Şimdi Ara

15 Yaşında Vücut Geliştirme (Kardeşim İçin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
38.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biride çıkıp dememiş ki 15 yaşındaki çocuğun vücut geliştirme için yaşının erken olduğunu ! Kardeşiniz için vücut geliştirmeye en erken 18 yaşında başlanması uygundur kardeşiniz daha çok takım sporları yapabilir. Hele hele salonda aletli çalışmak hastalıklara davetiye çıkarmaktır. Zaten deli gibi hızlı çalışan bir metabolizma var bu yaşta kardeşinizde kolay kolay kas yapamaz. Ama yok ben steroid kullandırcam diyorsan ozaman kolay gelsin demekten başka çare kalmıyor. Kardeşinizi futbola gönderin basketbol yüzme koşma bisiklet gibi daha basit spor türlerine yönlendirin. Zaten bu onun için super bir başlangıç olacaktır. Kas geliştirmeye başlayınca daha erken ve daha orantılı gelişim oluşacaktır. Profesyonel vücut geliştiricilerinde büyük çoğunluğu takım veya bireysel spor türlerinden gelmedir. Kolay gelsin.

Not : Konu eski ama yinede bu yaştaki arkadaşlara bilgilendirme olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostlovest -- 7 Nisan 2014; 13:43:31 >

• Merhabalar bende 15 yaşındayım ve fitnessa başlamak istiyorum boyum 1.69 bir öneriniz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lostlovest

Biride çıkıp dememiş ki 15 yaşındaki çocuğun vücut geliştirme için yaşının erken olduğunu ! Kardeşiniz için vücut geliştirmeye en erken 18 yaşında başlanması uygundur kardeşiniz daha çok takım sporları yapabilir. Hele hele salonda aletli çalışmak hastalıklara davetiye çıkarmaktır. Zaten deli gibi hızlı çalışan bir metabolizma var bu yaşta kardeşinizde kolay kolay kas yapamaz. Ama yok ben steroid kullandırcam diyorsan ozaman kolay gelsin demekten başka çare kalmıyor. Kardeşinizi futbola gönderin basketbol yüzme koşma bisiklet gibi daha basit spor türlerine yönlendirin. Zaten bu onun için super bir başlangıç olacaktır. Kas geliştirmeye başlayınca daha erken ve daha orantılı gelişim oluşacaktır. Profesyonel vücut geliştiricilerinde büyük çoğunluğu takım veya bireysel spor türlerinden gelmedir. Kolay gelsin.

Not : Konu eski ama yinede bu yaştaki arkadaşlara bilgilendirme olsun.

Yanlış biliyorsunuz, o yaşta daha hızlı gelişebilirler metabolizması hızlı olduğu için.Bi çocuğu tanıyorum 14 yaşında başladı vücut geliştirmeye, şuan 16 yaşında 42 cm kolu var.Yani kolay kolay kas yapamaz diye birşey yok.Daha hızlı gelişebiliyorlar..

• Abicim valla benim yaşım 14 5 er kg bir çift dambılla çok iyi vücut geliştirmiştim yani bundan 2ay öncesi 3gün çalışıyodum 1 gün ara veriyodum tek set çalışıyodum ama karın kol göğüs omuz çoğu bölgeye çalışıyodum hele omuz kaslarım nasıl çıkmıştı göğüslerde şişince çok fena oluyordu Yani sorun kardeşinin vücudunda falan degil güçsüzlügünde degil bnde başlarda o şekil kaldıramıyordum ama sonradan kendi kendime konustum kendi kendimi motive ettim yavaş yavaş ilerledim 2ay önceki halimi görsen bu 14 yaşındaki çocugun yapabilecegi bi iş degil dersin sadece inansın kendi kendini motive etsin hemen öyle sinirlenmesin zaten vücut geliştirmek 1-2 haftada olcak iş degil en az 1,5 ayını alır hafif antreman programlarıyla başlasın başkaları 10tekrarla başlıyosa o 5 kez kaldırıp indirsin dambılı yavaş yavaş olur bu işler şimdiden kolay gelsin size

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.