merhabalar ben 15 yaşındayım.13 yaşımda bir basketbol kursunda 1 yıl oynamışlığım var şimdi tekrar yazılıcam ve basketbolcu olucam ama yaşımdan endişe ediyrum basketbola başlamak için yaşım ideal mi?
bilgilerim:
mevki:şutör gard kilo:40 boy:boyumun kaç cm olduğunu bilmiyorum kaç yıldır ölçmedim kollarım:kollarım çok uzun.3 yaşımdan beri basketbol oynadığım için vücuduma oranla çok uzun kollara sahibim kollarım bacaklarıma geliyor ve oturunca eğilmeden dizlerimi kaşıyabiliyorum yüz:yakışıklıyım ayaklarım:ayaklarımda doğuştan vücuduma oranla çok uzun topa hakimiyet:normal sürüyorum işte atış:bazen her attığımı sokuyorum bazende kaçırıyorum örneğin bir keresinde orta sahadan bütün gücümle sallamıştım girmişti genelde hep atıyorum
evet görüşleri alayım
Basketçi olmak için yaş çok önemli değil yeterki sen çalış :D Genelde basketçiler 12-11 yaşlarında başlıyorlar ama seninkide çok geç sayılmaz birde boyun yaklaşık ne kadar ? Şu ortasahadan sallamaklada basketçi olunmuyor :D
Yakışıklıysan tamamdır.
kardesim kardesim diyorum cunku biz amerikada herkese boyle hitap ederiz kardesim,kardesim bir suredir seni takip ediyorum basketbol hakkindaki ucsuz bucaksiz engin bilgilerin superstarlari kiskandiricak yeteneginle radarimizdasin karsim su an bir nba takiminda sportif direktorluk yapmaktayim kardesim seni begendim sanada uygunsa yarin gel basla
Herkes dalga geçiyor ercan sen konudan umudunu kes bence
ccc Ercan is back ccc
Bu kacinci uyelik panpa?
quote:
Orijinalden alıntı: brody-xtreme
Herkes dalga geçiyor ercan sen konudan umudunu kes bence
herhangi bir spor dalı için veya herhangi bir şey için geç değil kardeş... bunun en büyük örneği grafite araştır istersen bu adam 21 yaşına kadar sokakta kağıt karton toplayan biri ve futbolu seven oynayan biri, bir gün bir kağıt geçiyor seçme diye adam gidiyor ve hayatı değişiyor... almanyada gol kralı mı ne olmuştu hatırladığım kadarıyla arkadaşlarında ortak düşündüğü gibi çok çalışırsan yapamayacağın ve altından kalkamayacağın şey çok az...
Fırtına çıktığında taş bağlamayı unutma.
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
Fırtına çıktığında taş bağlamayı unutma.
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
Yakışıklıysan tamamdır.
Dün bu cevabi aklıma taktım ve bilimsel açıklamasını buldum. Eğer yakışıklıysan kızlar sana bakar ve sende kızların sana baktığını anlayınca daha çok özgüvenle daha çok mücadele ederek ve savaşarak oynarsın böylece yakışıklıysa tamamdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme