Şimdi Ara

150-160 TL'ye kadar Kulaklık önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan amazonda indirim oldugu için hemen alayım diyorum

G430 mu Plantronics GameCom 780 mu daha iyidir sizce ?

780 ,g430 dan daha iyi diyorlar.

Acil cevap verirseniz iyi olur,teşekkürler

• g430 daha iyi ancak iki kulaklığı da önermem.

eğer daha önce dolby headphone kullanmadıysan ses sana itici gelebilir. Tavsiyem creative sound blaster fury. Sanalmarketimde 150TL den satılıyor. Aynı zamanda Türkiye içi olduğu için garanti gibi durumlardan da faydalanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

g430 daha iyi ancak iki kulaklığı da önermem.

eğer daha önce dolby headphone kullanmadıysan ses sana itici gelebilir. Tavsiyem creative sound blaster fury. Sanalmarketimde 150TL den satılıyor. Aynı zamanda Türkiye içi olduğu için garanti gibi durumlardan da faydalanabilirsin.

hocam amazon da 108 TL bu önerdiğiniz kulaklık. Ses kalitesi nasıldır. Zaten CS:GO için alıyorum. Ayak sesleri felan tam olarak nerden geldiği belli oluyor değil mi ?

kusura bakmayın ilk defa kulaklık alıyorum da
  • gamecomu bir çok streamer ve cs oyuncusu öneriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi may7 -- 15 Temmuz 2015; 21:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: may7

gamecomu bir çok streamer ve cs oyuncusu öneriyor

sizin önerdiğiniz 50-60 dolarlık bi kulaklık varmı hocam peki ?
  • gamecom380 kullanıyorum ses karti ile go da çok yeterli bence gamecom380 güzel bir kulaklıktır kullanış acisindan rahatsızlık vermez uzun süredir kullanıyorum ancak gamecom780 ıle fazla fiyat farkı yoksa oda alınabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlii_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

g430 daha iyi ancak iki kulaklığı da önermem.

hocam amazon da 108 TL bu önerdiğiniz kulaklık. Ses kalitesi nasıldır. Zaten CS:GO için alıyorum. Ayak sesleri felan tam olarak nerden geldiği belli oluyor değil mi ?

kusura bakmayın ilk defa kulaklık alıyorum da

Daha önce senoyna veya wasp gibi yerlerde bulunduysan belki beni bilirsin ben daha önce 15-20 tane kulaklık kullanmış, bir çoğunu da kendi param ile satın almış birisiyim. Eskisi gibi değil CS. Eskiden duyduğun sesin büyük çoğunluğu tiz seslerdi ve buna aşırı bağımlıydın. o yüzden de ses kartı ve kulaklık sürücü çapı oldukça önemliydi. Ancak şu an bunların önemi yok denecek kadar az. Zaten turnuvalarda profesyonel oyuncuların kulak içi kulaklık kullandığını da görmüşsündür. Nispeten sesi kesmek amaçlı da olsa neticede ondan dahi yeterli sesi alabiliyorlar.

Creative'in yazılım desteği diğer markalara göre çok üstündür. Ben şu an aktif olarak hyperx cloud ve creative ses kartı kullanıyorum. Oldukça memnunum. Eğer ki bu kulaklığı alırsan benim 450TL ye kurduğum kulaklık-ses kartı sistemini sen 150 veya 110 TL ye kurmuş olacaksın.

Ses kalitesine gelirsek; Ben dolby headphone sevmeyen birisiyim ve oyunda sesleri karmaşıklaştırdığı için avantajdan çok dezavantaj oluşturduğunu düşünüyorum. Bu yüzden alacağın kulaklığın kaliteli bir stereo kulaklık olması, ses kartının ise kayıpsız ses sunabilmesi yeterli olacaktır.
    Kulaklık aşırı kaliteli bir şey değil. Ancak kalitesiz de sayılmaz. En azından standart bir kulaklık denildiği zaman yanlış olmaz. Ancak ses kartı piyasa değeri 100TL civarı olan sound blaster play! 2 versiyonudur. Fark edici şekilde iyi ses vereceğinden emin olabilirsin. İstiyorsan internet üzerinde araştırma yap. Hatta donanımhaber üzerinde creative sound blaster play! 2 videolu incelemesi mevcut. Karar aşamasında yardımcı olacaktır.

Bu kulaklığın sana vereceği ses 10 üzerinden 7.
    Bu kulaklığın fiyat performans oranı çok yüksek. Yani eğer 10 üzerinden 7 yerine 8-9 arasına çıkmak istiyorsan en az 200-300 tl para ödemen gerekecek ki stereo sistemler için bunun yaratacağı fark yok denecek kadar az.

Eğer bu kulaklığı almayı düşünüyorsan al pişman olmazsın.
    Ancak hatırlatıyorum kulaklığın asıl güzel tarafını oluşturan parçası ses kartı. Kulaklığın kendisi orta kalitede malzeme ile üretilmiş. Dikkatli kullanırsan hiçbir problemin olmaz. Ancak hor kullanırsan kırılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gamescom 780 kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğin ürünlerde şu anlık indirim yok yalnız
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/Plantronics-GameCom-780-Headset-Surround/dp/B006ZS5ATM/ref=pd_sim_147_2?ie=UTF8&refRID=0W0Y7HCRFZF8X733FY71

şuan 132 TL hocam. kargo vs vs ile 180 ' e felan alırım rahat.

aynısı vatan da 360TL
  • sana söyle söyliyim bende 2 adet kulaklık var biri siberia v2 usb girişli ses kartlı digeride razer hammerheadpro
    yazın havalar sıçak olduğu için hammerheadi kullanıyorum ilk başta kulak içi olduğu için zorlanıyosun ama sonra alışıyosun en geç bi haftaya hemde mikrofonu gayet iyi
    ses farkı ikisi arasında biraz var ama hangisi iyi dersen bence bi fark yok sadece biri daha tiz veriyo sesleri biri daha basslı
  • bu arada bir arkadaşım o gamecom u kullanıyo ve çok memnum hiçbir sıkıntı yaşamadı
    ek bilgi bütün kulaklıklarımı amazondan aldım hiçbirinde en ufak sorun yaşamadım sadece eğer ucuz kargoyla geliyosa kargonu takip et bazen erken geliyo ve bizim akıllı kargo şirketleri sabah 7 de getirmeye çalışıp 3 kere başarısız olup geri göndermeye kalkıyo :D sonra sen gidip alıyosun kargo merkezinden :D
  • 200 tl üzerindeki kulaklıklar forumun 2. el bölümünde 150-160 tl ye satılıyor. Sıfır kutulu vs bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoseMaria28

gamecom380 kullanıyorum ses karti ile go da çok yeterli bence gamecom380 güzel bir kulaklıktır kullanış acisindan rahatsızlık vermez uzun süredir kullanıyorum ancak gamecom780 ıle fazla fiyat farkı yoksa oda alınabılır

Hocam ayak sesleri net bir biçimde duyuluyormu ? 7.1 surround ile arasında fazla fark varmıdır.. Bilgilendirirmisiniz hocam ?
  • Safe Zone kullanıcısına yanıt
    dostum ses kartı dahili oldugu ıcın cıkarıp denemek lazım ama fazla fark edıcegını sanmıyorum :) mutlaka ses kartlı farklı ses alıcaktır kullanıcı illaki fark var :)
  • quote:

dostum ses kartı dahili oldugu ıcın cıkarıp denemek lazım ama fazla fark edıcegını sanmıyorum :) mutlaka ses kartlı farklı ses alıcaktır kullanıcı illaki fark var :)

Bi çıkarıp denermisiniz acaba rica etsem. Çok ciddi bi konu çünkü. T baseden ct baseyi duymak istiyorum.

yok deve.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugusuu

yok deve.

@JoseMaria28 hocam bakarmısınız ?

arkadaşin dedigi gibi yok deve
  • quote:

arkadaşin dedigi gibi yok deve

Asiimov verince böyle olduk değilmi ? Tamam dostum..hf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.