Şimdi Ara

15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.751
Cevap
359
Favori
915.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci el için 1,29’dan 300.000 kamu bankaları veriyor. Özelden Akbank 1,79’dan veriyormuş ancak internette 2,05 görünüyor şubeye gidip sormak lazım şartlarını bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt

Ben de böyle yapacağım sanırım

Bulduğum evlerde 0,69 dan kredi kullanabilirsin diyor ama ya max 350 ya da evin en fazla %50 sine kullandırıyorlar

Eğer %70-80 ine kadar kullanabilme durumu olursa da evin fiyatı bölgesine göre en az %50 fazla oluyor

Yine ödeyeceğin peşinat fazla oluyor

Yani ben bu 0,69 dan hiçbirşey anlamadım. Uygun ev bulup da %10-15 peşinatla ev alabilenlere helal olsun.

Sıfır bakıyorum ev fiyatı 1.1m-1.3m civarı 0,99 dan 800-850 bin kullansam alabileceğim

Orda da max 350-400 bin çekebilirsin diyorlar.

Alamayalım diye mi yapıyorlar anlamadım

Sıfır evde müteahhit kullandırmıyor ikinci elde banka(kamu) yeterli krediyi vermiyor.

• Bendeki şans ile tapuda yine bir problem çıktı. Ne olduğunu söylemedi bankacı ama bekliyoruz şuanlık dediler. Kullandırım oldu para geldi ama evi hala alamadık. Tapu başvuru sorgusunda da tüm aşamalarda tamamlandı yazıyor
    15 Yıl Vadeli 0.69 ile konut kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan114 -- 20 Mart 2023; 19:53:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fyasko F kullanıcısına yanıt

Malesef faydalanamazsınız. 0.99 kampanyası var ancak onda da 2 milyon altı sıfır ev bulmanız gerekmekte. Bu da teoride istanbul için imkansız demek.

• 3yuq kullanıcısına yanıt

Öyle zaten aksi bir şey söylemedik. Üzerine basa basa sıfır, değil devir olmamış kiraya bile verilmemiş olması, 2 milyon altı ekspertiz bedeli olması gerekiyor diye.

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt

Vakıf: Faiz 1.29, Limit 150 Bin

Ziraat: Faiz 1.29, Limit 250 Bin

Halk: Faiz 1.29, Limit 300 Bin

Akbank: Faiz 1.79, Limit Ekspertiz Bedelinin %60ı

Diğer Özeller: Faiz Yaklaşık 2 Civarı, Limit Ekspertiz Bedelinin %60ı

• Arkadaşlar İzmir'de müteahitin 0,69 kullanabilirsin dediği (%5 i bana kaktırarak) bir daire almak istiyorum. Ev 2.1 milyon (kabada şu anda)

1.5 milyon kullanmak istiyorum.

1 sene ev sahibi olmama şartım vs de uygun.

Ama evi gezerken başka bir müşteri ile denk geldik, 0.69 hikaye vermiyorlar 300-500 ten fazla deyip canımı sıktı.

Krediye başvurmak vs için bile bir sürü mesai harcayacağız.

Gerçekten böyleyse işimizi gücümüzü iznimizi tüketmeyelim. Böyle mi hakkaten de sizin tecrübelerinize göre ?

• mertazor M kullanıcısına yanıt

Ben 3 Milyon kullandım. Gelirinize, müteahhitin yaklaşımına ve eksper değerine göre 3 Milyona kadar kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Akbank 1,79’dan konut kredisi veriyor mu ? İnternette oran 2,08 olarak görünüyor ? Şartları nedir bilen var mıdır?
    “ Akbank’ta hesabı bulunan anlaşmalı emlakçı “ şartı budur.

• Jiggly Puff kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle değil İstanbulda iyi denebilecek bir evin kirası 20-25 bin zaten. Bu nedenle 35 bin İstanbul için para değil. Diğer iller için durum farklıdır ona bir şey diyemem. Örneğin Trabzonda 8-10 bin liraya çok iyi bir dairede oturabilirim ama İstanbulda ya çok uzak bir lokasyonda oturabiliyorsun ya da kümesten hallice bir evde…

• throlll kullanıcısına yanıt

Rahatladım valla. En azından boşa kürek çekmeyeceğiz demek.

Hazine yardımı da belirtildiği gibi çıktı mı üstat?

Evet aynen öyle. Ama dediğim gibi müteahhitin tam değeri göstermesi ve eksperin de uygun değer belirlemesi gerekiyor. Ayrıca müteahhitin bu projeye dahil olması da lazım.

• 3. Bölgede yapımı devam eden bitmemiş proje için garantörlük kapsamında kredi kullanabilen oldu mu

izmirde ne tarafta benimde daire arayışım var başka daire varsa bende almak istiyorum hocam

• Kredi başvurusunu takip edebileceğim bir uygulama var mıdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evereve kullanıcısına yanıt

tam olarak anlamadim. buyuk projelerde fiyat sabit degil mi? gittigimiz yerler pesinatta (yeni evim de dahil) %15 20 gibi indirimli sabit fiyat veriyor. emlak konut gibi devlet kurumlariyla calisan buyuk firmalarda bir pazarlik olmuyor diye biliyorum. zaten kucuk muteahhit bu kampanya kapsaminda degil.

• www.saripanjur.com.tr
    Oyak Üyelerine Özel Konut Kredisi Kampanyası
    https://www.saripanjur.com.tr/oyak-uyelerine-ozel-konut-kredisi-kampanyasi.aspx?pageID=976&nID=679

Oyak üyelerine özel kredi nasıl oluyor. Bilgisi olan var mı

• Merhaba,

Vakıfbank'dan bu kapsamda kredi çektim. Şu an ödeme sayfasında her ay sabit ödeme gözüküyor. Ne mütahit katkısı ne de hazine katkısı düşmemiş. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Sizlerde ne gözüküyor.

• Arkadaşlar forumda grubu yeni gördüm sizler şu konuda bilgi almak istiyorum . Ev almak için bütçem maksimum 1.7 milyon
    0.69 oranında krediyi kullandıran kurumsal bir proje var mı ? Benim bildiğim bu projeler dışında mahalle arasındaki müteahhitlerle anlaşma yapılmıyor 0,69 a okuyan bir tane müteahhit bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhabalar 0,69 için artık başvuru almıyoruz gibi bir durumla karşılaşan oldu mu

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.