Şimdi Ara

15 Yaş 1.86 Boy, fakat problem var. yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Basketbol- Konyada bir klüpte lisanslı 2 numara oyuncusuyum Yaşım 15, boyum suan 1.86 kilom 61, Takımımda 1.96 olan arkadasım, Mac potalarına cok zor asılıyor, ben ise dokunabılıyorum, videolarda gordugum kadarıyla 1.75 adam 3.05'e smac vuruyor, hedefim smac basmak fakat zıplama konusunda biraz zayıfım, Nasıl geliştirebılırım internetteki birçok programı uyguladım fakat sonuc alamadım,, yardımlarınızı beklıyorum. Ve bir sorum 1.95 i gorebılme ıhtımalım varmı ?

• Valla bence 16-17 yaşına kadar diğer basketbol hareketleri yoğunlaş. Zıplamak önemli fakat yaşın ufak, kasların geliştikçe ve güçlendikçe zıplaman artar ki bu da yaşla alakalıdır. Daha da atletik bir hal alırsın. Zaten herşey istemekle alakalı. Air alert programını eksiksiz ve doğru uygulandıysan mutalaka artış olur maksimum zıplamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 5 Mart 2013; 22:16:15 >
  • Gerçekten yorumunuz ıcın cok teşekkür ederim onca insan 1 yorum esırgemiş, air alerte baktım fakat evde uygulanacak bir uygulamaya benzemıyor bu yasta body gidip boy uzamasını durdurmak ıstemedım, air alert bana uygun olurmu sizce yanı bu yaşımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.