Şimdi Ara

150-200K HEDEFLEYENLER NETLERİNİZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 180 değilde 200 garanti belki 180 de gelir tek temennimiz sadece dua edin hersey gönlünüzce olsun✋

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lecørbusier kullanıcısına yanıt
    Ya sınav puan hesaplama siteleri tyt 50 nete 300 bin diyor ya bu kadar kötü mü Allahım uçurum dan gidip atlayan var

• lolumsu1 kullanıcısına yanıt
    150

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 tyt 18 ayt 77 obp 240yı geçermiyim

• 55-13

:(

300 k ya giremem diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tyt

40 ayt

kaç gelir dostlar

• kartaliçeeee K kullanıcısına yanıt
    güldürme beni boş bırakan çalışmayan insan 300K yapıyor gülemiyorum da sıralama hesaplamayı bırak bi iki güne şuanki halimizden daha da iyi olucağımızı düşünüyorum hem hala uykun gelmedi mi 😒

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecørbusier -- 1 Temmuz 2018; 23:41:6 >
  • kartaliçeeee K kullanıcısına yanıt
    hocam ben seneye tekrar giricem kırıkta obp filan umurumda değil.200k filan gururuma yediremiyorum.bu yıl mecburen gitmeliyim.belkide iyi olur.üniversite kütüphanesinde çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rroW

obp 71

tyt

türkçe 30 net
    matematik 7 net
    fen 1 net
    sosyal 14 net

ayt

edebiyat 20 net
    matematik 4 net

geçen yıl 320k ile kapatan yer gelir mi sizce?
    Hocam netler aynı. Obp 83 benim.

Bu sınava boşvermişlikle girdim. Seneye güvenerek. Ama sınavlardan sonra tekrar mezuna kalmayı düşünemiyorum.

Sözelden belki 250k falan gelir. Ama sözelde istediğim bölüm yok. Tmden istediğim bir bölüm var. 250k ile alıyor. Ama benim tm sıralaması 500bin falan olur herhalde. 2 gündür sırf buna üzülüyorum. Keşke biraz daha matematik yapabilseydim. Hiç mezuna kalmama gerek kalmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gujunpyo

hocam ben seneye tekrar giricem kırıkta obp filan umurumda değil.200k filan gururuma yediremiyorum.bu yıl mecburen gitmeliyim.belkide iyi olur.üniversite kütüphanesinde çalışırım.
    Bende sırf evden uzaklaşığ daha iyi hazırlanmak için tercih yapmayı düşünüyorum. Ama hangi bölüm olur hiç bilmiyorum. Ve istanbul içinde tutmayacak gibi. Siz ne yapacaksınız?

• lecørbusier kullanıcısına yanıt
    Ya hesaplama siteleri tyt 50 nete 300 bin diyor obp 78 yani bu kadar mı kötü be nasıl 300 bin gidip uçurumdan atlayasim var

• kafam çok dağınık.cevaplayamıyorum.tek istediğim 180-200k arasında gelsin.
  • 50 tyt 13.5 ayt

ben bir yıkığım
  • ben de 50 - 13.5 um hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gujunpyo

kafam çok dağınık.cevaplayamıyorum.tek istediğim 180-200k arasında gelsin.
    Sıralamaya bakmadım ama bir sitede tm 270 puan çıktı. İstediğim bölüm 310dan almış. Hiç şansım yok sanırım :(

• ravenK kullanıcısına yanıt
    Benimde tyt 42 falan ayt de aynı bende 240k altı hedefliyorum 240 içine girsem başka birşey istemiyorum hocam inşallah gelir ümidimizi kaybetmeyelim.
  • ben hesaplayınca 278 çıkıyor kafamdaki yer 269 ama puan değil sıralama önemli.
  • 52 53 tyt

27 ayt

150k ya sokar mi?

• benim anlamadigim tytdeki sosyal nasil sayisal puanina etki ediyor uniden oylesine girmistim sosyal yapmadim yapsam 15 cikarirdim. etki ediyor mu gencler sosyal? puan hesaplama sitelerinde etki ediyor 15 puan civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 2 Temmuz 2018; 0:25:28 >
  • arkadaşlar tyt netim 66,75 çıkıyor. türkçe 35 doğru 5 yanlış, matematik 21 doğru 2 yanlış, sosyal 12 doğru 6 yanlış, fen 2 doğru. bu netlerle toplam 66,75 oluyor.

sadece tyt'ye girdim ve hedefim tyt'de ilk 150-200 bin bandında olmak, bir önlisans bölümü hedefim var. sizce gelir mi o aralıkta ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.