Şimdi Ara

15 Yaşındayım Basketbolcu Olmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
9.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu geç diyen arkadaşlar Mehmet Okur'un baskete 16 yaşında başladığını bilmiyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu geç diyen arkadaşlar Mehmet Okur'un baskete 16 yaşında başladığını bilmiyor herhalde.

quote:

i.Mehmet, çocukluk yıllarında uzun süre kaleci olarak futbol oynadı. Ancak basketbol yeteneği çok geç kabul edilecek yaşta keşfedildi ve 14 yaşında basketbola başladı. Basketbola bu yaşta başlamış olmasına karşın boyu ve yeteneği ile kısa sürede kendini gösterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

15 yaşında 1.81 kısamıyım? Ayrıca ben her maçı takip ederim TBL olsun NBA olsun WNBA olsun. SG veya 3PTer olmak istiyorum

o kadar maç takip ediyosan git bi iddaa kuponu yap da köşeyi dön derim
  • Boyun 1.55 olsa bile,yaşıtların senden 1 metre uzun olsalar bile,senden çok daha iyi olsalar bile,15 yaş geç olsa bile hatta hayatta her şey hiçbir şey olsa bile VAZGEÇME..Unutma insanlar kendi yapamadıkları şeyleri seninde yapamayacağını söylemek isterler.Eğer bir şey istiyorsan onu elde etmelisin.
  • Darüşşafaka'ya git...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu geç diyen arkadaşlar Mehmet Okur'un baskete 16 yaşında başladığını bilmiyor herhalde.

Sende Mehmet Okur'un 14 yaşında basketbola başladığını,14 yaşında 1.92 boyunda olduğunu bilmiyorsun sanırım. ki 15-16 sene öncesinden bahsediyoruz.Şuan herşey daha farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunk4life -- 22 Şubat 2012; 17:34:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: her şey çok güzel olacak

Boyun 1.55 olsa bile,yaşıtların senden 1 metre uzun olsalar bile,senden çok daha iyi olsalar bile,15 yaş geç olsa bile hatta hayatta her şey hiçbir şey olsa bile VAZGEÇME..Unutma insanlar kendi yapamadıkları şeyleri seninde yapamayacağını söylemek isterler.Eğer bir şey istiyorsan onu elde etmelisin.

Nick-mesaj uyumu
  • Zenci değilsen hiç kendini yorma bu yaştan sonra
  • Ha bu arada Kerem Gönlüm 17 yaşında,Tim Duncan 18 yaşında ,Griffin adlı futbolcuda 19 yaşındaydı sanırım futbola başlamıştır.Yetenekliysen geç değil.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Lafı daha fazla gevelemeden söyleyeyim. 15 yaşındayım 1.81 boy ve 68 kiloyum. Ayakkabı no:42. Amatör olarak okulda dışarda vs basketbol oynuyorum ancak hiç kulübe gitmedim. Sizce nerde başlamalıyım nasıl iyi bir basketbolcu olabilirim bir de amerikada nasıl oynayabilirim?

Bak şimdi ben profesyonel basketbolcuyum. Bir çok kampa katıldım Antalya Kepez Belediyeye gittim su anda 3. Ligde oynuyorum 17 yaşındayım. Dersler falan olsun fazla ilgilenmiyorum basketbolla artık ama tecrubelerimi seninle paylaşayım. Bir kere basketbolcu olmak istiyorsan çok disiplinli bir hayatının olması gerekir. Basketbol için sadece yetenek yeterli değildir. Çok çalışmalı ve aynı zamanda beslenmene vücuduna çok dikkat etmelisin. 1.88 boyum var ayakkabı numarasının hiçbir önemi yok :) Ben çok iyi sut atabildigim için cogu takıma kabul edildim. Ve bir kampta NBA de takımı olan philadelphia nin koçu bana sut atarsan yıldız olursun demişti hiç unutmam. Lebron,Kobe hepsine bak hepsi sut attıgı için yıldız demişti. Ben ondan sonra daha çok önem verdim şutlara. Fakat su anda basketbolu bırakma asamasindayim ben basketbolun tadını yasadım ve bu bana yeter başka hedeflerim var. Umarım başarılı olursun.

• Basketbolda yetenekliyim , 68 kiloyum , 1.80 boyum var ve ayak numaram 45. 15 yaşındayım. Lise2'ye geçince okulun takımına giricem. Bizim okul spor alanında çok yetenekli. İskenderun DemirÇelik Spor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastshadow5

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Lafı daha fazla gevelemeden söyleyeyim. 15 yaşındayım 1.81 boy ve 68 kiloyum. Ayakkabı no:42. Amatör olarak okulda dışarda vs basketbol oynuyorum ancak hiç kulübe gitmedim. Sizce nerde başlamalıyım nasıl iyi bir basketbolcu olabilirim bir de amerikada nasıl oynayabilirim?

Bak şimdi ben profesyonel basketbolcuyum. Bir çok kampa katıldım Antalya Kepez Belediyeye gittim su anda 3. Ligde oynuyorum 17 yaşındayım. Dersler falan olsun fazla ilgilenmiyorum basketbolla artık ama tecrubelerimi seninle paylaşayım. Bir kere basketbolcu olmak istiyorsan çok disiplinli bir hayatının olması gerekir. Basketbol için sadece yetenek yeterli değildir. Çok çalışmalı ve aynı zamanda beslenmene vücuduna çok dikkat etmelisin. 1.88 boyum var ayakkabı numarasının hiçbir önemi yok :) Ben çok iyi sut atabildigim için cogu takıma kabul edildim. Ve bir kampta NBA de takımı olan philadelphia nin koçu bana sut atarsan yıldız olursun demişti hiç unutmam. Lebron,Kobe hepsine bak hepsi sut attıgı için yıldız demişti. Ben ondan sonra daha çok önem verdim şutlara. Fakat su anda basketbolu bırakma asamasindayim ben basketbolun tadını yasadım ve bu bana yeter başka hedeflerim var. Umarım başarılı olursun.

Peki kardeşim.

• Lebron kobe wade hepsine bak hayvan gibi workoutları var, 15 yaş için iş bitmiş diyebiliriz, bu saatten sonra almazlar, alt yapıdan yetiştiriyorlar minimum yıldız olman lazımdı yani, seneye de genç olacan, o boyun yanına smaç, 70 cm sıçrama, patlayıcılık, michael conley tarzında dribble hareketleri koyarsan biri farkedebilir tabi ki onun içinde tüm her şeyi bir kenara bırakman lazım öyle bi garantin de yok, iyisi mi oku meslek sahibi ol.Ama diyorsanki ben bölgesel ligde falan filan oynarım, aman diyim spor alanında ertesi günün garantisi yok , hele hele amatörlerde sportmenlik de yok, adamın teki uyuz olur maçta faulü basar sakatlanırsın sonra her şey biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 22 Şubat 2012; 18:05:34 >
  • hiç eline top almadan kulübe mi gidilir? Al kendine iyi bi top git kapalı spor salonu veya belediye parkına ve kendini geliştir. Eğer yeteneğin de varsa gerisi gelir.
  • 5 yıl lisanslı bir şekilde basketbol oynamış biri olarak söylüyorum artık senin için çok geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rseen -- 22 Şubat 2012; 18:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad_Archer

quote:

Orijinalden alıntı: Lastshadow5

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Peki kardeşim.

İstersen fotoğraflarımı yollayabilirim kamptaki? Kupaları madalyaları ne istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Retiplazmik Endoklum

quote:

Orijinalden alıntı: Ares

15 yaş 42 numara ayak eleman bebek mezarı...

16 yaş-44 ayak numarası-1.75 boy

yaş 13 boy 1.58 ben 41 numara ayakkabı giyiyom bence sizinkiler küçük.İnanmayan olursa ss bile çekerim 41 numara giyiyorum.
  • bak ben çok yetenekliydim fenerbahçe de para vererek oynuyordum başlarda... sonra beni seçtiler dere ağızına aldılar bedava eğitmek için.. geleceğim parlak olabilirdi.. ben karı kız peşinden gidicem diye yada uykum var zaten yoruluyorum bare haftana sonu uyabilim diye 2 gün gidiyordum 2 gun gitmiyordum anteramanlara.. sonra disiplinsizlikten atıldım. herşey boy yetenek falan olmuyor yani biraz azim lazım biraz istek lazım en önemlısı Hırs lazım. bunların hiçbiri bende yoktu ve boy ile yetenek beni kurtaramadı... öyle amerika falan hayaller kurma yani sen burda biyere girebildiğine şukret çunku boyun çok uzun değil havalara girme bizim takımda 1.95 lik adamlar vardı. bende suan lise 3um 188 im.. oyle takıma falan girersende karı kıza takılma hayatını rezil ederler her zaman sporun öncelıgın olsun
  • bu devirde paran yoksa istersen diğer potadan diğer potaya 3 lük at...yine yıldız olamazsın

edit: ama yinede tinerci olmaktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 22 Şubat 2012; 18:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

15 yaş 42 numara ayak eleman bebek mezarı...

Hocam yasim 14, boyum 1.70, ayak numaram 44. Yasla pek de ilgisi olmuyor sanirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.