuna param gidecek. ki burasi ayri bir sacmalik bence musteri hizmetlerini aramak bedava olmali. sorunun kaynagi onlar magdur olan biziz ama faturayi bize kesiyorlar ne kadar gidiyor bir aramada . 1tl falan gider gene
40 kuruş olması lazım müşteri hizmetleri.mobil öğrencilerin %90ınını otomatik olarak gençavea tarifesine geçirdiler.gençaveada 150 kontür yüklemeye 180 dakika bedava var.mobil öğrenci tarifesine devam ettirilenler ise bu şekilde mağdur oldular.150 yüklediler ama karşılığında bedava kontür alamadılar.büyük ihtimalle arkadaşınız gençaveaya geçirildi.
tarifeni ücretsiz olarak öğrenmek istiyorsan 9333ü ara önce ikiye sonra 6 ya bas.
tesekkurler hocam simdi aradim dediginiz gibi 2 ye 6 ya bastim gencavea imisim. o zaman neden gelmedi. ariyip hakkimi istiyeyim degil mi
en son 150 knt yüklediğinizden beri 1 ay geçti mi? çünkü ayda 1 kere kazanılabiliyo o 180 dk
odamı kalktı yoksa]
ALONSO_06 arkadaşın dediği dışında aklma gelen bir şey yok dakika gelmemesi için.sistemde bir hata olmuştur muhtemelen.müşteri hizmetlerini aramak en doğrusu